Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@eileithia ahoj, já si kupuju losy skoro každý den
tenhle jsem měla taky a vyhrála jsem stovku ![]()
V loni jsem dostala něco podobného, ale byl to jako adventní kalendář. Poctivě jsem stírala každý den jedno pole, měli jsme to jako rituál po večeři a prd z toho. A stálo to 250,–. Když setřeš dřív, tak si koupíš další ![]()
@Petrunka87 píše:
@Zkai jjo, ten máme teď doma taky![]()
Letos jsme ho chtěli taky koupit, už jen kvůli tomu povečeřovému posezení a ani jsem nevzdechla… Teď už ty prachy radši rozfrcám jinak. Už něco máte?
@Zkai nic bez otazniku tam mělo bejt
jsem tady nováček, takže pardon děvčata
![]()
Jo, dneska jsem ho koupila. Vyhráli jsme 200Kč, asi se rozšoupnem ![]()
@Petrunka87 píše:
@Zkai nic ????????????
No jo no, tak jste teprve v půlce, tam nějaký bohatství ještě bude ![]()
@Zkai píše:
V loni jsem dostala něco podobného, ale byl to jako adventní kalendář. Poctivě jsem stírala každý den jedno pole, měli jsme to jako rituál po večeři a prd z toho. A stálo to 250,–. Když setřeš dřív, tak si koupíš další
Scagrova v nem loni vyhrala 5500, letos 500. my 350loni,, letos zatim 150…ale mame „jen“ adventak.
@Iwulii v
gratuluji k výhře, takhle kdyby byly všechny tikety ![]()
@Petrunka87 já si sice losy každý den nekupuji, ale teď jsem začala sázet čísla..vyhrávám jak kdy max 200,– takže se mi to spíš vrátí a nutí znova vsadit… losy jsem měla dva výherní (los balík peněz a rentier) ale nic extra 300,– na jednom losu, no a když jsem šla znova koupit tak nic samozřejmě ![]()
Super, tak se na mě usmálo štěstí, šetřela jsem ten los a hned 10 stromků= výhra 300,– ![]()