Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
já sice z Plzně před 5lety utekla, ale jen kousek jsem z Dobřan.
@marky9 píše:
Byli jste někdo v domě pohádek?
ahoj
jednou jsem tam s malým byla a bylo to krásné
Nazdar Plzeňačky ![]()
Tak mě napadlo, není to smutný kino, že v celé Plzni je vlastně kavárna s pořádným dětským koutkem jen ve Dvořákovi a pak na Lochotíně v té pizzerce?? Přitom město jak krá…ehm.
V domě pohádek sem byla několikrát, je to tam supr ![]()
A kdybyste holky chtěly, tak mám doma pár volných vstupenek pro děti (rodič si zaplatí, dítko ne)…ale jen vážným zájemkyním, nemám potřebu je rozdávat někomu, komu budou ležet ve skříni… ![]()
Holky, a kde je dum pohadek, prosim? Ja vim, muzu si to vygooglit, ale znate to ![]()
@AniNevim píše:
Holky, a kde je dum pohadek, prosim? Ja vim, muzu si to vygooglit, ale znate to
když se jede na Vinice vlastně nad ZOO
@marky9 Já udělala devět druhů cukroví. Našemu malýmu budou za pár dní tři měsíce, takže rozum z dárků mít nebude, ale stejně se strašně těším. Taky musím v neděli na velkej nákup a děsím se toho.
Holky co budete dělat na štědrý den k obědu? já vždycky držela půst, ale teď když kojim, tak nemůžu.
@Barrru Tak mi teda co máme děti taky půst nedržíme, ale teda ani nemáme ten oběd nějaký velký. Většinou udělám slepičí vývar
Dopoledne chodíme na náměstí na představení živý Betlém tak nás to pak aspoň pořádně zahřeje ![]()
Holky a tu ta máte všechny tak malá mimnka? To já už mám proti vám obříky
Dcerce budou v březnu 4 a synátorovi za měsíc 2,5 ![]()
@griet01 mám taky obříka 3 a 1/4roku takže žádný mímo to není ![]()
@renda81 Jé, tak aspoň někdo přibližně stejně starý
A z jaké části Plzně jsi? Jo a vzali ti prcka do školky? U nás bylo slziček, protože malou kvůli kapacitě nevzali a to se tam tak těšila. Tak doufám, že příští rok už to vyjde. To už jí bude v září 4.5 tak snad ![]()