Varumin - má někdo osobní zkušenosti

79
28.7.14 13:27

Chces to na rakovinu, ze?
Mohla bys mi prosim napsat kvuli cemu to chces (nebo nekdo jiny) brat?
Cim ten dotycny prosel, co ma za sebou, jakou lecbu atd…
Napis mi prosim par informaci a ja ti odpovim v soukrome zprave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
31.7.14 20:26

Varumin

Ahoj, taky by me zajímalo, jestli ma někdo zkusenosti s Varuminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
31.7.14 20:30

Mě taky…podle složení jsou to jen bylinky, tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.14 11:21

Ahoj, prosím potřebovala bych se dovědět také něco o varuminu, pochopila jsem, že s tím asi máte zkušenosti. Moje maminka s léčí na rakovinu lymfatických uzlin, je stále slabá a unavená, slabé nohy(nedávno měla jednu zlomenou)a koupila jsem jí teprve druhé balení varuminu, ale zatím nic nepociťuje. Prosím o odpověď, jestli s tím v rodině máte zkušenosti. Děkuji Dáša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.9.14 10:18

Varumin ano či ne?

Ahoj holky, taky bych potřebovala vědět jestli to má alespoň nějaký nepatrný účinek, tento lék? Myslíte, že se dá použít pro prevenci, aby se rakovina už nevrátila a udržel se zdravotní stav? :nevim: Nemám ani šajn. Budete moc hodné, když mi něco doporučíte či písnete své vlastní zkušenosti. Děkuji, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
14.9.14 13:24

Varumin je s největší pravděpodobností kravina, ale doporučuju zobat kustovnici (goji) - měl by to být jeden z nejlepších přírodních „zabijáků“ rakoviny. U nás v rodině s tím máme dobrou zkušenost (samozřejmě se nedá říct, že pomohla kustovnice, chemoterapie, ozářky nebo všechno dohromady), ale stopro se tím aspoň nic nezkazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.10.14 00:12

Varumin, dle mého názoru jen tahá peníze ze zoufalých lidí. Stojí neuvěřitelně moc…Na prevenci, ale snad i jako podpůrná léčba je dobrá vilcacora, kustovnice, na určité typy ostropestřec a stojí zásadně méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.14 13:25

Varumin je podvod

Varumin bral pár měsíců můj děda na rakovinu prostaty, ale po třech měsících této „léčby“ stejně zemřel. Za Varumin dal 45 000 Kč, což byly jeho poslední peníze. Zkušenost s Varuminem je tedy jednoznačně negativní: nefunguje, rakovinu neléčí a je hrozně drahý, prostě je to podvod. Možná, že kdyby se děda zkusil léčit klasicky na onkologii, mohl tady s námi ještě být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.12.14 16:35

Tahle směs obyčejných bylinek karcinom nezničí

Prosím, máte zkušenosti s tímhle pofidérním přípravkem ještě někdo? Sbírám svědectví, abychom mohli případ nahlásit k ČOI nebo na Ministerstvu zdravotnictví. Není přece možné, aby ze smrtelně nemocných lidí někdo tahal desetitisíce za směs obyčejných bylinek. Zde je pozadí celého podvodu popsáno podrobněji: http://kupnisila.cz/…in-rakovina/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.1.15 19:14

varumin

Dobrý večer, Je to podvod!! Jsou to jen vyhozené peníze! Ti lidé co to prodávájí, nemohou mít čisté svědomí, když vydělávají na nemocných lidech, kteří věří v poslední naději, že se uzdraví, přitom to je naprostý nesmysl. kdyby to tak bylo, dávno je tento přípravek v nemocnicích. Můj děda to bral zhruba 2 měsíce a po užívání tohoto svinstva se mu neskutečně přitížilo, je mu pořád zle a zhubl tak, že na něm kůže visí. Nechápu ten náš stát, že vůbec něco takového dovolí prodávat. A určitě bez postihu. Nikomu tento přípravek nedoporučuji, je to drahé a ještě je to hřebík do rakve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 11:24

Mám rakovinu prostaty, přes rok do mne doktoři píchají hormony, ale ani ty k vyléčení nevedou. Smutné je, že doktoři na to neupozorňují. V každém případě je nutné brát přípravky na posílení imunity. Např. extrakt z leskokorky leské a to cca 8 tobolek denně. Varumin je podvod za velké peníze. Slibují vyléčení za měsíc, ale po třech měsících užívání Varuminu mi sice PSA spadlo, ale po dalších 3 měsících se hodnota PSA vrátila na původní hodnotu. Po další aplikaci Varuminu zůstalo PSA beze změn. Vyhodil jsem 90.000 Kč.
Doporučuji odvar z listi Gravioly. Ta sice není na všechny druhy rakoviny, ale na karcinom prostaty ano. Po 4 týdnech pití odvaru mi PSA spadlo ze 74 na 14. Při užívání gravioly vysadit Leskokoroku lesklou a potravu rostliného původu.
ty obsahují koenzym Q10 a ta se s Graviolou nesnáší. Pití odvaru z Gravioly omezit max. na 4 týdny (likviduje střevní mikrofloru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 11:34

Ještě poznámka. Hormony jsem odmítl, jen mrzačí tělo. Mikrofloru v zažívacím traktu obnovuji actimelem a jogurty s živou kulturou. Teď jsem ve stadiu po 4 týdnech pití gravioly užívám týden leskokorku a jogurty a teď začnu další 4 týdny s Graviolou (2. cyklus).
1 kg listí Gravioly stojí 1000,– Kč, ale je to zbytečně velké množství. Její spotřeba je malá, stačí malá hrst na den (750 ml odvaru). Za zkoušku nic nedáte.
Já jsem za tu dobu co mne užírá rakovina vyzkoušel několik preparátů, včetně kořene pampelišky, ale bez valného efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.15 22:27

pre p. Ladislava

Dobrý deň, keďže môj manžel má podobrný problém, chcela by som sa spýtať, aké zmeny nastali u Vás odvtedy, ako ste napísali svoj príspevok. Či stále užívate graviolu. A tiež ako často sa môže užívať (1 mesiac, potom týždeň pauza a znovu ďalší mesiac?) Ja som práve objednala listy gravioly, preto by som potrebovala nejaké informácie. Vopre ďakujem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.5.16 15:15

Varumin

Ahoj,

pokud by měl někdo zájem, prodám. na ceně se domluvíme. Exp.:07/2017
Navrhuji cenu 500Kč z cca 2500Kč

Příspěvek upraven 07.01.17 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.12.16 23:12

Zkušenosti s léčbou

Dobrý den,

také mám tuto diagnózu, acinární adenokarcinom prostaty, Gleason 4+3, od svých 48 let. Z alternativní léčby jsem vyzkoušel kde co. Po dva roky jsem si udržel stabilní PSA v rozmezí 6-9 konzumováním různých imunostimulantů, gravioly, kořene pampelišky, meruňkových jader, intenzivním cvičením (jógy, čchi-kungu apod.), při vynechání sladkých potravin, alkoholu a snížení podílu hlavně živočišných bílkovin ve stravě, nicméně bylo to velmi vysilující - jakmile jsem jen trochu polevil, rakovinový metabolismus se znovu rozjel a předtím snížené PSA opět začalo stoupat. Nejvíc, opravdu prokazatelně, mi pomáhala meruňková jádra, souhrnný efekt ostatních potravinových doplňků asi nějaký byl, ale těžko to přesně hodnotit. Graviola u mne určitě nezabírala tolik, jako u pana Ladislava, zkoušel jsem ovšem tzv. dvojitou tinkturu a ne čaj. Zhruba po roce jsem usoudil, že se takto asi nejspíš nevyléčím, ale další rok trvalo, než jsem se po změně zdravotní pojišťovny dočkal léčby protonovým zářením, jíž předcházela krátká (6-ti měsíční) hormonální terapie. Celkový efekt léčby se pozná teprve časem, v dlouhodobém horizontu, je to ale můj pokus nedat se zmrzačit a mít i nadále normální život.

Alternativa samotná by mne rakoviny asi nezbavila, ale pomohla mi se udržet naživu a v mnohem lepší kondici, než před rakovinou. Hormonální terapie i léčba protonovým zářením byly naprosto snesitelné, v pohodě, s minimálními a krátkými vedlejšími účinky (asi taky díky cvičení a mé dobré kondici) ve srovnání s tím, co zažil můj tatínek se stejnou nemocí a operací, s následkem inkontinence, po níž stejně přišlo ozařování, hormonální terapie, kastrace, chemoterapie a pak nevyhnutelný konec.

Osobně si myslím, že porazit rakovinu jen alternativou skoro nejde, snad v samém začátku, ale to člověk o ní většinou neví (podle mého Gleasonova skóre jsem měl nádor mnoho let, aniž bych něco tušil). Ale taky, že z mnoha malých vlivů které souhlasně působí se může složit větší efekt, který už znatelně pomůže. Taky pomáhá práce na sobě, když už nic, tak aspoň vidíte nemoc a svůj možný konečný „osud“ v jiné, ne tak tragické perspektivě. Nedejte si vnutit první medicínský názor, který uslyšíte a nastudujte o své nemoci co nejvíc můžete. Všem takto nemocným přeji - kromě uzdravení - hodně odvahy, statečnosti a vytrvalosti.

Příspěvek upraven 24.12.16 v 01:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast