Vánoční trhy Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1917
20.12.13 19:22

vánoční trhy Brno

Ahojky mám dotaz na ty z vás co už jste byly na vánočních trzích. Má smysl chodit tam kolem šesté hodiny? A taky jaké číslo tramvaje k trhům od hlavního nádraží jede? Díky moc za názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8781
20.12.13 19:24

Od hlavního budeš muset pěšky, navečer tramvaje přes Svobodák nejezdí.
Já tam byla taky kolem šesté hodiny a je to stejné jako v dřívější hodinu, jen je tma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
20.12.13 19:29

Projdeš se pěšky z nádru. :D

A odpo i večer je tam stejně lidí, tedy dost. Jako každý rok. Víkendy jsou ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
20.12.13 19:42

Od nádraží určitě pěšky a můžeš se stavit i na Zelňáku, tam jsou taky trhy a máš to skoro po cestě, ze Zelňáku pak projdeš kolem staré radnice, tam je taky pár stánků.
Jinak v 6 večer to tam určitě není špatný, mrkni se na netu na program, někdy se zadaří vidět i docela pěknej koncert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
20.12.13 19:46

Přes Svoboďák teď nejezdí šaliny vůbec, je to kvůli vánočním trhům odkloněné.. Ale jak radí holky, cestou se stavte na Zelňák, je to tam snad hezčí než na Svoboďáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.12.13 19:52

Aha díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8296
27.11.25 18:10

Prosím místní nebo ty, které trhy v Brně letos navštívily - můžete mi doporučit vaše oblíbené stánky/prodejce? Ať už se jedná o občerstvení (punč) anebo drobné vánoční předměty? Popř komu/čemu se vyhnout uplně?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.25 19:38
@izabe píše: Více

Všechno žrádlo ve stáncích je extrémně předražený takže těžko…ti ostatní prodejci asi jak u koho no… zrovna včera sem byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová