Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přes zimu nikam moc nechodíme, teda do parku jo, ale kavárny a apod…to nějak ne (nikdy jsem na to moc nebyla). Tady je v Luně docela hezký koutek u kavárny. Děti jsou zavřené v „ohrádce“, od stolečku je na ně vidět. Jen se mi nelíbí, že jsme všichni vystaveni pohledům nakupujících.
Holky potřebuju po novém roce malý nechat píchnout náušničky. nevíte kde to bude nejlepší?
@uf-ounek To by ti měl udělat pediatr. My jsme je malé dávali až když jí byly 3 pryč. Dr jí je nastřelila (stálo to asi 500 i s těma nastřelovacíma náušničkama) a ani žádný velký brek se nekonal, žádná krev a pod. ![]()
@griet01 mě doporučovala pediatrička orl tady na košutce. Prý tam posílá dětičky a má s tím dobré zkušenosti. tak když neobjevím něco lepšího, tak malou objednám po novém roce tam
@uf-ounek My byli tady, ale nastřelovat.
http://studio-relax-masaze.webnode.cz/…ani-nausnic/
Ale počkali jsme si, až si malá řekne sama, řekla si na můj vkus brzo (asi pod lehkým nátlakem babičky)…
Nám je nastřelila naše dětská MUDr., myslím po 1. dávce hexy. ORL na Košutce je prý dobrý, alespoň, co se týče píchání uší.
@uf-ounek
Nechávali jsme nastřelit. Původně jsme byli objednaní do nějakého salonu na Náměstí Míru (doporučení MUDr.), mělo to být za 500 včetně naušnic. Nakonec jsme byli u tety v KT, má zlatnictví a normálně to tam nastřelují už x let. Podmínkou bylo, aby byla malá alepoň týden od očkování (asi 1. hexa - je tam tetanus).
@mag
Přesně tam jsme byli už objednaní… Naše doktorka posílá jedině tam. Ale když to máme v rodině ![]()
Teď na Zaku běží reklama že v Centrumu na Doubravce je novej koutek, ale nevím, jezdím někdy s prckem do Dvořáka, ale nesmí tam být jiné dítě, má 2 roky a jak někoho vidí hned ho objímá
což ostatní maminky rajcuje a děti to taky nesnáší. ![]()
Já byla s malou na Doudlevecký(naproti je Škodovka) v nějakým centru, kde bylo hrozně míčků a prolejzačky a malou to fakt bavilo.
@michell85 očkování jsme absolvovali včera. tak po novém roce půjdeme. Koncem ledna jdeme na druhou dávku. tak a´t je to nějak mezi
@S.Ivanka
to ted dělá naše malá a hlavně objímá Tomíka, ten to ale nesnáší tak na mě vždycky tak kouká at ho vysvobodim ![]()
Já byla s malou hned po prvnim očkování ale na foniatrii a už má druhé náušnice
, manžel říkal že jestli je bude měnit často že bude vydělávat jen na její modní doplnky
![]()
@uf-ounek
Jj, tak to je v pohodě. Taky to tak u malé vycházelo. Byli jsme tuším v půlce ledna.
Slysela jsem ze je nejaky koutek nad kikou ale jeste jsem neokoukla. byl tam nekdo?
jinak ja jsem naplava z Prahy a tam bych se uz nevratila.
Plzen je moc pěkný město.