Vaříte doma vy, nebo chlap?

872
13.2.20 16:52

Vaříte doma vy, nebo chlap?

Ahoj ženy,
vaříte vy, nebo muž?
U nás převážně chlap, baví ho to, mě ne. Ale víkendy a větší jídla buď spolu, nebo zase někdy on a někdy já (dělám nejlepší svíčkovou :D)
My to máme v poho, ale spousta zlých jazyků ze mě někdy dělá línou buchtu. :nevim: Co dělám jen já, je mytí koupelny, záchodu, prádlo + takový ty gruntovací práce a podle času se točíme na luxování a vytírání.
Jinak pro info - bezdětní, oba pracující - do práce i z práce +- ve stejný čas.
Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26867
13.2.20 16:55

@Janina B1 Co ja bych za to dala, kdyby doma varil chlap. Zavidim ti to :oops: Nazoru druhych si nevsimej, taky by to tak doma ty zenske chtely :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
13.2.20 16:56

Vaříme oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.2.20 16:57

Pomlouvačů si nevšímej, aspoň víš, co jsou zač :) jinak vařím já, baví mě to. Až jednou uvaří chlap, poznáte to tak, že mě už neuvidíte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9293

@Janina B1 my se střídáme :D
Moje mamka nevaří vůbec, ne že by neuměla, ale pro tátu je vaření koníček. Zlé jazyky tvrdí, že kuchyň viděla naposledy v IKEA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613

Z 99,9% ja. Chlap vari caj a kafe :lol: ale fakt bych neresila nekoho kdo to ma jinak, muze to byt prijemne, nemuset obcas varit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008

Varim jen ja, muz je na to levej a je po nem bordel :mrgreen:. Kdyz mam bojkot, jidlo objedna a zaplati muz ala dnes varim ja. Ma jine kvality :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
13.2.20 16:58
@cecetka píše:
@Janina B1 Co ja bych za to dala, kdyby doma varil chlap. Zavidim ti to :oops: Nazoru druhych si nevsimej, taky by to tak doma ty zenske chtely :mavam:

No jo, víš co, on je pořád děsně zažitej takovej ten stereotyp, že chlap, hlava a bůh přijde z práce a sedne na gauč a ženská obstará děti, jídlo, prádlo a pal upadne ko do postele. Což je prostě hrozný… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 16:58
@Janina B1 píše:
Ahoj ženy,
vaříte vy, nebo muž?
U nás převážně chlap, baví ho to, mě ne. Ale víkendy a větší jídla buď spolu, nebo zase někdy on a někdy já (dělám nejlepší svíčkovou :D)
My to máme v poho, ale spousta zlých jazyků ze mě někdy dělá lípou buchtu. :nevim: Co dělám jen já, je mytí koupelny, záchodu, prádlo + takový ty gruntovací práce a podle času se točíme na luxování a vytírání.
Co vy?

Po druhe vdana, 3 deti. Manzel rano chodi se psem, a tak jednou za tri mesice umyje nadobi (nemam mycku). Tot vse. Ale zase nekdy dela drivi na zahrade (sekam ja, bavi me to). A hraje si s nejmladsim ditetem, nekdy ho vykoupe, vyslechne starsi. Asi to dost zenskych takhle ma, ja jsem tak naucena od mamky, ta zase od sve, atd…proste zenska ma na starosti domacnost a deti.

• Citovat
  • Upravit
872
13.2.20 16:59

Jo jinak. Jsem neřekla, že když chlap dovaří, tak většinou nahází nádobí do myčky a já si pak pro klid své duše vydrhnu linku a plotnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.2.20 17:00

Varime oba, stridame se. Uklizime oba, az na koupelnu tu umyvam ja a on zase vytre cely byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
13.2.20 17:02

Převážně já. Manžel tak 1× za měsíc. Ale to je pak příprava na 3 hodiny a zprasená celá kuchyň. Ale výsledek je vždy super :mrgreen:. A umí výborný kynutý buchty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.2.20 17:06
@Janina B1 píše:
Ahoj ženy,
vaříte vy, nebo muž?
My to máme v poho, ale spousta zlých jazyků ze mě někdy dělá línou buchtu. :nevim: Co dělám jen já, je mytí koupelny, záchodu, prádlo + takový ty gruntovací práce a podle času se točíme na luxování a vytírání.
Co vy?

U nas je to takove napul, protoze manzel delava snidane. Ja totiz snidane vetsinou nejim, staci mi bila kava, on snidani potrebuje a ted, kdyz mame dite, tak dela snidani i pro ni. Obcas si dam s nima. Nekdy udela i nejaky ten oblozeny chleba k veceri nebo zvladne pripravit mozzarela salat s chlebem, co jsem ho naucila.

Teple jidla varim vyhradne ja. Umim dobre varit a bavi mne to, mam v tom dlouhou praxi.

Co se tyka uklidu, uklizime oba dva, o deti se starame take oba. Ze zacatku jsem dostavala od moji mami velmi vrele rady, abych chlapa neobtezovala uklidem, pry to muzi nemaji radi. No dekuju, ale tak jak zila moje mama, tak ja zit nechci. Takze se o chod domacnosti delime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
13.2.20 17:07

Muj muz je vyuceny kuchar, tak mi trvalo 3 roky prosadit. Ze umim taky varit :-D ted se u nas stridame podle jidla, na ktere mame chut… Jeho svickova je legendarni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
13.2.20 17:07

Vařím já. Přítel si tak jednou za dva měsíce upeče nějaký maso :lol: ale když ho požádám, pomůže mi třeba nakrájet cibuli, zeleninu, maso…ale moc často to po něm nechci, já to mám rychleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí