Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem z Plzně a okolí…přeji krásné vánoce-hlavně bez stresu
Chlěla bych založit skupinu maminek z Plzně a okolí…kde bychom si postěžovaly, poradily…třeba kam s dětmi chodíte, co děláte celý den, neleze vám mateřska na hlavu jako mě
…atd.
Já jsem taky z Plzně
Mám dva malé sviště a tip na to jak je občas zabavit by se docela hodil ![]()
@Barrru dárky už mám koupené - vůbec jsem to nepřeháněla…starší syn už na ježíška nevěří - dostane lyže, které si vybral a mimču je to jedno
napekla mamina a úklid neřeším, abych se nezbláznila ![]()
@griet01 já chodím s mimčem cvičit na Lochotín a občas s kámoškou na kafe do Dvořáka ![]()
@marky9 Tak do Dvořáka chodíme taky
Ale jinak je to hlavně teď přes zimu bída…jinak u nás je to letos s přípravami na svátky bída…cukrovího mám hotovou tak půlku, dárky sice skoro všechny, ale nezabalené a ještě nás čeká to nejhorší: Blázinec v obchoďácích a lov potravin
A k tomu všemu na malou asi něco skočilo. Od rána je jak bledulka a má horečku :/
U nás jsou vánoce v plném proudu. Cukroví mám napečeno a zabaleno na balkoně. Dárky jsem zabalila včera. Stromek čeká na balkoně. Už jen obalit kapra a je to. Už se těším. Budou to naše první vánoce ve třech. Sice malá z toho moc mít nebude, ale maminka je už teď nadšená. Jen v sobotu musím e do globusu na velký nákup a už teď jsem z toho zděšená, nesnáším ty mraky lidí ![]()
@griet01 kolik je malé? Nemoci u dětí(i blbá rýma) - hrůza…také nesnáším mraky lidí v obchodech, co se dá dělat, asi pojedu v noci do tesca ![]()
@uf-ounek jé, tam se v sobotu taky chystáme, pokud nám teda maroda někdo pohlídá
ale už teď z toho mám husinu. Nemám to ráda…
@marky9 v březnu jí budou 4. Je statečná, to já to prožívám víc jak ona. Ale tak to všechny nemoci, teplotky a rýmičky dětí. Jen se bojím, aby neležela i na štědrý den. Nemáte nějaké tipy, jak jí té nemoci rychleji zbavit?
@griet01 tak to už je velká holka
hodně vitamínů a ležet, ale to u dětí moc nejde - holt pustit pohádky v televizi a hraát si v posteli…děti naštěstí se z toho vylíží rychle ![]()
@uf-ounek obdivuji všechny, co při dětech zvládají péct cukroví a dělat vánoční úklid ![]()