Vaše nevěra a co bylo pak?

48
12.9.19 13:02

Vaše nevěra a co bylo pak?

Ahoj ženy, chci se jen zeptat, jak praskla Vaše nevěra a co se dělo pak? Bylo peklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.9.19 13:13

Nic, já se cítila špatně, přítel to tušil, protože se neumím přetvařovat, po 14 dnech jsem se přiznala, abych sobě ulevila, přítel z toho nadšený nebyl, mrzelo ho to, ale jsme spolu pořád (a občas na to myslím a stydím se)

• Citovat
  • Upravit
6244
12.9.19 13:19

Manžel něco tušil, prohlížel mi totiž mobil i kabelku, ale nabídl mi, že začneme znovu, aniž bychom něco vysvětlovali, bohužel už jsme si tak vzájemně ublížili, že už to nešlo…
a rozvedli jsme se. Stydím se za to, že jsem ho podvedla, ale myslím, že náš vztah už spěl stejně ke konci i před tím, tohle byla jen tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 15:34

Priznala jsem se sama, nemohla jsem to tajit. Manzel to tušil, rozvod ale nechtěl. Paradoxne najednou šlo, aby se manžel snažil (delší dobu to mezi námi neklapalo, ale nevěřil, že bych si někoho našla a chtěla odejít)…hodně se změnil a najednou vše šlo a vztah nám to o hodně zlepšilo. Je to uz pár let a fungujeme o hodně líp než před nevěrou.
Anonym, nemusí to vědět každý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.19 18:30
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
40
12.9.19 19:42

Ja som v zivote nepodviedla a len sa pytam co vas viedlo k nevere? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 19:43

Já jsem podvedla. Jen citově, na fyzickou nevěru nedošlo. Prostě jsem se po 20 letech vztahu bláznivě zamilovala. Nebylo to úmyslné a jsem ráda, že jsem to ustála.

• Citovat
  • Upravit
48
13.9.19 10:16
:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
13.9.19 12:15
@Klara113 píše: :cert:

Asi máš o pekle zkreslené představy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.9.19 12:22
@44alex píše:
Ja som v zivote nepodviedla a len sa pytam co vas viedlo k nevere? :think: :nevim:
ŽIješ ve vzduchoprázdnu, bez knížek, bez filmů, bez kamarádek? To fakt nevíš, jak se tohle stane a nebo chceš aby to to svěřily jen místní přispěvatelky? Nikdy jsem nevykradla banku, ale vím jak by se to dalo udělat.
  • Citovat
  • Upravit
13923
13.9.19 12:28
@Uslava píše: ŽIješ ve vzduchoprázdnu, bez knížek, bez filmů, bez kamarádek? To fakt nevíš, jak se tohle stane a nebo chceš aby to to svěřily jen místní přispěvatelky? Nikdy jsem nevykradla banku, ale vím jak by se to dalo udělat.

Mohu tě ujistit, že pokud netušíš jak fungují vnitřní procesy v bance, tak vůbec netušíš jak to udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 12:53

Pár měsíců po svatbě jsem se zamilovala. Bránila jsem se tomu a říkala si, ze sem asi blázen. Že to přece není možný, že jsem čerstvě vdaná a mám toho nejhodnějšího manžela jakého bych si mohla přát, kterej mě miloval až za hrob a na rukou by mě nosil. Neustála jsem to a byla nevěrná. S milencem jsem se scházela často pak už i víkendy jsem nacházela různé výmluvy jak jdu tam a tam s kamarádkou atd. Potom jsem si řekla ne dost, musím to skončit a snažit se zapomenout. Bohužel mi to vydrželo jen 3 měsíce a začalo to nanovo. Manžel věděl o koho se jedná, ale spis furt nechtěl uvěřit tomu, ze bych byla nevěrná nebo chtěla odejít. Trápili jsme se všichni. Nakonec jsem od nej odešla, rodiče se semnou nebavili ani vlastně skoro celá rodina. Byl to rok a půl po svatbě když jsem odcházela a ještě k tomu 3 dny před Vánoci. Dnes je to skoro 5 let s tehdejším milencem ( nyní snoubencem ) jsme stále spolu a ja jsem nejšťastnější na světě. Jsem za to ráda, ze jsem se tenkrát takto rozhodla. Ziju úplně jiný život než s manželem, rodiče si brzy přítele oblíbili a dnes říkají, ze je daleko lepší než můj bývalý manžel. Jen škoda tenkrát té svatby. A bývalý manžel? Dlouho doufal, ze se vrátím, stále přes všechno mě chtěl zpět a říkal, ze žádná už nebude jako ja. A dnes? Je znovu ženatý a mají miminko.

• Citovat
  • Upravit
13923
13.9.19 13:24
@Anonymní píše:
Pár měsíců po svatbě jsem se zamilovala. Bránila jsem se tomu a říkala si, ze sem asi blázen. Že to přece není možný, že jsem čerstvě vdaná a mám toho nejhodnějšího manžela jakého bych si mohla přát, kterej mě miloval až za hrob a na rukou by mě nosil. Neustála jsem to a byla nevěrná. …
Ziju úplně jiný život než s manželem, rodiče si brzy přítele oblíbili a dnes říkají, ze je daleko lepší než můj bývalý manžel. Jen škoda tenkrát té svatby. A bývalý manžel? Dlouho doufal, ze se vrátím, stále přes všechno mě chtěl zpět a říkal, ze žádná už nebude jako ja. A dnes? Je znovu ženatý a mají miminko.

A kde je to peklo?
Bývalý je spokojený v novém vztahu, ty jsi spokojeně zasnoubená (už pět let)…

Oblohu osvětluje měsíc v úplňku, všichni tančí a skvěle se baví… a Titanic jde pomalu ke dnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 13:33

Hele, záleží jaká nevěra to je
já po x letech s manželem prostě nebyla šťastná - on skoro denně alkohol + řvaní.. ale jinak fungoval OK, tak jsem si řekla, že po citové stránce chci být šťastná a najít si milence
těžké to na seznamce fakt není, protože zadanou tam chce skoro každý (většina jich tam je taky zadaných), hrdá na to nejsem, zamilovali jsme se tehdy oba naprosto šíleně a bezhlavě, tak, jak to jde prostě jen v případech, že lidi spolu nežijí, neřeší běžné věci a lze mít jen hlavu v oblacích (a dalších příslušných jiných intimních místech :mrgreen: )
po 3 měsících už bylo jasné, že to nedáme, chtěli jsme být spolu, ale byly malé děti na obou stranách, blížily se vánoce, chtěli jsme to nějak rozseknout, nakonec to manžel zjistil, což nebylo těžké, byla jsem úplně mimo a furt u pc nebo mobilu…
milenec to vzdal kvůli rodině 23/12, mně manžel odprosil jak se ke mně choval, dali jsme to znovu dohromady
chvíli se snažil, ale po 6 letech jsme zas tam, kde jsme byli…
co vím ale jistě je, že milence si už hledat nebudu, nejsem typ, že umím oddělit sex od lásky a je to prostě velký průser…úplně rozpolcený člověk.. pro mne mít milence není cesta

• Citovat
  • Upravit
13923
13.9.19 13:59
@Anonymní píše:
Hele, záleží jaká nevěra to je
já po x letech s manželem prostě nebyla šťastná - on skoro denně alkohol + řvaní.. ale jinak fungoval OK, tak jsem si řekla, že po citové stránce chci být šťastná a najít si milence
těžké to na seznamce fakt není, protože zadanou tam chce skoro každý (většina jich tam je taky zadaných), hrdá na to nejsem, zamilovali jsme se tehdy oba naprosto šíleně a bezhlavě, tak, jak to jde prostě jen v případech, že lidi spolu nežijí, neřeší běžné věci a lze mít jen hlavu v oblacích (a dalších příslušných jiných intimních místech :mrgreen: )
po 3 měsících už bylo jasné, že to nedáme, chtěli jsme být spolu, ale byly malé děti na obou stranách, blížily se vánoce, chtěli jsme to nějak rozseknout, nakonec to manžel zjistil, což nebylo těžké, byla jsem úplně mimo a furt u pc nebo mobilu…
milenec to vzdal kvůli rodině 23/12, mně manžel odprosil jak se ke mně choval, dali jsme to znovu dohromady
chvíli se snažil, ale po 6 letech jsme zas tam, kde jsme byli…
co vím ale jistě je, že milence si už hledat nebudu, nejsem typ, že umím oddělit sex od lásky a je to prostě velký průser…úplně rozpolcený člověk.. pro mne mít milence není cesta

Toto je skutečně upřimné :palec:
Teoreticky není nevěra příčinou rozpadu vztahu, tím je krize vztahu nebo osobní krize jednoho z partnerů.
Problémem u milenců a milenek je právě to, že jsou jen takovou náplastí a převládají očekávání, často nereálná. Proto se většinou nepovede přeskočit ze vztahu do vztahu.

S alkoholem, pokud druhá strana nechce se nedá bojovat. Asi nezbývá než to vyřešit rozchodem a začít znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí