Váš plat po mateřské, jaký máte úvazek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.24 22:27

Navrat po MD (ne RD) ve 4/2022 - plat 110 tisic hrubeho, vc. odmen, plny uvazek, Praha, verejna sprava. Dvě VŠ, pozice reditel odboru - 6 oddeleni, cca 130 lidi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.24 22:34

28h uvazek v DM, mam 28-30 v cistem, plus odmeny, priplatky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.24 14:29

Čemu říkáte 2 VŠ? :think: On je rozdíl mít 2 PhD a 2 Bc… Taky rozdíl 2 Mgr. z humanitních a třeba JUDr. et MUDr., a pořád mají všichni „2 VŠ“ a pak z nich vypadne, že mají z jednoho oboru Bc. a z druhého Mgr., klidně UJAK a rekreologii, a už že prý „dvě VŠ“… :lol:

Já jsem na pozici, kde bylo podmínkou Bc., angličtina a nulová praxe. Nástup 50 tis hrubého + paušál, prémie jen 2× ročně nižší desítky tisíc, HO jen pro rodiče malých dětí, ostatní limitovaně. Mobil a notebook, ale to neberu jako plus, prostě na tom pracuju a noťas i mobil mám vlastní lepší. Nepřijde mi to nic moc, ale bohužel mám problém najít něco lepšího. :? Ale hledám.

• Citovat
  • Upravit
1793
4.8.24 14:50

Kuchařka ve státní škole plný úvazek, plat 24 tisíc hrubého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
4.8.24 15:02
@Anonymní píše: Více

No tak snad Bc., Mgr/ing, PhD snad nikdo nebere, že by to byly 3 VŠ :lol:

Vlastně nějak nechápu tu vysazenost na tituly. Pokud to nejsou tituly z významných mezinárodních škol, případně z ČVUT el. apod. Tak je to naprosto jedno. Jde především o schopnosti a to si nalijme čistého vína, soucasnym absolventům VŠ často chybí. A už několikrát jsem byla svědkem, že absolvent učebního oboru vydělá daleko víc než absolvent s PhD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.24 23:33
@Anonymní píše: Více

Dvě VŠ oznacuji dve vš, prava na UK v Praze a VŠE v praze, ta VŠE byla nejdrive samozrejme Bc. a nasledne 2 roky Mgr., a predstavte si, ze tomu stale rikam jedna VŠ. Česká zavist je strasna vec, Vy jste zarnym prikladem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.24 00:10

Moc prosím, někdo ze soudu? Nejlépe okresní? Platy např. zapisovatel, protokolující úředník, vyšší soudní úředník? Plat jde Samozřejmě dohledat, ale zajímá mě navýšení platu o různé příplatky, jaké, kolik? Např. i osobní ohodnocení jak se liší v krajích, děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat