Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem,
víte někdo o dobré pedikérce - přístrojová pedikůra. V plzni a hlavně, kde se dá dobře zaparkovat.
Děkuji M,
@marky9 ahoj marky
náhodou o jedné vím musím srhnat kontakt…dám ti vedet..a co ty? jak se mas???
@wiki čiki Ahojky, my se máme fajn? Už jste přestěhovaný? Co malej? Musíme se zas někdy sejít… ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Příspěvek upraven 27.10.14 v 23:35
Ahoj, tak já se také přidám
Sice dítě ještě nemám, ale nějaké plzeňské drby a info si ráda počtu
Pro začátek - nevíte o nějaké dobré, cenově přijatelné kosmetice?
Jo a pročítala jsem, že hledáte paní na úklid, já mám dobrou, uklízí i sousedce 100/hod.
Příspěvek upraven 27.10.14 v 23:36
@marky9 marky tady je číslo na tu pedikérku 739049258 je to prý v Zahradní ulici 57 na slovanech
je to moje bývalá spolužačka z kosmetiček…mohla by být v poho…jinak ano, už jsme přestěhovaný skoro rok
máme i nové auto tak není problém se sejít
co malej?? náš začíná teprv chodit bez opory
jde na to hodně opatrně ale dělá nám velkou radost…:)
@Linve ahoj co přesně z kostiky máš/máte na mysli?? né že bych byla nějaká odbornice ale studovala jsem nějaký čas kosmetiku a nějaké osobní zkušenosti taky mám…taky jsem neinvestovala do kosmetiky nějaké závratné částky…
@wiki čiki ahojky, díky za číslo. Čenda začal chodit někdy v červnu, teď už běhá jako drak…zase máme problém s jídlem - začal být alergický na laktózu ![]()
@Neliska píše:
Jo a pročítala jsem, že hledáte paní na úklid, já mám dobrou, uklízí i sousedce a je ze Slovan 100/hod. Kdyby náhodou, ale rovnou říkám, že bez papíru. Jo a ještě jedna věc, teď půjde malá do školky a já bych jí chtěla trochu posílit imunitu, přemýšlím o rybím tuku - nedala na něj dopustit moje babička a cpala jej do mámky horem dolem - dokonce jí ho lila do mlíka, mamka to líčí trochu jako noční můru, takže ano či ne?
já dávám imunit sirup, a syn nemarodí - není nastydlý, jen jednou, a pak chytil spálu, to je vše co promarodil za 7 měsíců
@marky9 to je mi líto…tak chodíte na alergologii a co tam??má dietku??? Péta me tet taky s jídlem zlobí…uplne lituju ze jsem mu kdy davala pudinky a podobny dobrutky…tenhle tyden se presnidavky nebo ovoce ani nedotkl..njn má holt semnou šmitec žádný sladkosti nebudou dokud nezačne papat to co má…jo a je to občas pěkný zlobidlo ![]()
Ahoj devcata, muzu se zeptat, kde se v Plzni podivat po kojicich nocnich kosilich? Prioritou pro me je cista bavlna, bez primesi syntetiky (mam momentalne strasne navaly) a bojim se objednat i pres net, ze to nebude to prave orechove - jednu jsem si objednala po prvnim porodu a prisel stejny material jako u vietnamcu s cedulkou 100% bavlna ![]()
@AniNevim co u krtečka u kauflandu
, já před lety brala přes eshop a ok taky jsem chtěla bavlnu ![]()
@AniNevim Na Doubravce je obchod 2v1. Specializovaná prodejna pro těhotné, ale paní to má trochu dražší. Prodává tam od anity atd… já ji tam koupila a byla jsem spokojená.
@Markéta80 a nevzpomenes si, ktery e-shop, prosim?
@kačule.j jeee, Doubravku mam pres celou Plzen ![]()