Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ukulina tři, já ho mám asi dva roky a byla jsem tam jednou, takže taky bych se k vám počítala
![]()
@renda81 Ok, já ho měla asi půl roku před lety a pak jsem to zrušila, takže tě beru ![]()
Ja pres fb prodavam veci po malym a nakupuji tam na nej
Ono fb neni spatne, ale clovek si tam musi nastavit soukromi ![]()
No a v neposledni rade tam odtud mam kadernici a treba domaci med ![]()
Jinak ani ten muj nema fb, takze lidi bez nej je porad dost
Holky, prosím prosím, nevíte o nějakém dobrém zubaři tady v Plzni, který by nabíral nové pacienty? Z té svojí zubařky jsem už zoufalá. ![]()
@Mishelina My chodíme ke Kronusové, je to u Bezovky. Ta bere pořád. Jen se jí tam pořád střídají mladí doktoři, nikdo nevydrží dýl než dva roky. Ale zase jsou vždycky hodně pečliví.
Ahojky holky,
ještě jedno doporučení bych potřebovala
- na kosmetiku
…hlavně kvalitní masáž a dlouhá pracovní doba…DĚKUJI
@marky9
Lucka Lacinová. Má salon http://sarmed.cz/kontakt/ Chodila jsem k ní před svatbou a řekla bych, že díky ní jsem byla za hezkou nevěstu (po vysazení antikoncepce se mi rozjelo akné horší než mají pubertální děvčata
, na svatbě po tom nebylo ani památky). Domluvit se sní vždycky dalo. Je to mladá milá holčina a příjemný salon. Ceny nemohu porovnat, byla to moje první zkušennost s kosmetikou. Měla i nějaké věrnostní slevy ![]()
@marky9 Já chodím ke kosmetičce, která používá Hadka - přírodní kosmetiku. Kdybys chtěla, kontakt ti dám. ![]()
Ahojky, máte někdo zkušenosti s paní nebo slečnou na občasné hlídání u vás doma? Občas o tom uvažuji, abych mohla alespoň ke kadeřnici, na kosmetiku, nehty…atd. babičky nefungují a manžel chodí domů až v 18h ![]()
díky ![]()