Vaše volba?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
3.10.20 19:23

Piráty moc nechápu. Pominu-li to, co tu bylo zmíněno - totiž že jsou to „komunisté pro mladší“, tak ta vlna pirátských stran Evropou přešla a odešla, jak by člověk u podobného typu partaje čekal, jen u nás se z nich nějak nepochopitelně stala stálá strana, která jen dál zvyšuje přecpanost v levicově-liberálním sektoru české politiky.

Úpadek Svobodných mě mrzí taky, ačkoliv bych je dnes už nevolila.

Jinak u nás fakt citelně chybí dobrá konzervativní strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 19:26
@lalouch píše:
@Prof. Farnsworth fakt je
u Piratu i nekdo pravicovej? 8o imho jsou to dost levicaci, i vsichni ti, ktere z partaje znam osobne a vedu s nima dlouhou dobu polemiku o nevhodnosti socanstvi :lol: ale musim uznat, ze ac levicaci, da se s nima v klidu diskutovat a jsou aspon vetsinou ochotni naslouchat…

Svobodni, velka skoda me kdysi srdcove strany (hodne, hodne davno, kdy jeste z Macha nebyl kkt a nemeli tam zlaticka, ktera vlastne nemaji daleko k
SPD 8o )

Jo, je tezky vybrat… ja to beru tak, ze hlavne proti ANO a komunistum (vcetne Piratu :lol: )

Škoda ODS. Ale dokud je povede ten Franta ze mlejna Fiala a budou tam mít taková esa jako Blažek, Němcová a Stanjura, tak si moc rozmyslím, jestli je volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 19:35
@MrsNorris píše:
Piráty moc nechápu. Pominu-li to, co tu bylo zmíněno - totiž že jsou to „komunisté pro mladší“, tak ta vlna pirátských stran Evropou přešla a odešla, jak by člověk u podobného typu partaje čekal, jen u nás se z nich nějak nepochopitelně stala stálá strana, která jen dál zvyšuje přecpanost v levicově-liberálním sektoru české politiky.

Úpadek Svobodných mě mrzí taky, ačkoliv bych je dnes už nevolila.

Jinak u nás fakt citelně chybí dobrá konzervativní strana.

Přesně tak, potřebujeme normální konzervativní stranu. Přiměřené snižování daní, snižování počtu úředníků, zákonů, a různých nařízení. Přiměřená ochrana obyvatel ČR a jejich práv - tj. netahat sem úprchlíky, kteří tady stejně nechtějí být (ale pohát jim, pokud je to třeba jinak), prosazovat zájmy ČR v EU, nelézt do řitě rusákům a Číně. Zrušit všechny ty nesmysly s kvótami pro ženy, jiné rasy apod. Poslat někam všechny ty radikální ekology co blokují stavby, vymýšlejí nesmyslné limity pro emise a emisní povolenky… Prosazovat normální ekologii a neškodit přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.10.20 19:42
@Prof. Farnsworth píše: Škoda ODS. Ale dokud je povede ten Franta ze mlejna Fiala a budou tam mít taková esa jako Blažek, Němcová a Stanjura, tak si moc rozmyslím, jestli je volit.

Presne. Normalne bych to hodila ODS. Dokud tam bude tenhle narcis, tak je nepodporim vubec. Co rozhovor, tak delal ostudu sve strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
3.10.20 19:58

@Prof. Farnsworth To by mě zajímalo, jak si představuješ „Prosazovat normální ekologii a neškodit přírodě.“ Bez nejrůznějších limitů (tedy omezení) si to nedovedu představit. A přijde mi, že přírodě škodí snad většina lidské činnosti.

• Citovat
  • Upravit
6161
@Anonymní píše: Čau cau čau, tak koho jste vy a vaši partneři volili? Já SPD.

Určitě ti řeknu, ty srabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15782
@Prof. Farnsworth píše: Škoda ODS. Ale dokud je povede ten Franta ze mlejna Fiala a budou tam mít taková esa jako Blažek, Němcová a Stanjura, tak si moc rozmyslím, jestli je volit.
Škoda ODS? Jaká, vždyť je tam řada lidí, kteří mají být v kriminále.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
3.10.20 20:00

Nicméně za mě je treba to všechno výrazně omladit. Aby tam nebyly pouze staré struktury. Vic se o tom bavit tady nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15782
3.10.20 20:03
@Oli.Lyon píše:
Nicméně za mě je treba to všechno výrazně omladit. Aby tam nebyly pouze staré struktury. Vic se o tom bavit tady nebudu.

Omladit? A kým? Neschopnými mileniály? Od toho tu už jsou Piráti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 20:06
@pet p píše:
@Prof. Farnsworth To by mě zajímalo, jak si představuješ „Prosazovat normální ekologii a neškodit přírodě.“ Bez nejrůznějších limitů (tedy omezení) si to nedovedu představit. A přijde mi, že přírodě škodí snad většina lidské činnosti.

Normální ekologie = neznečisťovat přírodu (řeky…), omezovat spalování uhlí, přecházet na obnovitelné zdroje (s rozumem - ne za každou cenu a s přiměřenými náklady), používat „sedláckou“ logiku (resp. to co znali už naši předkové) - tj. třeba pole s přiměřenou velikostí oddělená remízky, nenarovnávat řeky, ale nechat meandry, ponechávat mokřady které váží vodu… Lesy - netrvat za každou cenu na ochraně původně hospodářských a uměle vysazených lesů (kterých je v ČR většina), ale na rozumném hospodaření… Nevymýšlet blbosti, jako nesmyslné snižovaní emisí u aut, které lze splnit jen za labotorních podmínek při testech, ale v reálném provozu vypouští víc emisí než před tím a navíc zvyšují cenu nových aut a tak máme v provozu stále starší a starší auta (s podstatně vyššími emisemi)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 20:08
@Zumpa píše:

Hele, já lidi nesoudím podle věku. Existují jak mladí blbci, tak i staří. Jde o to, co kdo umí, zná, a jaké má cíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
3.10.20 20:12
@Zumpa píše:
Omladit.
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, já lidi nesoudím podle věku. Existují jak mladí blbci, tak i staří. Jde o to, co kdo umí, zná, a jaké má cíle.

Nekde o souzeni podle věku. Jde o to, že mladí a staří můžou dohromady hodně udělat. Ale samotní stari nebo samotní mladí nebudou nikdy delat pro „ty druhé“ me uz daaavno politický debaty nebaví, ale taky me nebaví, ze je tuzemska politika jeden nechutnej dinosauří skanzen. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
3.10.20 20:23
@Prof. Farnsworth píše:
Přesně tak, potřebujeme normální konzervativní stranu. Přiměřené snižování daní, snižování počtu úředníků, zákonů, a různých nařízení. Přiměřená ochrana obyvatel ČR a jejich práv - tj. netahat sem úprchlíky, kteří tady stejně nechtějí být (ale pohát jim, pokud je to třeba jinak), prosazovat zájmy ČR v EU, nelézt do řitě rusákům a Číně. Zrušit všechny ty nesmysly s kvótami pro ženy, jiné rasy apod. Poslat někam všechny ty radikální ekology co blokují stavby, vymýšlejí nesmyslné limity pro emise a emisní povolenky… Prosazovat normální ekologii a neškodit přírodě.

Jeden z tvých nejrozumnějších komentářů :palec:. Asi zapomenu na tvé jiné eskapády a začnu tě milovat :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.10.20 20:32
@Bafonek píše:
Jeden z tvých nejrozumnějších komentářů :palec:. Asi zapomenu na tvé jiné eskapády a začnu tě milovat :kytka: :pankac:

Proboha, jen to ne! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
3.10.20 20:37
@Prof. Farnsworth píše:
Proboha, jen to ne! :mrgreen:

Prooooooooč? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit