České maminky v Německu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
19.12.13 22:06

@JanulaM ahoj zname ano :mavam: No prave, ze je tam obcas mrtvo :mrgreen: jinak je to bezva skupina, hodne lidi si tam pomuze rekne co a jak, je to bezva :palec:
ja sem tam jistou dobu byla nejvic s Barou, ale ta po narozeni maleho uz nema tolik casu a ostatni tolik neznam, ale zajdu tam zase pak ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
19.12.13 22:27

No jo vlastne tu si pamatuju, ani nevim jestli se ozvala od te doby, doufam, ze je vsechno v poradku. Me ta skupina pomohla hrozne, ted je tam zrovna jedna pani, co dava uzitecne rady ohledne prace tak si clovek hned udela obrazek jak to chodi na nemeckem pracovnim trhu. Jinak je tu sice krasne, ale zitra ficime domu na 14 dni, po pul roce co jsme tady, uz se neskutecne tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
19.12.13 23:22

@JanulaM jo je v pohode, psla jsem si s ni na FB ;)
No tak ja rikam ze jedu domu, kdyz jedu do Nemecka, ale raduju se taky obcas vypadnout, tak si to uzijte ;) ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
19.12.13 23:25

@pomenkova no jo no ja jsem tu jen chvilicku, zatim mam porad doma cesko, diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
19.12.13 23:31

@JanulaM to chapu, taky sem to mela ze zacatku to same ;) rikala sem porad manzelovi a jedeme domu a on rikal doma si tady a tenkrat sem to jeste moc nebrala :mrgreen:
:mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
20.12.13 12:36

@pomenkova ja to ani uz neresim, mam „vlastni“ rodinu - manzela a krasnyho kloucka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.12.13 13:53

@happy day Ono je to asi nejlepsi ;) ;) ;)
ja taky tak uvazuju, mam super dcerku a ted cekame dalsi ditko ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.12.13 17:04
@terinka4444 píše:
@pomenkova promiň, já vůbec nerozumím tomu, co píšeš, prostě jsem nepochopila, o jsi tím chtěla napsat :oops: mají se němci oproti Čechům lépe? Ano mají, o to šlo? To ale neznamená, že jim to budu závidět, ano, závidím není to správný slovo, ale závidím kvalitnější potraviny, u nás hnus, s římž ale jeden moc nenadělá, závidím záchytný sociální systém, který je u nás špatně nastaven, neznám záchytný systém v německu, ale takový jako tady asi nebude, závidím, že neživíte armádu zneužívačů dávek, dokonce co závidím já konkrétně je nedělní klid, zákaz sekání a kraválu, to je třeba věc, co mě tady fakt celé léto prudí, ale zrovna tak to samé závidí mně, jako občanovi téhle republiky, východ, to jak se tu máme, a přeci jim nebudu psát, pojeďte bydlet sem, tady je lépe. A já konkrétně bych třeba do Německa nešla, zvažovala jsem Kanadu, tam bych já žila, jejich mentalita je jiná, asi proto, že jsou všichni přistěhovaci, to je krásná země, tak tam sem tam zaletím na návštěvu, ale já jsem hrdá na to, že jsem Čech, že žiju tady, to ale neznamená, že jsem slepá a nevidím, co je tu špatně, přesto nenadávám, a když někomu závidím, tak hezky závidím a přeju, proto nechápu potřebu obhajovat to, co je v Německu lepší a krásnější, to je nám tady všem jaksi k ničemu, že vy si žijete v ráji, já svůj ráj nikomu nepředhazuju, nechlubím se, proto mi možná nikdo nezávidí.

Jinak te chci opet vyvest z omylu :lol: nezivi nemecko armadu neuzivacu davek :?: Ae zivi je tady pres dva miliony turku,(myslim jen turku nepocitam jine narodnosti)vice nez cela Praha a zivi je nemecko, ty miliardy na recko sli myslis odkud z cech :?: Ty myslis, te takove problemy jsou jen v CR :?: To se mylis kolik nemcu uz tady mluvi o navratu sve marky a zavreni hranic a toho stupidniho napadu s Eu ani nemluvim..Bohuzel merklova je stara davacka-takze pokud jde o placeni tak myslim ze je nemecko mezi prvnimi zememi bohuzel, ktere ty flakace bohuzel plati nejvic…tady to neni jako v Amreice, ze prijdes a musis mit povoleni, ze musis mit kapital, praci jinak te vyhodi, nebo v Angii tam je teprve pravy rasismus, to si si spletla zeme, anglie si nikoho prave k telu nepripousti a nenavidi araby atd.nebo svycari kteri te nevezmou mezi sebe dost dlouho, protoze pokud nejsi svycarka ohrnuji nos.Za to Nemecko je znamo nejvetsim navalem vsech naplavenin, maji komplexy jeste z dob valek a proto se porad prizpusobuji ;) Tady prijde kde kdo a ja nerikam ze je to spatne sama sem naplavenina, ale spletla si se kazdy tu najde co potrebuje, tim je nemecko zname ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.12.13 18:07

@pomenkova Evropa je v tomto proste dementni a dojede na to…arabove nas tu prevalcuji

• Citovat
  • Upravit
26842
20.12.13 18:25

@KackaDoup spis cinani-si tedy ja myslim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
20.12.13 18:27

Neni uz snad jediny produkt vyrobeny made in germany, jen nekolik a stoji nemozne hodne, vsechno made in china bohuzel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
26.12.13 08:33

@pomenkova tak to velka gratulace :) :kytka: preju hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
26.12.13 15:46

@happy day diky moc, sem teprve na zacatku kolem 9 tydne, takze se drzim jeste trochu pri zemi ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.12.13 16:00

Coke Lady: proc se tedy vubec zapojujes do nemecke debaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
31.12.13 16:21

@Danka111 nema do ceho rejpnou proste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nekdy je tady fakt nuda, tak si musis najit tema k pohadani :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová