Vánoční dárky 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
11.8.20 07:35
@PetronelaMisa píše: Žádnou chybu tam nevidím.

Tak v tom případě požádej bratra, ať ti k Vánocům dá nějakou učebnici češtiny pro 3. třídu ;)

• Citovat
  • Upravit
303
11.8.20 07:38
@lucenka píše:
Až na to, že nešlo o čárku, ale gramatiku třetí třídy základní školy ;)

Tak pravopis nebo gramatiku? 8o to je rozdíl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
11.8.20 07:40
@lucenka píše:
Tak v tom případě požádej bratra, ať ti k Vánocům dá nějakou učebnici češtiny pro 3. třídu ;)

:lol: :mrgreen: přečti si co je gramatika a co je pravopis. Někdo by tady potřeboval učebnici češtiny pro 3.třídu, ale já to nejsem. :*
První pravopis, pak gramatika. V tom je rozdíl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.20 08:10

Aaaa, konec diskuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
11.8.20 08:22
@PetronelaMisa píše:
Tak pravopis nebo gramatiku? 8o to je rozdíl. :lol:

Tak obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.8.20 17:06

Ja se na Vánoce tak těším už aby byli všechny ty ozdoby trhy rozzarena očka dětí jooooooooooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 16:28

Zdravím. Manželovi se právě rozbily hodinky a já mu teď sháním nové. Máte zkušenosti s těmito hodinkami https://yeshodinky.cz/…i-zbozi.html ? Přemýšlím, že mu koupím tyto nebo od Bosse. Které si myslíte, že jsou lepší? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.20 18:58

U nas uz se nedavaji darky vubec a radsi „utikame“ k mori:) Tenhle rok davam jen charitat. kalendare :andel: instadog.cz Jinak podle me darky jsou jen veci, ktere stejne skonci driv nebo pozdeji a radeji „tvorime“ vzpominky a super chvile :srdce:

• Citovat
  • Upravit
866
3.12.20 18:34

Me manzel uz 3 rokem rika ze si darky davat nebudem, :D letos pro neho mam el. Bici :D a ze mi on nic neda :D to mi vubec nevadi. Proste je to chlap a dava mi jine veci. Proste mu to rekni, a rekni ze ty darky kupovat nebudes, ze ti jde jen o pohodu.
Jinak nevidim zadny problem v tom, mu aspon neco maleho dat. Cloveka to potěší. A zvlast kdyz tvuj bratr si na tom zaklada, tak bych mu tu radost udelala.
Myslim si, ze dyz koupis neco za 100 ci do 500 tak určitě neschudneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný