Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vím že je to těžká situace ale když budeš pořád přemýšlet co a jak nikdy nic neuděláš.musíš jednat ale rychle než to tvůj mozek zaalarmuje.ono se pak jedná blbě když přemýšlíš jaký to bude mít následky.tak ho nech jed na svátky ke své milé rodince a až se za ním zavřou dveře,vyměn zámek a rychle si zjisti jak máš dál postupovat,nějaké řešení být musí.bože,já tohle měla 2 roky,pořád chlastal,chodil do bordelu(těch peněz)a nakonec si i já našla chlapa,kopla ho do prdele,odstěhovala se s tím mým novým(už je to můj manžel) a mám klid.a taky se chudáček zhroutil
já se hroutila poslední 2 roky a taky s ním mám syna.a nepřemýšlela jsem co bude,za den jsem měla vystěhovaný byt a bydlela jinde.
jejda to je román
nakonec jsem se potřebovala vykecat já
![]()
Jak ráda bych vyměnila zámek ale máme společný byt a společnou hypotéku což by asi neblo nejšťastnější řešení, štve mě, že já chci řešit všechno na rovinu a vklidu ale chlapi jsou asi v tomhle jiný a nebo líní
chlapi??to nikdy nepochopíme jak oni přemýšlí nad těmahle věcma.a to budeš doma truchlit?ukaž mu že ho nepotřebuješ,ještě dnes si zabal věci a hned ráno než odjede on tak odjed ty at vidí..a neříkej mu kam jedeš,já bych si i pomohla malou lží..jen mu řekni že máš taky kde slavit Vánoce ale chtěla jsi být s ním kůli malý ale hold půjdeš tam..a u rodičů to rozhodně nebude.
neboj se něco už udělat.prostě se rozhoupej,bud ta silnější.
Taky by mě štvalo, kdyby šel na štědrý den za bývalou a svým ročním dítětem. I když roční dítě vnímá Vánoce víc, než dvouměsíční, vy jste přece rodina, rozhodl se žít s Tebou, má s Tebou miminko a s vámi by chtěl být. Další dny bych byla tolerantnější a poslala bych ho udělat si vánoce se svým druhým dítětem - přece jen chápu, že v necelém roce ho matka nepošle k vám, bylo by špatně, kdyby poslala
Já bych zatím s miminkem strávila den u někoho z příbuzných, pokud je to možné.
Ale celkově, mám trochu pocit, že to jednou dopadne tak, jako Tvoje bývalá
Nevím sice okolnosti a souvislosti, ale má dítě s ní a za pár měsíců s Tebou.
Bych to řešila přímo a na rovinu.
Ahoj,
já si taky myslím, že bys na Vánoce měla jít k vašim. Myslím, že (už proto, že jsou Vánoce) to říkat nahlas nebudou, maximálně jednou a budou si vás užívat.
Je tedy hnusný, že to udělal zrovna na Vánoce, ale dobře, že je malá malinká a nebude to vnímat. Příští rok by to bylo horší. Zatni zuby, a hlavně ne, abys ho brala zpátky. Nikdy nikomu neradím, ale teď vím naprosto přesně, že ho NEBER zpět. Udělal jednou, udělá znova - moje vlastní zkušenost. Pevné nervy.
jed k rodicum, bude to nejlepší, sama doma to by nebylo dobré, si jak moje kamarádka, taky bude na stedry den u nás doma, jejímu klucinovi je 9m a podle jeho taty to jeste nevnima, tudiz on bude radeji se svou ex a jejich 7letou dcerou… pitomec pitomej!!!!
Odjeď k rodičům a řekni jim to všechno, tím nic nezkazíš a nebudeš se doma aspoň sama trápit… Lepší Vánoce s rodiči, než Vánoce sama doma s dcerkou a depkou…
![]()
A klidně u těch rodičů zůstaň, co nejdéle a řeš, co dál… Podle mě to je pěknéj vůl, ale už to, že tě opustil kvůli jiné, tu pak opustil a vrátil se k tobě, s tamtou měl dítě, s tebou měl dítě a najednou na Vánoce dá přednost té druhé a svýmu dítěti před svou vlastní novou rodinou - tebou a vašim dítětem??
![]()
Je to jednoduché,já bych trvala na štědrém dni a večeru společném a na první svátek tam klidně může zajet a udělat si společné vánoce o den později a pěkně aby se večer vrátil,jestli s tím nebude souhlasit,tak mu na rovinu říct,že se o něj s jinou dělit nehodláš a blbce ze sebe dělat nenecháš.Povolíš jednou a on to pak bude dělat každý rok.Buď sobec,ale ve vztahu.