Vánoční dárky 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1065
10.8.20 17:49
@PetronelaMisa píše:
@Tojsemja3 jo, protože to vidí u jeho přítelkyně. Když oni u nich tak podle něj my u nás taky

A co je na tom divného? Vy jste na Vánoce nedostávají dárky? Já pořád nechápu konkrétně co Te trápí, že už to řešíš v srpnu. To že Ti brácha dá na Vánoce dárek? Nebo to, že ty bys měla dát dárek jemu? Nemáš finanční obnos na něco co by ho potěšilo? Nechceš ztrácet čas s tím mu udělat radost? Nevíš co má tvůj brácha rád? Vážně nevím v čem vidíš problém. Každopádně myslím, že nemáš právo zakazovat bráchovi, jestli Ti na Vánoce smí nebo nesmí dát dárek. To jestli ty dáš dárek jemu je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22082
10.8.20 17:51

A jako co ti na tom vadi? Nemas penize, nebo jsi pohodlna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 18:35

Když jsme se chtěli se švagrem a švagrovou domluvit, že dárky budeme dávat jen dětem, tak nechtěl.
Po čase, když bylo po jeho a švagrové narozeninách a před narozeninami mými a manžela, přišel s tím, že tedy ano, že dárky jen dětem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
800
10.8.20 19:13

U nás dává švagrová dárky jenom dětem. Můj brácha mi vždycky dá peníze, ať si všichni něco koupíme, dává mi i peníze na mamky dárky. Já mu vždy vyberu nějaký dárek s mamkou. Ale my jsme celkově rodina, kde nikdo nic nepotřebuje :mrgreen:. To jen tchýně musí mít vždy pro všechny hromadu dárků, což nemám vůbec ráda :zed:. Podle mě jsou Vánoce o pohodě s rodinou :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 19:33

Pro všechny - nechci dárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
10.8.20 19:48
@PetronelaMisa píše:
Pro všechny - nechci dárky

O. K. Ale brácha Ti ho koupit může ne? To že ho ty nepřijmeš je tvoje věc a vizitka. Ale nerozumím, jak můžeš určovat dospělém člověku, jestli Ti za své peníze může, nebo nemůže něco koupit. To že si toho ty nevážíš je věc druhá. Je mi líto, že brácho chceš pokazit Vánoce, když jsou pro něj zřejmě významnější než pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 20:21

@Tojsemja3 hele nevíš jaké jsou vztahy, kdyby ta jeho blonďatá ehm přítelkyně nebyla taková kr… tak by to bylo o něčem jiném. Nebudu to tady rozepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
10.8.20 20:24
@PetronelaMisa píše:
@Tojsemja3 hele nevíš jaké jsou vztahy, kdyby ta jeho blonďatá ehm přítelkyně nebyla taková kr… tak by to bylo o něčem jiném. Nebudu to tady rozepisovat.

Aha, tak teď už tomu konečně rozumím, nejde ani tak o dárky a Vánoce ale sestře se nelíbí výběr bratrovi chotí a chce mu to dát patřičně najevo a nejlépe v nejcitlivější období v roce svátku klidu a míru. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 20:28

Na její kecy a jak hraje dámu už nikdo není zvědavý. Když se člověk chová normálně, tak se prý proti ní má nějaká záminka, Když ji teda člověk leze do zadku, tak je to taky špatně. Ještě s tebou jedna jak s povlem, že ona je něco ty nic. Stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 20:31
@Tojsemja3 píše:
Aha, tak teď už tomu konečně rozumím, nejde ani tak o dárky a Vánoce ale sestře se nelíbí výběr bratrovi chotí a chce mu to dát patřičně najevo a nejlépe v nejcitlivější období v roce svátku klidu a míru. :potlesk:

Jo, klidně ti ji pošlu k vám domů, můžeš si ji užít. A pěkně ti dá najevo, že ona je víc. Můžeš si ji vzít domů a už nevracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 20:35
@Tojsemja3 píše:
Aha, tak teď už tomu konečně rozumím, nejde ani tak o dárky a Vánoce ale sestře se nelíbí výběr bratrovi chotí a chce mu to dát patřičně najevo a nejlépe v nejcitlivější období v roce svátku klidu a míru. :potlesk:

Můžeš si s ní potom u vás povikladat, na to bych se i podívala :lol: klidně ti ji pošlu dámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
10.8.20 20:43
@PetronelaMisa píše:
Můžeš si s ní potom u vás povikladat, na to bych se i podívala :lol: klidně ti ji pošlu dámu

Být tebou bych trochu zapracoval na sebevědomí. Kámošky z vás být nemusí, ale mstot se na Vánoce je fakt ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 20:44

@Tojsemja3 to co si dovolí ona, ty by sis nedovolila. Od mého kamaráda rodiče, by s ní vyrazili dveře, s jejím přístupem by práh nepřekročila. Je tolerovana jen kvůli bráchovi, tak by si vaši nenechali kálet na hlavu, tomu věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
10.8.20 20:46
@PetronelaMisa píše:
@Tojsemja3 to co si dovolí ona, ty by sis nedovolila. Od mého kamaráda rodiče, by s ní vyrazili dveře, s jejím přístupem by práh nepřekročila. Je tolerovana jen kvůli bráchovi, tak by si vaši nenechali kálet na hlavu, tomu věř.

Vždyť ty s ní snad žít nemusíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 20:47
@Tojsemja3 píše:
Být tebou bych trochu zapracoval na sebevědomí. Kámošky z vás být nemusí, ale mstot se na Vánoce je fakt ubohé.

Ty ji neznáš. A věř tomu, že mít to sebevědomí, tak by si její chování za rámeček nedala.To co si dovolí ona, ty si jistě nedovolíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný