Vánoční sobec???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
21.12.10 08:59

Nebudu ti psát coc měla,nebo spíš neměla dělat,ale neboj se to říct rodičům,bo tě možná jejich reakce překvapí.Já se taky bála říct našim,že se rozvádím a když už to bylo nutný říct,tak mě máma překvapila výrokem,že to čekali a že jsem udělala dobře.Ne vždy je reakce rodičů taková,jak si myslíme.Můžu tě ubezpečit,že moje máma dokázala dělat hodinové přednášky,ale tenkrát na to nic víc neřekla.Rodiče vás mají určitě rádi a uvědomí si,jak ti je.Neboj se to říct a užij si vánoce.

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
21.12.10 09:07

Jak to myslis, ze to udelal schvalne? Jako dite ze ti udelal schvalne? Ja se zblaznit a vzit takovyho chlapa s takovym pristupem zpatkty, tak se teda nejakej (dlouhej ) cas docela pred tehu sichruju. Vy jste svoji? Napada me na koho je hypo, aby si se jeste neplacala v tomhle. No kdyz se dari tak se dari. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
21.12.10 09:23

I přesto že by mi rodiče něco říkali,sebrala bych se i s malou a šla za nimi,vše jim řekla ještě dnes,myslím že máš normální rodiče(nepíšeš že by byli jiní) a oni si vás tam na svátky nechají a být tebou tak si je s malou hezky užiju,ať má krásné fotky z prvních vánoc ikdyž to moc nevnímá,ale ráda se na ně určitě až bude velká podívá!
Myslím že bys měla pro ní zařídit bezva vánoce a neužírat se pro takovýho chlapa!
Majetkový věci se nechají vyřídit i jinak(např.prodat byt,zaplatit hypo a sehnat si malinkej jen pro tebe a malou,zařídit alimenty a dávky a nehádat se se svými rodiči ikdyž to může být chvilkama těžký a uvidíš že to s malou zvládnete a bude vám líp a pak si vás najde třeba hodný tatínek který bude stát jen a jen o vás dvě!!!!

Přeji tobě i tvé holčičce hodně štěstí a hodně sil a přeji krásné Vánoce a šťastně vkročte do nového roku!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.12.10 09:26

rozešli se než zjistila ,že je těhotná, ale pak ho to „nezajímalo“? nebo zajímalo.. asi ne podle mě, když máte spolu dítě, to je teda pěknej hajzl, sbalila bych ho taky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.12.10 09:51

Ahojky.
Nějak nechápu jestli si ho vyhodil ana pořád nebo jen odešel na ty vánoce?

Je to parchant který nejspíš bude pendlovat mezi Váma pokud mu to dovolíte. :-? .Strašné.Raději už si ho k tělu vubec nepouštěj.At ti navalí alimenty a :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 11:36

Omlouvám se za odmlku ale pán dorazil domů. Chce odjet jen na vánoce tj odjezd ve čtvrtek večer a v neděli se zase pěkně vrátit, prý si myslel, že si uděláme náhradní vánoce dřív nebo později, to fakt nechápu co chce a co je nejlepší já jsem ta špatná, já za všechno můžu, já tomu chudákovi ubližuju. Debil, budu se snažit si vánoce co nejlíp užit i když to bude strašně těžký ale když se na mě malá koukne tak to chci udělat aspoň pro ní.
IMI jo přemýšlím, že malou máme z jeho přání protože když jsem mu říkala, že jsem těhotná tak nebyl ani minutu překvapený prostě jako by s tím počítal ale u tý bývaý tam se z toho doslova zhroutil a chodil dva měsíce jak mrtvola

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 11:45

ahoj,

já bych se sbalila a šla k rodičům. Vyslechneš si možná oprávněnou kritiku, protože jsi mohla tušit, že přítel není a nikdy nebude zodpovědný a perspektivní partner. Ale budeš se svou rodinou, ať je jakákoli a to je to nejdůležitější. Chlap není důležitější než dítě, udělej vám krásné vánoce, tvá holčička si krásné svátky zaslouží http://i.mimibazar.cz/h/bc/i/126.gif

• Citovat
  • Upravit
16694
21.12.10 11:55

Je to fakt sobec. Kvůli němu by sis měla sednout na zadek a vánoce posunout třeba o týden? Proč by to nemohla udělat bývalá? Vy dvě jste přeci jeho současná rodina…tedy doufám, že po tomhle už také bývalá. Měli jste mít prostě přednost před kýmkoliv. Neumím si představit, že bych se pozítří sebrala a šla slavit vánoce někam jinam a přítel by se měl spokojit s tím, že MY si uděláme vánoce jindy :zed: Moc lituju, že jsi ho potkala a musela toto zažít s malým miminkem. Zasloužil by pořádný kopanec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
21.12.10 11:59

Až odjede jdi k vašim a vše jim řekni…
vyměnit zámky doma asi nemůžeš,je to vaše společné vid..
A jasně mu dej najevo,že takhle teda ne a že s ním na ty Vánoce teda nepočítáš---a ani na ty další a další......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.12.10 12:02
Anonymní píše:
Omlouvám se za odmlku ale pán dorazil domů. Chce odjet jen na vánoce tj odjezd ve čtvrtek večer a v neděli se zase pěkně vrátit, prý si myslel, že si uděláme náhradní vánoce dřív nebo později, to fakt nechápu co chce a co je nejlepší já jsem ta špatná, já za všechno můžu, já tomu chudákovi ubližuju. Debil, budu se snažit si vánoce co nejlíp užit i když to bude strašně těžký ale když se na mě malá koukne tak to chci udělat aspoň pro ní.
IMI jo přemýšlím, že malou máme z jeho přání protože když jsem mu říkala, že jsem těhotná tak nebyl ani minutu překvapený prostě jako by s tím počítal ale u tý bývaý tam se z toho doslova zhroutil a chodil dva měsíce jak mrtvola

vy jste ale jeho současná rodina.proč by někde měl trávit svátky.At si s dítětem je,to dítě za to nemuže,ale at si ho teda doveze nebo at tam jede na otočku.proč by tam měl být 3 dny 8-o 8-o .Aby chrápal u jiné bych v žádném případě nedovolila.At si teda jde parchant :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.12.10 12:06

já mám upřímně takový pocit že anonymní ani nechce aby odešel,spíš potřebovala se jen vykecat ale stejně na rady typu ať ho vykope nedá a když se ted vrátil tak ho tam pěkně nechá a pak odjede a zase se vrátí a anonymní ho prostě vrátit nechá.
nekritizuji,chápu v jaké je situaci s nalým kojencem aletakhle si podkopávat čest?hnus..odjede tam,párkrát se s ní vyspí a pak sr vrátí domů a anonymní se o něj dál bude starat..
JÁ BYCH SE O CHLAPA NIKDY NEDĚLILA.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 12:13
kovinka2 píše:
já mám upřímně takový pocit že anonymní ani nechce aby odešel,spíš potřebovala se jen vykecat ale stejně na rady typu ať ho vykope nedá a když se ted vrátil tak ho tam pěkně nechá a pak odjede a zase se vrátí a anonymní ho prostě vrátit nechá.
nekritizuji,chápu v jaké je situaci s nalým kojencem aletakhle si podkopávat čest?hnus..odjede tam,párkrát se s ní vyspí a pak sr vrátí domů a anonymní se o něj dál bude starat..
JÁ BYCH SE O CHLAPA NIKDY NEDĚLILA.. :cert:

taky to tak vidím, ono se otce svého dítěte blbě opouští :roll: . O takové bych si kolo neopřela :poblion:

• Citovat
  • Upravit
48576
21.12.10 12:25

a mohu se zeptat kde jste to vyčetli??Já si ničeho takového nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
21.12.10 12:53
Kakika píše:
Je to fakt sobec. Kvůli němu by sis měla sednout na zadek a vánoce posunout třeba o týden? Proč by to nemohla udělat bývalá? Vy dvě jste přeci jeho současná rodina…tedy doufám, že po tomhle už také bývalá. Měli jste mít prostě přednost před kýmkoliv. Neumím si představit, že bych se pozítří sebrala a šla slavit vánoce někam jinam a přítel by se měl spokojit s tím, že MY si uděláme vánoce jindy :zed: Moc lituju, že jsi ho potkala a musela toto zažít s malým miminkem. Zasloužil by pořádný kopanec :palec:

Jo tka nějak vy jste jeho rodina tak at Vánoce posune ex.Já bych mu narovinu řekla že pokdu tohle udělá je mezi náma konec a hotovo.Aby věděl!nebo snad anonymní chceš aby každé vánoce či jiné svátky trávil jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 13:04

Dneska jsem mu řekla, ať si udělá s ní vánoce potom ale on chudák by si na to musel vzít dovolenou. Takže je to jasný je konec aspoň pro mě.
Kovinko nechci se jen vykecat, chci aby vypadl a nehrál na mě dívadlo ale byt je nás obou a hypka to samý je na oba, mý rodiče mají byt 2+kk a dost malý takže kam mám jít?? a moc přátel nemám, když tak společný a s těmi to řešit fakt nechci. Potřebovala bych aby si zabalil kufry on a ne já ale on jaksi o to moc nestojí vypadnou a jak to zařídit aby šel nevím a když se zmíním o prodeji tak na to musí být taky dva, takže blbá situace, vyhodit ho nemůžu byt je taky jeho ale zkoušela jsem ho vyhodit i jsem ho prosila aby odešlel ale sliboval a sliboval jako každý chlap.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky