Vaše nejoblíbenější ZOO v Čr
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vaše nejoblíbenější ZOO v Čr
Ahoj holky, jaká je Vaše nejoblíbenější ZOO tady u nás v Česku? Chtěli by jsme s dětmi vyrazit, ale nevíme ještě do jaké. Byli jsme myslím už ve všech tady, ale nevíme kam teď. Jakou by jste doporučily, nějak se nemůžeme rozhodnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lenyyyy nám se nejvíce líbilo v Jihlavě. Projete máme kromě Jižních a Západních Čech všechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každá má něco do sebe. ![]()
Já se ráda vracím do Chomutova, do pražské a chceme v budoucnu znovu do Dvora Králové.
Nemám tedy projete moravské. Z českých mě tedy extra nezaujal Tabor (ale zase jsme tam viděli rysa na stromě
) a Borovany (ale zase měli fajn tu terarijní sekci a kalone). Tam bych znovu už fakt asi nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na každé zoo mám ráda něco. Ale kdybych měla vybrat jednu, byla by to asi zlínská…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plzeňská, chodime do ní i nekolikrat ročně a stejně se mi líbí nejvíc ze všech, co jsem zatím navštívila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Tynka píše:
Na každé zoo mám ráda něco. Ale kdybych měla vybrat jednu, byla by to asi zlínská…
Přesně tak
Škoda, že ji máme nejdále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenyyyy píše:
Ahoj holky, jaká je Vaše nejoblíbenější ZOO tady u nás v Česku? Chtěli by jsme s dětmi vyrazit, ale nevíme ještě do jaké. Byli jsme myslím už ve všech tady, ale nevíme kam teď. Jakou by jste doporučily, nějak se nemůžeme rozhodnout
Tak pokud jste byli ve vsech, tak musote vedet, ktera se vam libila nejvic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pokud už to máte zmaknute u nás, můžete vyrazit někam k sousedům (Berlín, Vídeň, Vratislav, Žitava, Lipsko…). I když teď s těmi testy a podobně je to krapet voser.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lešná je jednoznačně nejhezčí.
Kdyby Praha neměla Melouna, tak tam není asi žádné lákadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.