Váš názor díky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2391
6.8.21 20:27
@Anonymní píše:
Taky to tak beru ale mému okolí se to asi zdá divné :nevim:

Na okolí se vykašli. Jestli lidi mají blbé poznámky, odkaž je do patřičných mezí. Když se s partnerem z jakéhokoliv důvodu domluvíte, že na návštěvu nepřijde a tobě to nevadí, je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15284
6.8.21 20:41

Mě by nevadilo být pár dnů v nemocnici bez návštěvy manžela, pokud bych věděla, že je jinak vytížený.. Ale můj manžel by si ten test udělal a přišel by v každém případě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29654
6.8.21 20:43

A co má doma tak důležitého za práci, že nemůže na chvilku za tebou zajít? Jinak pokud jdeš skutečně v pondělí domů, tak asi není nutné, aby tam chodil na návštěvu o víkendu. Ale tak lidem asi přijde divné, že když už ti tam veze věci, že za tebou nezajde na pár minut. K porodu se chystá jít? To na test půjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
6.8.21 20:49

1. Sestra by se měla chovat profesionálně a k určitým věcem se nevyjadřovat.

2. Kamarádka se klidně vyjádřit muže, od toho je to kamarádka

3.chlap by mě jakožto těhotnou dost naštval, kdyby nechtěl kvůli mne na test, a já přitom ležela v ty nemocnici kvůli tomu, ze čekám naše společný dite :lol:

4. Jako netehotnou by mě to asi malinko zamrzelo, ale ve finále bych nad tím mavla rukou. Kdyby se jednalo už jen o dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
6.8.21 21:15
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Ať to tady nerozepisuji kdo ví jak dlouho. Představte si situaci. Jste hospitalizována v nemocnici skrz rizikové těhotenství. Jen na pár dnů na pozorování v pondělí pokud bude vše v pořádku by vás mohli možná propustit.
Partner Vám doveze na co máte chuť a co potřebujete. Jenže na návštěvu ho nepustí protože nemá test s potvrzením z laborky ani není očkovaný. A na test se někde objednat nechce skrz to že se testovat nechce a že když už bych měla jít v pondělí domů že to nemá cenu. A že by to ani časově nestíhal jelikož má povinnosti doma. Sestra se vás pak zeptá proč si partner neudělá test a dodá k tomu to mu za to nestálo? Přitom vy víte že má doma povinnosti a věci vám alespoň dovezl. Člověka to zamrzí když se i moje kamarádka ptala jestli byl na testu aby mohl dojít na návštěvu a pak ta sestra. Potom že řekl do telefonu že se obával že v práci nebudou mít pochopení když bude semnou doma na očr přitom to jeho šéf vzal v pohodě. Každý by to snad pochopil.

Tak kdyby se na test objednal, necekal by a za 10 min. měl výsledek, pak by ti ty věci mohl donést osobne. Můj muž by to teda pro mě udělal a našel si chvilku, nevím co může být důležitější :nevim: mě by to teda líto přišlo…

• Citovat
  • Upravit
3745
6.8.21 21:28

Já se zeptám ohledně toho sefa - proč by měl být s tebou doma na OCR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.8.21 21:30
@Anonymní píše:
Taky to tak beru ale mému okolí se to asi zdá divné :nevim:

To je teda bábovka. Nechápu, proč se k těhotné ženě nenechal očkovat a je mu zatěžko nechat se pošťourat v nose. Ty budeš za chvíli rodit a on není schopný ani toho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27923
6.8.21 21:30

Záleží ako to berieš ty, ak to tebe neprekáža, okolie ti môže byť ukradnuté. Ja by som sa skôr obávala toho že sa niečo stane a dieťa sa narodí skôr, ostane v nemocnici a on sa zachová rovnako. Že prvé dni, týždne, nedajbože mesiace bude mať iba mňa pretože on toho bude mať veľa a nebude chcieť na test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.8.21 21:34
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Ať to tady nerozepisuji kdo ví jak dlouho. Představte si situaci. Jste hospitalizována v nemocnici skrz rizikové těhotenství. Jen na pár dnů na pozorování v pondělí pokud bude vše v pořádku by vás mohli možná propustit.
Partner Vám doveze na co máte chuť a co potřebujete. Jenže na návštěvu ho nepustí protože nemá test s potvrzením z laborky ani není očkovaný. A na test se někde objednat nechce skrz to že se testovat nechce a že když už bych měla jít v pondělí domů že to nemá cenu. A že by to ani časově nestíhal jelikož má povinnosti doma. Sestra se vás pak zeptá proč si partner neudělá test a dodá k tomu to mu za to nestálo? Přitom vy víte že má doma povinnosti a věci vám alespoň dovezl. Člověka to zamrzí když se i moje kamarádka ptala jestli byl na testu aby mohl dojít na návštěvu a pak ta sestra. Potom že řekl do telefonu že se obával že v práci nebudou mít pochopení když bude semnou doma na očr přitom to jeho šéf vzal v pohodě. Každý by to snad pochopil.

já teda nevím, třeba já byl ted nedávno na třech operacích ledvin a jedinou radost jsem měl z toho, že si už konečně můžu sednout aspoň venku v parku na lavičku a na sluníčko a že se to všechno trošku celkově uvolňuje. A ne jestli tam za mnou někdo nepřijede kvůli takovým malichernostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.8.21 21:48

Jestli měl čas na návštěvu, tak měl čas i na test. To, že se bez toho do nemocnic nesmí, je známo. Vidím to spíš, že se nechtěl testovat. Tašku nechá radči za dveřma, než aby se vyšťoural. Nic osobního, holá pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
6.8.21 22:09

Sestra by to komentovat neměla, je to neprofesionální. Ale myslela bych si to samé, co ona. Vždyť se stačí objednat a jdeš hned na řadu a pak je to otázka pár sekund pošťourat se v mozku. Takže čas je jenom výmluva, jemu to prostě nestojí zato a to by mě hodně mrzelo. Nemocnici špatně snáším a uvítám každou návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
6.8.21 23:32

Jestli má v plánu o víkendu s kamarády chlastat, tak by mi to vadilo (a výmluva dodělávám práci na baráku). Jestli je v práci od 6-18 tak bych všechny ostatní poslala někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 00:32
@marin píše:
A co má doma tak důležitého za práci, že nemůže na chvilku za tebou zajít? Jinak pokud jdeš skutečně v pondělí domů, tak asi není nutné, aby tam chodil na návštěvu o víkendu. Ale tak lidem asi přijde divné, že když už ti tam veze věci, že za tebou nezajde na pár minut. K porodu se chystá jít? To na test půjde?

K porodu chtěl jít ale k normálnímu nyní mi hrozí CS a to by prý nedal tak že by čekal na chodbě.
Prostě podle něj to není teď potřeba když by mě měli v pondělí pustit že si můžeme zavolat a v pondělí se uvidí. I řekl to že se testovat nechce a musel doma vše podělat a že nemá čas jezdit po všech čertech kde to dělají atd. Ale aspoň mi dovezl co potřebuji

• Citovat
  • Upravit
53518
7.8.21 06:13
@Anonymní píše:
K porodu chtěl jít ale k normálnímu nyní mi hrozí CS a to by prý nedal tak že by čekal na chodbě.
Prostě podle něj to není teď potřeba když by mě měli v pondělí pustit že si můžeme zavolat a v pondělí se uvidí. I řekl to že se testovat nechce a musel doma vše podělat a že nemá čas jezdit po všech čertech kde to dělají atd. Ale aspoň mi dovezl co potřebuji

Po všech čertech? Dělají to na každém kroku skoro 3/4 roku. To spadnul z Měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11266
7.8.21 07:54
@Russet píše:
Po všech čertech? Dělají to na každém kroku skoro 3/4 roku. To spadnul z Měsíce?

Předpokládám, že to dělají i v té nemocnici, kde ona leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí