Vaše volba?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8633
3.10.20 18:31
@Anonymní píše:
@Jahru vůbec ne, právě kdyz vidím výsledky, tak se divím, tolik lidí na ano nadává, kdo je tedy furt volí?

Já taky nechápu kdo je furt volí a už vůbec nechápu kdo volí SPD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.10.20 18:32
@mrav píše:
Lidovce. Ať si říká kdo chce, co chce. Vivat Čunek :mavam:

Ten si to pos… u lidi, ze je arogantni a lobuje za novou nemocnici. Zlinaci nechteji, aby jim nekdo sahnul na Batovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 18:41

Já jsem po letech nevolil.

SPD = náckové
KSČM = komouši
Piráti = zelení svazáci. Podivná směs od pravice, přes ekoteroristy až po trockisty. Tyhle fakt ne.
Trikolora = kromě Klause nikoho neznám, a Klause (ani jednoho) volit nebudu ČSSD = zoufalci, co by rozdávali z cizího, banda zoufalců
Svobodní = po odchodu Macha neznám vůbec žádného představitele strany
ODS = možná bych i volil, ale nechci podporovat bezkouli Fialu. Až se zbaví dinosaurů z minula, mohli by být volitelní
ANO = v kraji ani náhodou, jejich krajský leader je naprosto tragická postava
KDU-ČSL = nejsou úplně špatní, ale třeba Šojdrová a její křídlo, co sem chce tahat migranty…
Starostové = někteří představitelé super, jiní tragičtí.

Takže, koho volit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
3.10.20 18:41
@Kelsey píše:
Ten si to pos… u lidi, ze je arogantni a lobuje za novou nemocnici. Zlinaci nechteji, aby jim nekdo sahnul na Batovku.

Přesně tak :pankac: :palec: Čí je Baťovka? Naše!! :lol: My ji nedáme!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.10.20 18:46
@Prof. Farnsworth píše:
Já jsem po letech nevolil.

SPD = náckové
KSČM = komouši
Piráti = zelení svazáci. Podivná směs od pravice, přes ekoteroristy až po trockisty. Tyhle fakt ne.
Trikolora = kromě Klause nikoho neznám, a Klause (ani jednoho) volit nebudu ČSSD = zoufalci, co by rozdávali z cizího, banda zoufalců
Svobodní = po odchodu Macha neznám vůbec žádného představitele strany
ODS = možná bych i volil, ale nechci podporovat bezkouli Fialu. Až se zbaví dinosaurů z minula, mohli by být volitelní
ANO = v kraji ani náhodou, jejich krajský leader je naprosto tragická postava
KDU-ČSL = nejsou úplně špatní, ale třeba Šojdrová a její křídlo, co sem chce tahat migranty…
Starostové = někteří představitelé super, jiní tragičtí.

Takže, koho volit? :think:

Také čím jsem starší, tím míň mě baví vybírat neradostně… Teď zas tak o moc nejde, na krajích beztak budou mnohokoalice. Ale příštího roku se děsím, to zase bude dřina. Ale beru to tak, že hážu když už nenadšený hlas, tak aspoň protihlas. Zrovna teď slyším Andreje, jak si honí triko dle papírku, co mu napsali ten jeho políbený marketingový guru a to bych pak volila kde koho jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
3.10.20 18:52

Děsím se těch strakatých koalic, co budou vznikat. Zas se nic neudělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
3.10.20 18:52

Hodila jsem to Trikoloře. SPD jsou na mě moc radikální. A to jsem proti migraci v dnešní podobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.10.20 18:55

Piráty, kdybych mohla dva hodím to starostům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 18:56
@Akve píše:
Také čím jsem starší, tím míň mě baví vybírat neradostně… Teď zas tak o moc nejde, na krajích beztak budou mnohokoalice. Ale příštího roku se děsím, to zase bude dřina. Ale beru to tak, že hážu když už nenadšený hlas, tak aspoň protihlas. Zrovna teď slyším Andreje, jak si honí triko dle papírku, co mu napsali ten jeho políbený marketingový guru a to bych pak volila kde koho jiného :D

Ta skutečná hrozba není ANO nebo komunisti, ale Piráti. Komunisti budou rádi, když se do parlamentu dostanou. ANO = Babiš, a tomu současná společnost vyhovuje. Potřebuje jen, aby jeho společnostem neházel nikdo klacky pod nohy. Demokracii, stát apod. měnit nebude, protože by byl sám proti sobě. Ale Piráti - stačí se jen podívat, co vyvádějí v Praze, včetně toho, co jim zatrhli ostatní. Zrušení dopravy na nábřeží a změna na pěší zónu, nejprve snížení ceny MHD aby to následně chtěli zvýši na dvojnásobek, elektroměry a špiclování, zda v bytě někdo bydlí… O čem zatím jen mluví je snaha v budoucnu znárodnit byty (vzor je u jejich kolegů z Berlína), určovat výši nájemného… Tohle je skutečné ohrožení svobody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
3.10.20 18:56

Já volila TOP09+ zeleni+hlas. Nic jiného pro mě nebylo volitelný. Možná ještě starosty a nezávislí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
3.10.20 19:01
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 19:02
@Aletheia píše: :mrgreen:

Samuraj na větvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15782
3.10.20 19:06

Volit jsem byl, ale celkově je to katastrofa, řada stran jsou buď levičáci, anarchisté, hajzlové, lháři, zloději, podvodníci, případně kombinace již řečeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.10.20 19:12

@Prof. Farnsworth Rozumím, politiku zas tak neprožívám, ale brnká mi to podobně, komunisti mají nálepku jasnou, jsou staří, nesexy, prost časem sami zmizí. Pirátimají střih moderního marketingu a hlavně mladá generace, pro kterou jsou ty bolševické myšlenky zajímavé a už je ani trochu nelízlo to provedení v praxi, ta jim bude teprve dorůstat. Takové neřízené proaktivní střely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.10.20 19:20

@Prof. Farnsworth fakt je
u Piratu i nekdo pravicovej? 8o imho jsou to dost levicaci, i vsichni ti, ktere z partaje znam osobne a vedu s nima dlouhou dobu polemiku o nevhodnosti socanstvi :lol: ale musim uznat, ze ac levicaci, da se s nima v klidu diskutovat a jsou aspon vetsinou ochotni naslouchat…

Svobodni, velka skoda me kdysi srdcove strany (hodne, hodne davno, kdy jeste z Macha nebyl kkt a nemeli tam zlaticka, ktera vlastne nemaji daleko k
SPD 8o )

Jo, je tezky vybrat… ja to beru tak, ze hlavne proti ANO a komunistum (vcetne Piratu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová