Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marieondatra píše:
Slysela jsem ze je nejaky koutek nad kikou ale jeste jsem neokoukla. byl tam nekdo?
jinak ja jsem naplava z Prahy a tam bych se uz nevratila.Plzen je moc pěkný město.
tam jsem ještě nebyla to je Lvíček - a na slevomatu a podobných serverech jsou vouchery na levnější vstupné
Holky, sice jsme dnes byly s dcerkou na náměstí, ale vůbec jsem si nevšimla, jestli tam prodávali kapry. Nevíte, jsou tam? Předloni jsem ho tam koupila, krásně mi ho nafiletovali, vloni jsme kupovala jinde a tam to neuměli. Takže buď musíme zas na náměstí nebo někam jinam, kde to umí. Nevíte? Poradíte? Díky. ![]()
@S.Ivanka píše:
Teď na Zaku běží reklama že v Centrumu na Doubravce je novej koutek, ale nevím, jezdím někdy s prckem do Dvořáka, ale nesmí tam být jiné dítě, má 2 roky a jak někoho vidí hned ho objímácož ostatní maminky rajcuje a děti to taky nesnáší.
Jo tak to je dobrý, naše v tom věku všechny mlátila ![]()
@renda81 píše:
tam jsem ještě nebyla to je Lvíček - a na slevomatu a podobných serverech jsou vouchery na levnější vstupné
nene ve lvickovi jsem byla tohle je pry primo nad kikou. a nebo jsem to spatne pochopila a je to ten lvicek ![]()
@Ukulina my byli ve středu a kapry tam neměli, jinak před chvílí bylo v telce pěkný kapří filátka a půlky mají v lídlu
@marieondatra jo ten u kiki je fajn, moc se o něm neví tak je tam většinou prázdno ![]()
@marieondatra píše:
nene ve lvickovi jsem byla tohle je pry primo nad kikou. a nebo jsem to spatne pochopila a je to ten lvicek
jestli myslíš kiku u Olympie? tam je lvíček
Kapry jsem na namesti nevidela. ale je mozne ze jsou stranou od trhů.
@renda81 píše:
@Ukulina my byli ve středu a kapry tam neměli, jinak před chvílí bylo v telce pěkný kapří filátka a půlky mají v lídlu
Já potřebuju kostru, hlavu na polívku… Myslím, že kdyby na tom náměstí byli, tak si jich všimnu, byly jsme se dívat na zvířata… ![]()
@Markéta80 píše:
@marieondatra jo ten u kiki je fajn, moc se o něm neví tak je tam většinou prázdno![]()
tak to je dobre ja ty preplnene nemam rada
a vstup je z kiki nevis?
@Ukulina píše:
Já potřebuju kostru, hlavu na polívku… Myslím, že kdyby na tom náměstí byli, tak si jich všimnu, byly jsme se dívat na zvířata…
já bych ty kostry a hlavy koupila normálně u nich protože moc lidí to nechce a polívku nedělá, a jim to zbývá a prodávají to levně - táta to taky u nich kupuje protože máma dělá litry polévky, a pokud by neuměli filetovat - tak v tom lidlu
@renda81 píše:
já bych ty kostry a hlavy koupila normálně u nich protože moc lidí to nechce a polívku nedělá, a jim to zbývá a prodávají to levně - táta to taky u nich kupuje protože máma dělá litry polévky, a pokud by neuměli filetovat - tak v tom lidlu
No vídíš, to mě nenapadlo. Taky možnost, díky. ![]()
@marieondatra žádné
, já si tam většinou dávala pití to je tam za dobrou cenu, občas něco k jídlu
, super bylo když hned vedle koutku bylo volné místo a je to tam pro malé i trošku větší ![]()
V Centrumu na Doubravce je jezdící mašinka za 20 Kč, hasičské auto za 10,– a ještě jedno podobné. V patře je lávka mezi ochozy, kde se dá podívat na dinosaury. Nic jiného tam není. Teda ještě je tam možnost zajít do Crosscafé (nekuřácké), tam je udělaný malý dětský koutek cca 3,5×4 m.
V Kika je nahoře v poslední patře koutek u restaurace, je tam vždycky prázdno. Lvíček je něco jiného.