Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, uz nejsem tehulka, ale mam tri mesicni holcicku a jeste se dvema kamaradkama, ty maj ditka uz starsi pul roku a 15 mesicu chodime na kafco apod, tak bysme te klidne vzaly do party;))
Ahoj! ja zas ještě bohužel nejsem tehotna, nedari se. ale doufam, ze brzy budu, tak muzes napdat sz ![]()
a gratuluju! ![]()
Ahojky, taky v ústí moc lidí neznám, ráda se někdy připojím, přírůstek čekáme v březnu ![]()
Ja cekam teda az prelom kveten/cerven, ale rada nekam vyrazim
neni zde treba nejaka uzavrena skupina??kde by se dalo bez problemu komunikovat?? ![]()
Ahojky já mám termín 18.1.2014
A také jsem v ÚL. nová. Kdy máš termín ty?
Ahojky, já mám termín až v červenci a taky nějak nemám nikoho s kým bych tady chodila na prochajdy apod… ![]()
Ahoj, já mám termín koncem června. Už jste sešli na to kafe?
Ahojky, o nicem nevim
ale kdyz se neco bude konat, klidne se pridam. termin mam zacatkem cervna
Ahoj, tak vidím, že se to tu moc nerozjelo
. Jak máte čas? Já po 13hod do 15hod každý všední den kromě středy. Přidá se někdo? Že bychom se sešly třeba ve Fóru, nebo někde jinde.
Ahoj všem, s Giffy jsme se domluvily, že se 25.2. sejdeme ve 13 hod ve Fóru u Michelangela, můžeme si vybrat jestli k dětskému koutku
nebo naproti zapadnout do měkkých sedaček atd. Kdo se chce přidat, je zván ![]()
Ahoj všem, ráda bych se přidala k těhulkám na kafíčko…je stále zájem?
Ahojky, urcite zajem je, ale tech moc tehulek tady asi neni
ja se urcite rada pridam pokud se neco bude konat ![]()
Ahoj také bych se ráda přidala k maminam na kaficko, procházku jsem z Ústí mám dvouměsíční dceru a nikoho tady neznam..pořád jsme jen doma tak se někdo ozvěte budu moc ráda:-)..
Najde se tu nekdo z usti co bude rodit behem roku 2014? pristehovala jsem se do UL a nikoho tu neznam, tak treba najdu touto cestou nekoho fajn na kafe, atd
anonym, protoze ani v praci netusi, ze jsem tehotna