Váš partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
17.11.15 17:33
@mission84 píše:
Ufff dámy jestli Váš muž chodí třikrát týdně do hospody radikalně bych to řešila. Z toho nebude nic dobrého.

Je motorkář… :mrgreen: Nejsou to sedánky na celý večer…staví se po práci na 2 piva, za cca 45 minut je doma…Ale prostě MUSÍ… 8o :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 17:38

@SIMONA1234 Tak to mas holka jeste dobre. :palec: Ja uz jednou chtela volat i policii, jelikoz frajirek nedorazil domu 16hodin. :pocitac: Tomu jestli se nekdy neco stane, tak nebudj mit ani tucha.Budu mit za to, ze trci v knajpe.

• Citovat
  • Upravit
327
17.11.15 17:41
  1. milující manžel a otec
  2. zodpovědný (někdy až moc)
  3. pracovitý (někdy až moc)
  1. příliš dá na to, co řekne maminka (naštěstí mám zlatou a rozumnou tchýni)
  2. maká pro všechny ostatní, ale doma na práci není čas (ale jsou z toho peníze)
  3. neuklízí oblečení, nádobí apod.

Díky za téma. Je dobré si to někdy připomenout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.11.15 17:42
@SIMONA1234 píše:
Je motorkář… :mrgreen: Nejsou to sedánky na celý večer…staví se po práci na 2 piva, za cca 45 minut je doma…Ale prostě MUSÍ… 8o :roll: :mrgreen:

já sem v těhle věcech hodně negativní. Pocházím z rodiny alkoholika ( bohužel ještě žije ) a nějak takhle to začínalo u nás. Musel jen na jedno či dvě 3× týdně a pak častěji a teď bez toho nevydrží. Nikomu tohle nepřeju, ale je to hrozný. Bití, nadávky, urážení. V každé věci, která se opakuje a je pravidlem vidím potencionální riziko a bohužel každý kdo pochází z tohoto prostředí. Určitě bych to být Vámi nezlehčovala ani nemusíte vědět co má kromě toho co víte. Oni jsou úžasní herci a myslí si jak jsou hrozně nenápadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
17.11.15 17:43

Pozitiva:

• skvělý táta - pro děti vše
  • milující muž, který o mě pečuje
  • bez potíží a zcela běžně obstará celou domácnost

Negativa:

• neumí odpočívat a pak je protivný
  • neumí říct ne na úkor sebe
  • trošku cholerik

Ale pozitiv je daleko víc než negativ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
17.11.15 17:47

+

Umi se postarat o dítě, hrát si..
Kdyz potrebuji, vzdy pomůže se vším
Stará se o rodinu, dům

-

Workoholik
Mamanek
Neumi říct ostatnim NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.11.15 17:49
@Anonymní píše:
@SIMONA1234 Tak to mas holka jeste dobre. :palec: Ja uz jednou chtela volat i policii, jelikoz frajirek nedorazil domu 16hodin. :pocitac: Tomu jestli se nekdy neco stane, tak nebudj mit ani tucha.Budu mit za to, ze trci v knajpe.

Tohle udělal jednou…teda, ne 16 hodin, ale dorazil ve 4 ráno…usnul na záchodě. :mrgreen: :zed: Od té doby jsou to ty dvě piva po práci, ale on je fakt potřebuje, pracoje tvrdě, manuálně 10 až 12 hodin denně…+ 2-3 víkendy v měsíci. Takže to chápu…mně stačí čokoláda, když přijdu ze školky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.11.15 17:50

Pozitivni:- toleruje moji povahu

• je pracovity
  • je hodny

Negativni:-nema rad prochazky, turistiku a stanovani

• ma porad plno aktivit a pak je unaveny a divi se ze je vycerpany
  • nerad mluvi

Super diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.11.15 17:51
@mission84 píše:
já sem v těhle věcech hodně negativní. Pocházím z rodiny alkoholika ( bohužel ještě žije ) a nějak takhle to začínalo u nás. Musel jen na jedno či dvě 3× týdně a pak častěji a teď bez toho nevydrží. Nikomu tohle nepřeju, ale je to hrozný. Bití, nadávky, urážení. V každé věci, která se opakuje a je pravidlem vidím potencionální riziko a bohužel každý kdo pochází z tohoto prostředí. Určitě bych to být Vámi nezlehčovala ani nemusíte vědět co má kromě toho co víte. Oni jsou úžasní herci a myslí si jak jsou hrozně nenápadní.

Tohle naštěstí není…a agresivní není vůbec. Když se napije víc, usíná…viz ten záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
17.11.15 17:51

Spolehlivý, čestný, inteligentní
Ale těch pozitiv by bylo hodne, hlavně trpelivy a tolerantní

Neni manuálně zručný
Občas slyší jen část něčeho a vymyslí z toho úplně opačnou věc
Občas nedochvilny a taky je absolutně antiromanticej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.11.15 17:53

Pozitiva inteligentni, pro rodinu by umrel, Slibil mi doslova " bonbonkovej " zivot a zatim to plni
Negativa nekdy se vzteka jak harant, bordelar, malo empatie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 17:54
@mission84 píše:

Muj nechape co mi vadi, pry maka, tak ma naroky na ty 4piva. :roll: A kdo se ma snim furt hadat, ze jo,.Kdyz ho ignoruju, je klid. Zajimave je, ze o vikendech nepije.Pije pres tyden po praci.Jak ma vypito, je mily, takovy v pohode.Jak je bez piva, je podrazdeny, nastvany a vyvolava hadky.

• Citovat
  • Upravit
4634
17.11.15 18:00
@martina.se píše: … když má rýmu, umírá :mrgreen:

To se nepočítá, bez toho by chlap neexistoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
17.11.15 18:00

Pozitivní - perfektní táta - ve všem mě dokáže podpořit tak, jako nikdy nikdo - můžu se na něj stoprocentně spolehnout
negativní - svoje povinnosti nebo sliby přehazuje na mě větou " připomeň mi" :-D a když zapomenu, je to moje vina :-D - neumí se hádat, řekne dvě věty a mlčí, to bych ho překousla - svoje špinavý trenky hází na koš s voňavým prádlem, co čeká na vyžehlení :-D
Musím říct, že mám skvělého chlapa, za kterého jsem vděčná a vím, že náš život bude fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
17.11.15 18:01

Pozitiva: - v jakékoli situaci stojí vždy při mě/je mi velkou oporou - miluje mě takovou jaké jsem a nic by na mě neměnil(nechápu ho, já zase na sobě všechno :-D) - snesl by mi modré z nebe

Negativa - hraje často hry na pc a děsně se u toho rozčiluje - je hodně žárlivý, tím pádem i majetnický - když se občas hádáme, hrozně rád mě vytáčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí