Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, co k tomu říct. S pokračujícím věkem těch třešinček na dortu bude chtít míň a míň, a ty si holt pořídíš ještě vedle nějakýho milence, a nebo dědka prostě kopneš do… a pořídíš si mladší model, no. Každé to řešení má své výhody i nevýhody
![]()
Ježíš tak spolu víc trtkejte nebo si najdi jinyho nabíječe… Otázka je jestli pak budeš šťastná
a kolik ti je? Jinak u nás je rozdíl 15 let, (zacli sme si v mých 20) a ze začátku jsme na to vlitli kdykoliv to šlo
nemyslím si že věk v tomhle hraje roli… Někdo může pořád, jinyho to omrzí a chce si sex spíš vychutnat než je ukajet pudy a někdo na to prostě není… Anonym, intimní info
@Anonymní píše:
Ahoj s přítelem jsme spolu přes půl roku a je mezi námi rozdíl 10 let. Že začátku to bylo krušné ze strany mích rodičů a celkového okolí.
Včera jsme měli debatu na téma sex. Protože v mém věku mi přijde že bych ho asi mohla mít víc a ne jednou za několik dní. Partner sám uznal že v mém věku šuk*l kde mohl ale prý ve svém věku má sex jako třešničku na dortu. Co vy si o tom celkové myslíte?!
Beru každý názor.
My máme rozdíl 28 let , nestydim se za to , jsme manžele, klape nam to, rozumime si a ani mi ten rozdil neprijde, máme dítě , neřešim co bude , jiného bych nechtěla. Co se tyče sexu me staci občas , on je velmi aktivní , muže každý den. Ono SE RIKA ze když je takový rozdíl tak muž většinou jakoby omládne a žena usedne a sejdou se jakoby v pulce
![]()
Je to divný, ale měla v tvém věku stejný vztah, také nás dělilo 10 let a partner to po mě chtěl skoro každý den, někdy i víckrát za sebou, takže jde o konkrétního člověka a hold v jaké je třeba kondici ![]()
To asi věkem nebude..mezi mnou a manželem je rozdíl13 let (já 29,on 42) a musím ho přemlouvat ať mě jeden den nechá na pokoji, prostě může denně a každý druhý den je to pro něj nutnost
![]()
jestli ti věkovej rozdíl (třeba kvůli sexu) vadí už teď, tak je dost pravděpodobný, že to bude jen horší.
Samozřejmě ale nejvíc záleží na povaze. Můžeš mít padesátiletýho aktivního akčňáka, nebo třecetiletýho bačkoru…
Obecně, za mě, deset let není žádnej velkej rozdíl, když si jinak sedíte v náhledu na život a podobných věcech.
@Anonymní píše:
@salubriter mě 23 partnerovi píše: Více
33 není věk, který by u chlapa normálně omezoval apetit
takže je několik možností:
pokud je to stresem nebo zdravotním omezením, šlo by to změnit výraznou změnou života, ale s velkou pravděpodobností to bude časem horší
Příspěvek upraven 22.06.18 v 12:41
To není věkem, ale potřebou obou. Pokud jednomu z vás frekvence nevyhovuje, tak můžete doufat, že se to časem upraví a nebo taky ne. Ale to už je na uvážení, jestli tomu dát šanci a nebo se rozejít.
@Anonymní píše:
@salubriter mě 23 partnerovi píše: Více
a v tomhle věku už moc sex nepotřebuje? Tak to hodně štěstí
On spíš na sex není
, v tomhle věku je snad ještě brzo mít sex jen občas. jste spolu chvilku, ted by jste měli být na vrcholu zamilovanosti ![]()
Přítel je o rok a půl ode mě starší. Vždy jsem byla na spíše starší muže, jsme spolu 10 let.
Milenec, se kterým se vídám velice sporadicky je starší o 27 let, ten je při chuti, ale bez Clavinu si ani neškrtne.
Teď mám nového milence, vidíme se tak, jak to jen jde, je o 11 let ode mě starší, čili je mu 47 let a za jedno odpoledne jsme měli sex 5× za sebou. Bylo to naprosto senzační, smáli jsme se, že to vypadá tak, jako bychom byli něčím nadopovaní, nebyli jsme.
O věkový rozdíl nejspíš nejde, třeba má jen prostě už nižší potřebu sexu než ty. Zkuste to napravit, pokud to nepůjde, nebo si nezvykneš, tak si najdi někoho, kdo s tebou bude víc seuxálně kompatibilní.
Ale většina mužů v jeho věku rozhodně ještě není za zenitem. Jen počítej prostě, že v každém dlouhodobém vztahu ta četnost styků po většinou trochu klesne. ![]()
@Klopotkova Jako fakt?a to pak přijdeš domu a spis ještě i s přítelem? Já nechci rýpat ,to v žádném případě. Jen mě to zajímá ![]()
Ahoj s přítelem jsme spolu přes půl roku a je mezi námi rozdíl 10 let. Že začátku to bylo krušné ze strany mích rodičů a celkového okolí.
Včera jsme měli debatu na téma sex. Protože v mém věku mi přijde že bych ho asi mohla mít víc a ne jednou za několik dní. Partner sám uznal že v mém věku šuk*l kde mohl ale prý ve svém věku má sex jako třešničku na dortu. Co vy si o tom celkové myslíte?!
Beru každý názor.