Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@renda81 píše:
@griet01 a ty jsi z jaké části? my jezdíme často do plzně, já dřív bydlela na Košutce
Plzeň 3 ![]()
@renda81 píše:
ale v plaze byla prodejna s knihami, a tam byl koutek na hraní i tam vařili kávu, ale jestli to tam ještě je nevím do plazy moc nechodíme
jj, tam to bylo/je celkem dobrý, jinak mám ze všech koutků a heren osypky ![]()
…s malým si občas uděláme v sobotu výlet, když tatík musí pracovat, jedeme vlakem, a pak do nějakého centra na pohrání a na kafe, minulý týden jsme byli na trhách, a na medvědech ve Dvořákovi, tam jsme se nemohli hnout, medvědi na malýho udělali největší dojem ![]()
Už aby bylo léto to jsme šli na džusík na zahrádku k hospůdce - prolejzačky, pískoviště, ta zima je hrozná kdyby alespoň byl sníh ať jde na boby, ale takhle nic moc jen vycházky ![]()
@momi33 píše: …s malým si občas uděláme v sobotu výlet, když tatík musí pracovat, jedeme vlakem, a pak do nějakého centra na pohrání a na kafe, minulý týden jsme byli na trhách, a na medvědech ve Dvořákovi, tam jsme se nemohli hnout, medvědi na malýho udělali největší dojem
my byli na trzích včera a radost měl malej ze stromečku, trdelníku a holubů ![]()
Ahoj hlasim se. plzen slovany ![]()
mam dva kluky jeden 40m a druhy 15m.
do koutku moc nechodíme nemam to moc rada. moc lidi tu neznam tak hodne tvrdnme doma a nebo jen na prochazkach.
hlásim taky Plzeň, nečetla jsme vše je tady někdo ze slovan?
@Markéta80 píše:![]()
hlásim taky Plzeň, nečetla jsme vše je tady někdo ze slovan?
jj
My na trhy musíme minimáně jednou týdně
Děti tam chodí na zvířátka a zvonit na zvoneček
Jo a malá na mandličky ![]()
@renda81 píše:
my byli na trzích včera a radost měl malej ze stromečku, trdelníku a holubů
na nás udělal dojem osel v ohradě, pořád se k němu natahoval, a jakmile ho šťouchnul čumákem tak se bál ![]()
@momi33 píše:
na nás udělal dojem osel v ohradě, pořád se k němu natahoval, a jakmile ho šťouchnul čumákem tak se bál
no mě se taky oslík líbil, ale malej se taky bál
@momi33 píše:
na nás udělal dojem osel v ohradě, pořád se k němu natahoval, a jakmile ho šťouchnul čumákem tak se bál
Jé nás tehle oslík loni těžce poznamenal
Malej k němu natáhlu ručku a kousnul ho. Naštěstí měl silné rukavice, takže z toho byl jen šok. ![]()
No jo lochotit je velkej a je tam plno rodin. za to slovany jsou plne duchodcu.