Vánoční dárky 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.8.20 16:10

Jsem to bratrovi rekla jako hotovou vec. Financne na tom nejsem zdaleka tak dobre jako on a jeho manzelka. Jeste bych musela kupovat darek i ji. On je ke vsemu ten typ, co podle daru soudi lidi, zaroven dela, ze mu na darech vubec nezalezi, ze mu nevadi, kdyz mu nekdo nic neda. Pak to taky rozlisuje podle lidi, kteri ho podaruji. U nekoho nevadi, kdyby mu dal kilo jablek a jeste by to byl dobrej for, kdyby s jabkama prisel nekdo jinej, byl by schopnej s nim vyrazit dvere.
Takze naposled dostal vtipny tricko, ktery mu vtipny neprislo (rok pred tim jo, proto jsem ho koupila, ale on zas prosel jakymsi mozkovym veletocem). Jsem jen videla ten krivej koutek pusy a prozrela. Kazdej rok 3× vymyslet dar, aby byl spokojenej, na to uz kaslu. Zbytecnej stres.
Jeho dary byly samozrejme nejlepsi na svete.

Kupujeme jen detem.

• Citovat
  • Upravit
303
10.8.20 16:13
@Anonymní píše:
Jsem to bratrovi rekla jako hotovou vec. Financne na tom nejsem zdaleka tak dobre jako on a jeho manzelka. Jeste bych musela kupovat darek i ji. On je ke vsemu ten typ, co podle daru soudi lidi, zaroven dela, ze mu na darech vubec nezalezi, ze mu nevadi, kdyz mu nekdo nic neda. Pak to taky rozlisuje podle lidi, kteri ho podaruji. U nekoho nevadi, kdyby mu dal kilo jablek a jeste by to byl dobrej for, kdyby s jabkama prisel nekdo jinej, byl by schopnej s nim vyrazit dvere.
Takze naposled dostal vtipny tricko, ktery mu vtipny neprislo (rok pred tim jo, proto jsem ho koupila, ale on zas prosel jakymsi mozkovym veletocem). Jsem jen videla ten krivej koutek pusy a prozrela. Kazdej rok 3× vymyslet dar, aby byl spokojenej, na to uz kaslu. Zbytecnej stres.
Jeho dary byly samozrejme nejlepsi na svete.Kupujeme jen detem.

Tak to je taky na houby když je takový. Taky v tomhle případě by mě přešlo něco kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 16:14

Když řeknu, že si nic dávat nebudeme, nemusíme, tak zase já budu ta nejhorší, že jsem odmítla si dávat dárky. Jenže já opravdu na nich netrvám a u něj to jsou pak dary ne dárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.20 16:19
@PetronelaMisa píše:
Když řeknu, že si nic dávat nebudeme, nemusíme, tak zase já budu ta nejhorší, že jsem odmítla si dávat dárky. Jenže já opravdu na nich netrvám a u něj to jsou pak dary ne dárky

Tak si dejte cenovy limit.
Nebo si ten darek muze koupit sam za to, co usetri za darek pro tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 16:24

@Paní Harringtonová no právě, ale řekni mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66321
10.8.20 16:28

Neřešila jsi to tady už loni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
10.8.20 16:31

Bracha take na darky nebyl, ale kdysi to jasne dopredu oznamil, kdyz uz jsem byla velka. Kazdy rok jsem mu davala darek k Vanocum a narozkam. Vzdy mi rekl, ze vim, jak to s darky ma. Ja mu rekla, ze vi, jak to mam s darky ja a bylo to. Darek jsem davala dobrovolne! a necekala nic za to. Nikdy mi ale nezapomel napsat smsku s pranim ( bydleli jsme od sebe daleko). A vztahy jsme meli super, mohli jsme se na sebe spolehnout. Jen tohle jsme kazdy vnimali jinak, ale problem jsem v tom nikdy nevidela. :palec:
Byt zakladatelkou, tak to oznamim a opravdu nic nedam. Neprijde mi to blbe (tedy me asi trosku jo, ale u brachy jsem to tak nevnimala), kdyz to vedi dopredu. Proste jasna pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 16:50

@vokishka nepamatuji,takže já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.8.20 16:57
@PetronelaMisa píše:
@Kelsey máte to taky fajn, škoda, že to tak není u nás.

Tak si promluvte. Pokud by trval na darcich. Tak udelejte kompromis. Ze bude maly limit.
Dospeli se prece umi domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
10.8.20 17:10

Moc nerozumím tomu, brácha to nechce pochopit. Ty brachu chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.8.20 17:21

A co udělat kompromis a stanovit nějaký limit? Taky by mě mrzelo, kdyby za mnou přišel někdo z rodiny, že si přestaneme dávat dárky. Přišlo by mi to divný.

• Citovat
  • Upravit
303
10.8.20 17:35

@Kelsey @lucenka holky, to už proběhlo, jeho odpověď ať to nechám na něm. Že mu nikdo nebude určovat v jaké ceně má kupovat dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 17:36

@Tojsemja3 jo, protože to vidí u jeho přítelkyně. Když oni u nich tak podle něj my u nás taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1992
10.8.20 17:46

Proste sme nikomu darky nedavali a teraz uz nikto nedava ani nam :lol:
Ked su dobre vztahy tak to rodina pochopi a ked su vztahy zle, tak to nejaky darek nezachrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.8.20 17:48
@PetronelaMisa píše:
@Kelsey @lucenka holky, to už proběhlo, jeho odpověď ať to nechám na něm. Že mu nikdo nebude určovat v jaké ceně má kupovat dárky.

No tak to nech na něm a ty mu dej dárek v předem tebou zmíněné hodnotě nebo mu žádný nedávej a máte to vyřešený. Těžko mu zakázeš dávat ti dárek, když ti hi dát chce a udělá mu to radost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný