Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mám dotaz na ty z vás co už jste byly na vánočních trzích. Má smysl chodit tam kolem šesté hodiny? A taky jaké číslo tramvaje k trhům od hlavního nádraží jede? Díky moc za názory a rady.
Od hlavního budeš muset pěšky, navečer tramvaje přes Svobodák nejezdí.
Já tam byla taky kolem šesté hodiny a je to stejné jako v dřívější hodinu, jen je tma ![]()
Projdeš se pěšky z nádru. ![]()
A odpo i večer je tam stejně lidí, tedy dost. Jako každý rok. Víkendy jsou ještě horší.
Od nádraží určitě pěšky a můžeš se stavit i na Zelňáku, tam jsou taky trhy a máš to skoro po cestě, ze Zelňáku pak projdeš kolem staré radnice, tam je taky pár stánků.
Jinak v 6 večer to tam určitě není špatný, mrkni se na netu na program, někdy se zadaří vidět i docela pěknej koncert.
Přes Svoboďák teď nejezdí šaliny vůbec, je to kvůli vánočním trhům odkloněné.. Ale jak radí holky, cestou se stavte na Zelňák, je to tam snad hezčí než na Svoboďáku…
Prosím místní nebo ty, které trhy v Brně letos navštívily - můžete mi doporučit vaše oblíbené stánky/prodejce? Ať už se jedná o občerstvení (punč) anebo drobné vánoční předměty? Popř komu/čemu se vyhnout uplně?
Děkuji ![]()
@izabe píše: Více
Všechno žrádlo ve stáncích je extrémně předražený takže těžko…ti ostatní prodejci asi jak u koho no… zrovna včera sem byla