České maminky v Německu

Daninka111
17.12.13 16:14

Ceske maminky v nemecku

Maminky v nemecku-Bavorsku spojme se a setkavejme se treba jednou mesicne i s detmi..nebo vy ceske sbalte kufry a do sveta-zije se tu lip a cim vice nas. tim lepe :potlesk: Zu jsme dve-ja okres Donauwörth a Eva-Ingolstadt, :pankac: kdo se prida?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9950
17.12.13 16:21

Sbalením by jsme problém neměli 8), ale mluvit za nás bude kdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.12.13 16:47

:think:
no ono to neni tak jednoduchy. Taky zijeme v Nemecku, jsem tam moc rada, ale kvuli manzelovo praci se budeme mozna stehovat jinam ci vracet.

mozna spis zkus na hledani maminek v nemecu zkusit FB skupiny. Jde to lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.12.13 16:53

@CokeLady tak tak, žije se tam lépe, i já tam jezsím nakupovat, ale přijmout je mezi sebe za plnohodnotné členy jejich velevážené společnosti, to je nepřijmou nikdy. Raději doma a plnohodnotná, než v Německu přistěhovalec, to fakt kamkoliv jinam, jen ne do Němec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
17.12.13 16:58
@CokeLady píše:
Přijde mi smutné, že píšeš česky na český web Češkám, ať se vydají do světa, že v Německu se žije líp. Začínám být prudce alergická na věčné stěžovatele, chudinky, na generalizování čecháčkovství apod. :cert: Jestli jsi tam spokojená, přeju Ti to, ale tohle je jak reklama strýčka sama - WE WANT YOU. :roll:

Neprehanis to? Nebuď tak citlivá… Pochopila jsem, ze zakladatelka to myslela s nadsázkou a v legraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
17.12.13 17:05
@CokeLady píše:
Tak citlivost je asi to poslední, co bys u mě našla. Nepřeháním to. Přijde mi to minimálně hloupě napsané.

Tak to je škoda, ze nejsi aspoň trochu citlivá… Všimla jsem si v jiných diskuzích… Ale to nevadí, každý jsme nějaký:-).
Každého zavál osud někam jinam. A tak to beru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.12.13 17:44

Presne tak..

• Citovat
  • Upravit
Daninka111
18.12.13 06:38

No pekne se to rozjizdi ty nazory:-)abych upresnila-proste hledame vice cesek, co zde snad ziji a bylo by preci fajn se obcas sejit i v cizine, neni to mysleno nejak spatne..a mimo jine i nemky vas prijmou mezi sebe, jako soberovne, jen jde o to, jaky jsi clovek, ty doby, kdy te prirovnavaji jsou pryc, alespon u nas tady v Bavorsku, spise je to tak, ze cesi zavidi nam tady v nemecku, pomlouvaji atd. a pritom tvrdou realitu jak tu my zijeme-co pro to delame zu nikdo nechce videt..bohuzel
Tak holky -jsme vesela banda, zije tu nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Daninka111
18.12.13 06:39

Bohuzel v dnesni dobe. vsude jinde, ale ne do ceska

• Citovat
  • Upravit
Daninka111
18.12.13 06:41

Denii-mluvit se naucis rychle, pokud mas alespon zaklady jeste lip a kdo se prace neboji, nevybira, najde ji brzy

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.12.13 08:52

@Daninka111 Víš mě by zajímalo proč vyhledávají diskuse ty, ktere vlastne neraguji na to o cem ta diskuse je, ja jsem sem nakoukla jen proto ze ziji blizko nemecka, velmi blizko, tak jen pro zajimavost jak se tam zije apd. Chapu o co ti jde a to naprosto, i ja jsem s etady pokousela najit aminky od nas, ale bohuzel. ;) Preji hodne stesti! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Daninka111
18.12.13 09:30

KackaDoup:-)presne a kde zijes teda? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.12.13 09:31

@Daninka111 V Jáchymove ;)

• Citovat
  • Upravit
Daninka111
18.12.13 09:34

KackaDoup: ach joooooo to neni skok :think:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.12.13 09:39

@Daninka111 jak neni skok? jako k vam nebo do nemecka? dyt i pesky je to kousek :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová