Setkání s ex - ano nebo ne?

Anonymní
22.6.18 11:37

setkání s ex - ano nebo ne?

Ahoj ženy,
prosím o názor.
Zhruba před 15 lety jsme spolu chodili 3 roky.
Byla to láska mého života.
Byli jsme zasnoubeni, ale jelikož dával bohatě přednost kamarádům, já dělala poté blbosti a několikrát zahla. Několikrát i odpustil až se ucho utrhlo a rozešel se semnou.
Z toho jsem se dostávala cca 2 roky, takže jsem byla sama.
Viděli jsme se dvakrát po roce u mě a skončili obě setkání u mě v posteli. (Oba jsme byli sami)
Naposledy jsme se viděli před 4 lety, přišel na návštěvu, kde byl i můj přítel.
Poté jsme šli jen já a on posedět a zde začíná můj dotaz -
Vůbec mě nezajímalo, co povídá. Mluvil o práci, o lidech, které já neznám a prostě jsem usínala.
Nyní si opět píšeme, ví že mám stále toho přítele a zároven mi píše, at mu o něm nic nepíši, že mu na mně velmi záleží. Řekli jsme si, že se opět uvidíme, ale já nevím, zda mám vůbec jít, protože mě nezajímají jeho řeči o lidech, které neznám.
Maximálně bych ho chtěla vidět, jenže jel by 400 km a mně je blbé třeba po půl hodině odejít z kávy, když by jel takovou dálku.
Sedět s ním třeba 3 hodiny a plkat o ničem se mi nechce…
Co myslíte? Sejít se nebo ne?
Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
22.6.18 11:43

Myslim si, ze ses coura, takze se s jim radeji neschazej, at nepodvedes i toho nynejsiho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
22.6.18 11:44

co si myslí ostatní, není podstatné. Udělej, co chceš. Ale je cítit z Tvých slov, že Ti na něm záleží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33684
22.6.18 11:46

ne, nevidím důvod se scházet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 11:47

A proč se sním scházet když si s ním nemáš co říct? :nevim: Jako jasně že můžete být kamarádi, ale být kamarád s někým a nemít si s ním co říct?? Nechápu. A on to asi moc nebere jako čistě kamarádskou schůzku když nechce aby ses o něm zmiňovala svému současnému příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.6.18 11:47

Co si myslím? To snad ani nechtěj vědět. *

Mimochodem, já se se svými ex vídám, ale protože jsme přátelé a protože mě zajímá, jak se mají, jakou mají práci, že jsou šťastně ženatí a mají krásné děti.

edit admin - urážka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
22.6.18 11:50
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
prosím o názor.
Zhruba před 15 lety jsme spolu chodili 3 roky.
Byla to láska mého života.
Byli jsme zasnoubeni, ale jelikož dával bohatě přednost kamarádům, já dělala poté blbosti a několikrát zahla. Několikrát i odpustil až se ucho utrhlo a rozešel se semnou.
Z toho jsem se dostávala cca 2 roky, takže jsem byla sama.
Viděli jsme se dvakrát po roce u mě a skončili obě setkání u mě v posteli. (Oba jsme byli sami)
Naposledy jsme se viděli před 4 lety, přišel na návštěvu, kde byl i můj přítel.
Poté jsme šli jen já a on posedět a zde začíná můj dotaz -
Vůbec mě nezajímalo, co povídá. Mluvil o práci, o lidech, které já neznám a prostě jsem usínala.
Nyní si opět píšeme, ví že mám stále toho přítele a zároven mi píše, at mu o něm nic nepíši, že mu na mně velmi záleží. Řekli jsme si, že se opět uvidíme, ale já nevím, zda mám vůbec jít, protože mě nezajímají jeho řeči o lidech, které neznám.
Maximálně bych ho chtěla vidět, jenže jel by 400 km a mně je blbé třeba po půl hodině odejít z kávy, když by jel takovou dálku.
Sedět s ním třeba 3 hodiny a plkat o ničem se mi nechce…
Co myslíte? Sejít se nebo ne?
Děkuji za názory.

Co od toho očekáváš? Proc s nim chceš mluvit? K Čemu to povede? Co na to tvůj partner ? Také chodi na schůzky s ex?

• Citovat
  • Upravit
6534
22.6.18 11:53

Nevidím důvod, proč by ses s ním měla sejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 11:54
@radkka píše:
Co si myslím? To snad ani nechtěj vědět. Minimálně to, že jsi asi hloupá, protože se s ním sejít vlastně nechceš, ale protože jsi coura a dělá ti to dobře, tak se s ním sejdeš. Chudák tvůj přítel.Mimochodem, já se se svými ex vídám, ale protože jsme přátelé a protože mě zajímá, jak se mají, jakou mají práci, že jsou šťastně ženatí a mají krásné děti.

co by mi mělo dělat dobře ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 11:55

Je to pro mě velice nostalgické.Proto bych ho i ráda viděla, ale ne za cenu toho, že mu nemám co říct…

• Citovat
  • Upravit
rokris
22.6.18 12:23

Tak si odpověz, proč se s ním chceš sejít. Zahnout příteli nechceš, mluvit s ex o čem nemáš. Tak proč? Řekni sama sobě pravdu.

• Citovat
  • Upravit
1337
22.6.18 12:24

Tak to mu to rekni narovinu. Ze ho chces vidět, ale nechceš poslouchat reci o neznámých lidech. Proc mu to neřekneš? On o nich asi mluví, ptz.nevi o cem jinak mluvit. O sobe a svých přítelkynich nechce, o tvem příteli taky nechce slyset a vzpomínat na vase hezké chvile asi taky nechce, ptz.mu to muze byt líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 12:26
@TeSudička píše:
Myslim si, ze ses coura, takze se s jim radeji neschazej, at nepodvedes i toho nynejsiho :mavam:

Tak tohle je ovšem hodně přes čáru. Podívej se do zrcadla a preventivně si jednu pleskni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
22.6.18 12:31
@Anonymní píše:
Je to pro mě velice nostalgické.Proto bych ho i ráda viděla, ale ne za cenu toho, že mu nemám co říct…

Nežij z nostalgie, to se nikdy neposunes nikam dál, to se budeš celý život scházet s bývalými?? Je to ukončená záležitost, bez dal a nescházej se s ním.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 12:31

Pořád ho asi miluji.
Napsali jsme si vlastně proto, že jsme měli s přítelem krizi, ale to už v pořádku.
On mi naznačil,že by semnou chtě žít, ale že se toho bojí.
Já bych s ním žít nechtěla, protože se nezměnil, stále je velice společenský a každý den je s kamarády ( je sám )
Já jsem introvert a vadilo mi to a žít bych s ním ani nechtěla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky