Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucenka píše:
Až na to, že nešlo o čárku, ale gramatiku třetí třídy základní školy
Tak pravopis nebo gramatiku?
to je rozdíl. ![]()
@lucenka píše:
Tak v tom případě požádej bratra, ať ti k Vánocům dá nějakou učebnici češtiny pro 3. třídu
přečti si co je gramatika a co je pravopis. Někdo by tady potřeboval učebnici češtiny pro 3.třídu, ale já to nejsem. ![]()
První pravopis, pak gramatika. V tom je rozdíl. ![]()
@PetronelaMisa píše:
Tak pravopis nebo gramatiku?to je rozdíl.
Tak obojí.
Ja se na Vánoce tak těším už aby byli všechny ty ozdoby trhy rozzarena očka dětí jooooooooooooooo
Zdravím. Manželovi se právě rozbily hodinky a já mu teď sháním nové. Máte zkušenosti s těmito hodinkami https://yeshodinky.cz/…i-zbozi.html ? Přemýšlím, že mu koupím tyto nebo od Bosse. Které si myslíte, že jsou lepší? Předem děkuji.
U nas uz se nedavaji darky vubec a radsi „utikame“ k mori:) Tenhle rok davam jen charitat. kalendare
instadog.cz Jinak podle me darky jsou jen veci, ktere stejne skonci driv nebo pozdeji a radeji „tvorime“ vzpominky a super chvile ![]()
Me manzel uz 3 rokem rika ze si darky davat nebudem,
letos pro neho mam el. Bici
a ze mi on nic neda
to mi vubec nevadi. Proste je to chlap a dava mi jine veci. Proste mu to rekni, a rekni ze ty darky kupovat nebudes, ze ti jde jen o pohodu.
Jinak nevidim zadny problem v tom, mu aspon neco maleho dat. Cloveka to potěší. A zvlast kdyz tvuj bratr si na tom zaklada, tak bych mu tu radost udelala.
Myslim si, ze dyz koupis neco za 100 ci do 500 tak určitě neschudneš.
Tak v tom případě požádej bratra, ať ti k Vánocům dá nějakou učebnici češtiny pro 3. třídu