Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Letos s dcerou vyrábíme ozdoby i na stromeček. Od kamarádky jsem se dozvěděla, že oni nic nevyrábí, protože by ji to doma neladilo. Tak mě zajímá jak jste na tom vy? Máte ozdoby vyrobene nebo jen kupovane, aby to ladilo? A když vyrábíte, tak co?
My děláme řetěz, hvězdy, perníčky a takove vrtulky.
Máme koupené a neladí, máme několik sad v různých barvách a je to tak jak se mi zrovna chce
ale co se týče zbytku dekorace tak to jo to vyrábím a i ladím ![]()
@Netopirek
Mame pernicky napeceny, aby to mohl synacek jist ![]()
K tomu mam koupene slamene.
Mozna jeste nasusime pomerance.
Jestli to bude ladit teprv uvidim ![]()
Když budu letos vyrábět se synem (4 roky) ozdoby, bude mi jedno, že to nebude dokonale „ladit“. Bude to jeho práce, jeho stromeček, jeho radost.
Já mám jen slaměné ozdoby a zlatý řetěz, takže tak jako tak to divočina nebude. ![]()
Me to teda neladi ![]()
Partner chce harleyacky - černooranzove. Dcera jako drakulaura - černoruzovy. A ja mám ráda dřevo a červenou. Takže jsme letos super ladící.
@zuzu224 jak susis pomeranče? Mé se vždycky divně zkrouti ![]()
Driv jsme s detmi delavali ozdoby z vizovickeho testa, moc je to bavilo
Děti vyrábí „modrotiskové“ ozdoby a zápichy do vázy a květináčů. Stromeček ladím.
@Netopirek Nevyrábím - nemám děti a nejsem šikovná. A taky mám raději, když mi to ladí
.
Stromecek neladim, protoze mam ruzne ozdoby, nektere jeste po babicce a dedovi, pamatecni. A vetsinou se podari kazdy rok neco dokoupit na trzich na pamatku. A kdyz je cas, tak vyrabime retez, letos mozna budou andilci z vlny.
@Netopirek
Na necem tvrdem rovnem na topeni
.
Nekdo je susi v troube, to jsem nezkousela.
Jinak epipi vi vse https://www.emimino.cz/…zdoby-26532/
![]()
Já se letos rozhodla, že budu na stromeček ozdoby jen vyrábět. Takže na mám už nachystané perníčky, vizovické pečivo, slepované půlky skořápek z ořechů a mezi ně hvězdičky v alobalu. Budu ještě sušit pomeranče a ještě chci udělat řetěz popcornu. Na špičku jsem sehnala za 30 Kč slaměnou hvězdu. Budu ještě do pokoje dělat řetěz z papíru a vystřihovat vločky. Pekla jsem i adventní věnec z perníku. Pár věcí jsem nakoupila, jako třeba svíčky, nějaký dekorace do květináčů a nálepky na okna. Takže jsem tvořila i nakupovala ![]()
![]()
To je super, že vás tolik vyrábí. Vizovicke těsto jsem chtěla zkusit, ale nenašla jsem odvahu. Třeba se do toho ještě dam.
@svetlík14 medvídci jsou krásný, já tak dobře sít neumím.
@Katchi z vlny jsem chtěla dělat taky, ale máme kočku a bojím se, že by to ztrhla a snědla, tak počkám až jak bude na stromek reagovat. Bude jejíž první
@mejdylko tak to mám podobný, něco koupeny, ale vyráběny prevazuje. ![]()
@Meha nemít dítě s kočku, tak asi taky spíš kupuji a ladím. Ale myslím, že ty dvě příšerky spíš přežijou papírový ozdoby než skleněný
a plastový nesnáším ![]()