Všechny Plzeňačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
19.12.13 16:23
@Mar__tanka1983 píše:
Nazdar Plzeňačky :mrgreen:
Tak mě napadlo, není to smutný kino, že v celé Plzni je vlastně kavárna s pořádným dětským koutkem jen ve Dvořákovi a pak na Lochotíně v té pizzerce?? Přitom město jak krá…ehm.

jj, tu kavárnu jsem objevila minulý týden, do Dvořáka moc nejezdím.
Občas jsme byli v Plaze, ale tam je to malinké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.12.13 16:24
@griet01 píše:
@renda81 Jé, tak aspoň někdo přibližně stejně starý :) A z jaké části Plzně jsi? Jo a vzali ti prcka do školky? U nás bylo slziček, protože malou kvůli kapacitě nevzali a to se tam tak těšila. Tak doufám, že příští rok už to vyjde. To už jí bude v září 4.5 tak snad :nevim:

původně jsem z Plzně ale bydlím kousek za ní, a doufám, že se tam jednou vrátím, :mrgreen: prcka mi stejně nevzali, ale chodí do soukromé, ale po ránu brečí že tam nechce a když jdu pro něj tak se mu tam líbilo moc a těší až tam zase půjde, a ráno řev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.12.13 16:26
@momi33 píše:
Občas jsme byli v Plaze, ale tam je to malinké :roll:

Je to hrozný no, moc míst, kam se dá s dětma zajít, aby se tam pořádně vyblbli, když je venku škaredě tu není. Nebo o nich nevím :think: Teď jsem slyšela o Tyjátru někde na Slovanech, ale kde přesně to je a jaké to tam je nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
19.12.13 16:26

Ahoj, hlásím se do klubu..a doufám, že tato diskuse-skupinka vydrží :lol: (už jich tady pár bylo a vždy po čase to utichlo :( :nevim: )

Jsem z bolevce a mám dcerku 3 roky a 8 měsíců.

Cukroví je upečeno a ještě budu dělat perníčky, všem moc chutnají a už jich moc není :lol:

v domě pohádek jsem byla s dcerkou jen jednou, se školkou byla dnes už podruhé… A dům pohádek má prý podepsanou smlouvu s městem jen do května…

Na štědrý den máme k snídani vánočku, k obědu kubu, večer rybu (kapra nejíme, tak štiku nebo candáta) a bramborový salát a i řízky - ty dělám aby zbyli ještě na druhý den, stejně tak i dojídáme salát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.12.13 16:27
@griet01 píše:
Je to hrozný no, moc míst, kam se dá s dětma zajít, aby se tam pořádně vyblbli, když je venku škaredě tu není. Nebo o nich nevím :think: Teď jsem slyšela o Tyjátru někde na Slovanech, ale kde přesně to je a jaké to tam je nevím.

jo, malej tam byl se školkou, hezký, ale vstup majlant 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

@griet01 a ty jsi z jaké části? my jezdíme často do plzně, já dřív bydlela na Košutce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346

@renda81 Tak já jsem doma ještě s tím mladším, takže soukromou jsme zavrhli. Ale dali jsme jí aspoň na kroužek, tak má teď jako školku to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.12.13 16:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.12.13 16:29

@griet01 tak se vyblbne tam, a na jakej kroužek chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.12.13 16:30
@momi33 píše:
Občas jsme byli v Plaze, ale tam je to malinké :roll:

kde v plaze? já vím jen o tom malém bazénku s kuličkama u jedné kavárny - a to bych dětským koutkem ani nenazvala :roll: vzhledem k tomu, že to není ani ohraničené…posledně mi tam malej pořád odbíhal do vedlejšího obchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.12.13 16:32
@Mar__tanka1983 píše:
kde v plaze? já vím jen o tom malém bazénku s kuličkama u jedné kavárny - a to bych dětským koutkem ani nenazvala :roll: vzhledem k tomu, že to není ani ohraničené…posledně mi tam malej pořád odbíhal do vedlejšího obchodu :mrgreen:

ale v plaze byla prodejna s knihami, a tam byl koutek na hraní i tam vařili kávu, ale jestli to tam ještě je nevím do plazy moc nechodíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
@renda81 píše:
@griet01 tak se vyblbne tam, a na jakej kroužek chodí?

Jmenuje se to klub Sluníčko :-D No a vždycky tam něco pěkného vyrobí nebo namalují, zpívají si, učí se říkanky a pod. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

@griet01 tyjátr je myslim někde mezi homolkou a borama, u toho mostu, myslím
ale mě zase štve, dávat za to takové nehorázné peníze…jednou za čas se to dá, ale dvakrát týdně na to nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Mar__tanka1983 píše:
kde v plaze? já vím jen o tom malém bazénku s kuličkama u jedné kavárny - a to bych dětským koutkem ani nenazvala :roll: vzhledem k tomu, že to není ani ohraničené…posledně mi tam malej pořád odbíhal do vedlejšího obchodu :mrgreen:

nahoře v Buxu-Buxík.
Je tam takový koutek, byl tam bazének s balonky, domeček.
A pár stolků, kde si člověk mohl dát kafe, ale pořád obsazeno.
Nejlíp tam bylo den po zřícení toho stropu, to tam nikdo nebyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.12.13 16:34

@renda81 aha, tak o tom nevím, to musím prozkoumat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...