Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riccius píše:
Jojo. Nejlepsi je pouzit demagogii - vy nevite, ja vim. I to je bohudik demokracie, ze vy se muzete manipualaci pokouset ovlivnovat druhe.
Tohle nikam nevede - napadáním ostatních je jen víc utvrdíš v tom, že nevolit Piráty byla správná volba. Jestli se ti Piráti zdají jako dobrá volba, tak vysvětluj co mají v programu, proč to, co navrhují je správná volba, a v čem to voličům (občanům) bud prospěšné.
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, neplatí mě Mára, ani nečtu bulvár. Ale čtu jak to, co prohlašují sami Piráti do medií, tak občas i pirátské forum. A stále pro mě bude největší zlo nastolení diktatury v podobě komunismu tak jak ho plánuje KSČM, či diktatury v podobě „zelených“ Pirátů. Netvrdím, že znárodňování bytů, či ekoterorismus chtějí všichni Piráti, ale minimálně jedno stranické křídlo ano. A stále je riziko, že tohle křídlo může ve straně převážit.
To zjednodusovani, co predvadis - to je opet takova demagogie. Borcem v tom je Zeman a jeho parta. Znarodnovani - to je takovy nesmysl, a nikdo to nechce. Ani Pirati. Mozna KSCM.
Asi jako kdyz Rath tvrdil, ze je druha Milada Horakova.
Ekoterorismus - to se opet musim smat. Sam pises, ze je potreba najit nejaky soulad zatezovani prirody. Ale jakmile to neni podle tebe, hned je to ekoterorismus. Pirati nic extremniho v programu nemaji ani nikde neprosazuji. To, ze se neboji neco zkusit, (napriklad to zavreni Naplavky) - jestli to nebude lepsi, je dobre. Je videt, ze jim nejde o populismus a nejsou alibisti, co jen kecaji a nic nedelaji. Rozhodne vedeli, ze tim politicke body neziskaji, a presto do toho sli.
@Amalthea píše:..a co je tak složité na pochopení zásad přímé demokracie? A co je složité na pochopení ochrany národních zájmů v době, kdy je národ sprosté slovo? A možnost usadit se v naší zemi by mělo být pro někoho div ne základní lidské právo pro každého? My jako národ máme rozhodovat o naší zemi, ne kapitál a už vůbec ne zahraniční. Proto by to chtělo volit SPD. Ale je to marné…
Já taky nechápu kdo je furt volí a už vůbec nechápu kdo volí SPD
@Prof. Farnsworth ja jsem proti dotacim obecne, protoze krivi trh, nefunguje kvuli nim spravna cenova signalizace atd., ale takove zneuzivani, jake predvadi Babis, tu skutecne jeste nebylo… a nejde jen o dotace, ale o to, ze ma pristup k informacim, ktere jsou v dany moment nezname verejne a tak ma pro sve firmy neuveritelnou konkurencni vyhodu, coz tu v takove mire taky jeste nebylo…
@Prof. Farnsworth píše:
Tohle nikam nevede - napadáním ostatních je jen víc utvrdíš v tom, že nevolit Piráty byla správná volba. Jestli se ti Piráti zdají jako dobrá volba, tak vysvětluj co mají v programu, proč to, co navrhují je správná volba, a v čem to voličům (občanům) bud prospěšné.
Ja nikoho nenapadam. Jen upozornuji na to, kdyz nekdo pouziva nefer natroje v diskuzi. A tvoje retorika - jako pouzivaji prave PR party vse ch stran - cim vic nesouhlasis, tim vic ukazujes, ze rozhodnuti je spravne, je sice ucinne, ale opet manipulativni.
Priklady, na kterych ses ty u Piratu tocil, jsem ti okomentoval.
@lalouch píše:
@Prof. Farnsworth ja jsem proti dotacim obecne, protoze krivi trh, nefunguje kvuli nim spravna cenova signalizace atd., ale takove zneuzivani, jake predvadi Babis, tu skutecne jeste nebylo… a nejde jen o dotace, ale o to, ze ma pristup k informacim, ktere jsou v dany moment nezname verejne a tak ma pro sve firmy neuveritelnou konkurencni vyhodu, coz tu v takove mire taky jeste nebylo…
Souhlasím, dotace bych zrušil (až na výjimky u některých obecně prospěšných věcí - výstavby školek apod.). Problém je, že v současné EU je zrušení nereálné - Francie je postavena na zemědělských dotací a jejich zrušení nikdy nedovolí (dotace do zemědělství jsou největší skupinou dotací v EU). A teď jsou dvě možnosti - nebrat dotace (s tím že ostatní státy budou dál dotace brát) nebo je brát též.
@Prof. Farnsworth v soucasnem stavu jsem
za to brat je, ale ne bezpaterne, at je berou subjekty, ktere je skutecne potrebuji a ne Babis na linku na toustovej chleba - nejvetsi potravinaraka firma, vzdyt to je vysmech vsem do xichtu
ne kazdej je tak bezpaterni oportunisticka svine jako Babis, nastesti…
nikdo jinej neloboval za bioslozku do paliv, i kdyz ji EU konecne nevynucuje… pritom v kazdem state by mohla byt firma, co by na tom vydelala, jenze jinde nemaji premiera se stretem zajmu
@riccius píše:…já nikoho neovlivňuju, protože vím, že to stejně nemá cenu. Ale jak někdo může volit stranu, jejíž předseda se hrdě hlásí Antifě? A ještě ti napíše na emimino, že je na to hrdá!
Jojo. Nejlepsi je pouzit demagogii - vy nevite, ja vim. I to je bohudik demokracie, ze vy se muzete manipualaci pokouset ovlivnovat druhe.
@Tecumseh píše: …já nikoho neovlivňuju, protože vím, že to stejně nemá cenu. Ale jak někdo může volit stranu, jejíž předseda se hrdě hlásí Antifě? A ještě ti napíše na emimino, že je na to hrdá!
To s tou Antifou je blbost. Je to několikrát vyvrácený hoax.
@lalouch píše:
@Prof. Farnsworth v soucasnem stavu jsem
za to brat je, ale ne bezpaterne, at je berou subjekty, ktere je skutecne potrebuji a ne Babis na linku na toustovej chleba - nejvetsi potravinaraka firma, vzdyt to je vysmech vsem do xichtu
ne kazdej je tak bezpaterni oportunisticka svine jako Babis, nastesti…
nikdo jinej neloboval za bioslozku do paliv, i kdyz ji EU konecne nevynucuje… pritom v kazdem state by mohla byt firma, co by na tom vydelala, jenze jinde nemaji premiera se stretem zajmu
Není to úplně vhodné využití dotací, ale stále mi to přijde smysluplnější, než dotace na sjezdovku na v Dánsku, na stometrovém kopci, kde je sníh asi 40 dnů v roce, nebo dotace na opravu hotelů na hlavních třídách hlavních měst.
Seriál „Zmařené dotace“ na idnes: https://www.idnes.cz/…tace.K320027
@Prof. Farnsworth píše:…no to právě není žádný hoax. Existují fotky. A sám jsem se ho na to na fb ptal. Nepopřel nic.
@Prof. Farnsworth píše:
Není, je to fakt.
@Prof. Farnsworth píše:
Není to úplně vhodné využití dotací, ale stále mi to přijde smysluplnější, než dotace na sjezdovku na v Dánsku, na stometrovém kopci, kde je sníh asi 40 dnů v roce, nebo dotace na opravu hotelů na hlavních třídách hlavních měst.Seriál „Zmařené dotace“ na idnes: https://www.idnes.cz/…tace.K320027
Proč by se měl z veřejných peněz opravovat soukromý hotel? Je to stejný nesmysl, jako s tou sjezdovkou.
Já volila Piráty, manžel ODS. Mám asi divnou sociální bublinu, ale osobně neznám nikoho, kdo volil Ano nebo SPD ![]()
@Lovelytrue píše:
Já volila Piráty, manžel ODS. Mám asi divnou sociální bublinu, ale osobně neznám nikoho, kdo volil Ano nebo SPD
SPD nesleduji, ale co je na nich špatného? Prosím nějaké rozumné argumenty, ne jen výsměchy.