Váš názor díky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
7.8.21 08:05

Jako chlap bych manželku v nemocnici samotnou přes víkend nenechal a chtěl ji alespoň jednou vidět. Jedině v případě, že bychom neměli hlídání pro děti, ale i tak bych hledal možnost, jak to pořešit. A vymlouvat se na neochotu udělat si test mi přijde úsměvný, co je to za obět? Testy dělají všude, určitě i v té nemocnici, kde ležíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 09:03
@Russet píše:
Po všech čertech? Dělají to na každém kroku skoro 3/4 roku. To spadnul z Měsíce?
Říkal že když jdu v pondělí asi domů že to už vydržíme a zavoláme si že se mu i nechce nechat se testovat a když jim prý nestačí třeba test ze slin že by si třeba svůj koupil tak že to je škoda slov. Jasně trochu to i zamrzí ale vím že doma nakoupil uvařil a něco málo poklidil dnes to bude to samé rozvrhl si úklid na pár dnů.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.21 09:05

Navíc řekl že ho to moc mrzí samozřejmě že jsem tu ale že jediné plus je že mu doma neříkám co se má udělat že má v tom svůj režim. :lol: No jo já jsem holt zvyklá na více úklidu. :)

• Citovat
  • Upravit
32158
7.8.21 09:21
@Anonymní píše: Říkal že když jdu v pondělí asi domů že to už vydržíme a zavoláme si že se mu i nechce nechat se testovat a když jim prý nestačí třeba test ze slin že by si třeba svůj koupil tak že to je škoda slov. Jasně trochu to i zamrzí ale vím že doma nakoupil uvařil a něco málo poklidil dnes to bude to samé rozvrhl si úklid na pár dnů.

tak mají mít v nemocnici samotesty na vrátnici…ať už jdou s těma testama fakt do…
a má pravdu, že do pondělí to vydržíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí