Varovaní před podvodným zasláním zboží do zahraničí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76196
6.3.19 08:34

@Andysek3 neposílám nic, dokud nemám peníze na účtu, a do zahraničí neposílám - to je téměř stopro vždy podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35737
6.3.19 08:37

Na tenhle trik ještě někdo skáče? Já myslela, že už je to out :mrgreen: aneb kdo chce víc, nemá nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
6.3.19 08:44

Neposílat zboží, dokud nejsou peníze. :zed: Vy jste ta seriózní, ne oni. Nevidím důvod proč by oni měli čekat na mě s placením. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14
6.3.19 08:49

Nedávala jsem zde toto varováni pro ty chytré , ale pro ty poctivé důvěřivce jako jsem ja. Po boji je každy generál. Teď už to vím taky, Ale takové hlášky typu " kdo chce víc nemá nic" si laskavě odpusťte . Víc než bych dostala v Česku jsem nežadala.
Zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.3.19 08:58

Ze zvědavosti, pod jakým důvodem po tobě vymahají peníze? Jinak jméno je jistě vymyšlené, na jinou to zkusí zase s jiným ;) ani do ČR bych nic neposlala bez platby předem

• Citovat
  • Upravit
1069
6.3.19 09:02

Mě spíše udivuje,že je někdo tak blbý a něco vůbec zasílá do zahraničí :mrgreen: :mrgreen: . Ani po ČR bych nic neposlala, pokud nemám peníze na účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
6.3.19 09:19

@krajta tohle sis mohla odpustit. Osobně bych to taky neudělala, nicméně nemám ani ponětí, že je to nová forma podvodu. Nemám podvědomí a zkušenost, balíky moc často neposílám. Takže pro mě to přínos má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
6.3.19 09:39

na druhou stranu, kdyby byl člověk kupující a poslal peníze předem na účet a nedostal zboží, tak by byl taky blbec, že?

Jde o to takto obchodovat jen na prověřených stránkách, kde mají prodávající/kupující případně recenze a nebo holt na dobírku.

Ale myslet si, že někdo fakt tak moc chce něčí jetou věc, že za to zaplatí poštovné převyšující hodnotu té věci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.3.19 09:51

Šaty byly nové, nepouzite.
Vidím, ze to byla chyba někoho varovat. Tak uvažuji o zrušeni me přítomnosti na tomto webu. Zdravim všechny nejchytřejší lidičky a preji Vam upřímně , aby se Vás to moc nedotýkalo ta moje blbost. 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
6.3.19 09:54

@Andysek3 pro mě to přínos má, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
6.3.19 09:57

@Andysek3 Nic si z tech reakci nedelej. Vis kolik ruznych figlu uz existuje? Me by to taky vubec nenapadlo, ze lidi dokazou vymyslet vsechno mozny, aby te okradli. 8o No hruza. Podle me je lepsi radsi varovat, takze za me :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14

Penize na me vymáhání na základě nějaké podmínky banky , chtěli pořad abych v bance jeste neco potvrdila což jsem jiz samozřejmě neudělala a poslala jsem je k šipku . Pravděpodobně byla adresa dodání zbozi vymyšlená , nebo saty přijdou také nějaké
podvedene od které získali adresu stejným způsobem jako u mê. Nevim , ale na Policii přesto zajdu ať si udělají alespoň záznam . Slo o banku Citibenk😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Promiň, ale poslat zboží pokud nemám peníze na účtu nebo je nezaslat na dobírku, to není o důvěřivosti, ale o hlouposti. Ono stačí zagooglovat a vyjede ti spousta odkazů na Nigerijský podvod. Kde kdo varuje před prodejem šatů do zahraničí, stačí jen trochu pátrat a zapojit zdravý selský rozum.

• Citovat
  • Upravit
14
6.3.19 09:59

Také dekuji, nikdo neni neomylný ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
6.3.19 10:06

@Janli A já si zase myslím, že si máš sedět na rukou a nepsat nic… Navíc zakladatelka své důvody popsala. Mně třeba tahle tvá neomalenost přijde horší, než to co se zakladatelce povedlo. Protože jistě víš vše, v každém směru a nic se ti nemůže stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová