Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co se týká Senátu, tak to nevypadá až tak zle (viz zapůjčená věta z idnes):
Do Senátu se nedostane například bývalý senátor Vladimír Dryml, exministr kultury Vítězslav Jandák, komunista Pavel Kováčik či podnikatel Vladimír Železný. Obhajobě senátorského postu se vzdaluje i sociální demokrat Jiří Dienstbier, vyplývá z průběžných výsledků po sečtení asi třetiny hlasů.
Tak ještě, aby se tam nedostala profesionální vynucovačka dobra Šabatová, která postoupila z druhého místa.
@Prof. Farnsworth Kluku ty se vyznáš
. Fakt obdiv. Já polovinu těch jmen ani neznám, natož abych věděla jaké páchají škody. ![]()
@Bafonek píše:
@Prof. Farnsworth Kluku ty se vyznáš. Fakt obdiv. Já polovinu těch jmen ani neznám, natož abych věděla jaké páchají škody.
Pokud ti je víc než dvacet, tak všechna ta jména musíš znát. ![]()
@mrav píše:
Lidovce. Ať si říká kdo chce, co chce. Vivat Čunek
Tak to jsme zajedno, jsme si to doma rozdělili, jeden za Čunka, druhý za Gazdíka, aby to klukům nebylo líto
.
Volit jsem nebyla. Za prvé jsem byla oba dva dny v práci, za druhé mám roušku v práci a pak už ji na ksichte nechci mít ani minutu, a za třetí jsem stejně nevěděla, komu to hodit.
@Tamtama píše:
Volit jsem nebyla. Za prvé jsem byla oba dva dny v práci, za druhé mám roušku v práci a pak už ji na ksichte nechci mít ani minutu, a za třetí jsem stejně nevěděla, komu to hodit.
Výmluvy jako u dětí z mateřské školy.
Nechtěla jsem volit, protože mi všechno přijde jako pytel planých slibů a ve výsledku se nic nezmění. Ale když chlap pronesl, že zase bude volit Piráty, MUSELA jsem hodit nějaký protihlas.
Já toho Bartoše nesnáším a nesouhlasím s jejich záměry, hodila jsem Trikoloru.
@Petule030 píše:
Nechtěla jsem volit, protože mi všechno přijde jako pytel planých slibů a ve výsledku se nic nezmění. Ale když chlap pronesl, že zase bude volit Piráty, MUSELA jsem hodit nějaký protihlas.Já toho Bartoše nesnáším a nesouhlasím s jejich záměry, hodila jsem Trikoloru.
A to je tam Bartoš z nich nejnormálnější a nejrozumnější ![]()
@Prof. Farnsworth píše:Ocenuji tvoji uprimnost, ale docela nemile jsi prekvapil svou zkratkovitosti a omezenosti.
Já jsem po letech nevolil.SPD = náckové
Takže, koho volit?
KSČM = komouši
Piráti = zelení svazáci. Podivná směs od pravice, přes ekoteroristy až po trockisty. Tyhle fakt ne.
Trikolora = kromě Klause nikoho neznám, a Klause (ani jednoho) volit nebudu ČSSD = zoufalci, co by rozdávali z cizího, banda zoufalců
Svobodní = po odchodu Macha neznám vůbec žádného představitele strany
ODS = možná bych i volil, ale nechci podporovat bezkouli Fialu. Až se zbaví dinosaurů z minula, mohli by být volitelní
ANO = v kraji ani náhodou, jejich krajský leader je naprosto tragická postava
KDU-ČSL = nejsou úplně špatní, ale třeba Šojdrová a její křídlo, co sem chce tahat migranty…
Starostové = někteří představitelé super, jiní tragičtí.
@Prof. Farnsworth píše:
Ta skutečná hrozba není ANO nebo komunisti, ale Piráti. Komunisti budou rádi, když se do parlamentu dostanou. ANO = Babiš, a tomu současná společnost vyhovuje. Potřebuje jen, aby jeho společnostem neházel nikdo klacky pod nohy. Demokracii, stát apod. měnit nebude, protože by byl sám proti sobě. Ale Piráti - stačí se jen podívat, co vyvádějí v Praze, včetně toho, co jim zatrhli ostatní. Zrušení dopravy na nábřeží a změna na pěší zónu, nejprve snížení ceny MHD aby to následně chtěli zvýši na dvojnásobek, elektroměry a špiclování, zda v bytě někdo bydlí… O čem zatím jen mluví je snaha v budoucnu znárodnit byty (vzor je u jejich kolegů z Berlína), určovat výši nájemného… Tohle je skutečné ohrožení svobody.
Ty jsi snad placeny od Marka Prchala nebo to mas vycteno z bulvaru? Uz jak jsi popsal strany jsi nemile prekvapil. Ale tohle, co pises je uplne mimo. Jak a Ano, tak o Piratech.
@riccius tohle je asi odpoved na to, kdo a proc porad voli ANO… lidem asi proste nevadi, ze JEJICH penize konci v podelanym holdingu a nevadi jim mafie prorostla komplet statni sferou… ![]()
@riccius píše:
Ty jsi snad placeny od Marka Prchala nebo to mas vycteno z bulvaru? Uz jak jsi popsal strany jsi nemile prekvapil. Ale tohle, co pises je uplne mimo. Jak a Ano, tak o Piratech.
Ne, neplatí mě Mára, ani nečtu bulvár. Ale čtu jak to, co prohlašují sami Piráti do medií, tak občas i pirátské forum. A stále pro mě bude největší zlo nastolení diktatury v podobě komunismu tak jak ho plánuje KSČM, či diktatury v podobě „zelených“ Pirátů. Netvrdím, že znárodňování bytů, či ekoterorismus chtějí všichni Piráti, ale minimálně jedno stranické křídlo ano. A stále je riziko, že tohle křídlo může ve straně převážit.
@vokishka píše:…to je ale velká chyba, to by ses stydět opravdu měla! Proto to ve světě (nejen) takhle vypadá, že lidi volí neokomouše a levicové pomatence a ani se za to nestydí. Nejhorší na tom je, že většina voličů pirátů ani nemá ánung co jsou piráti vlastně zač. Smutné, i to je bohužel demokracie.
Proč? Já se na rozdíl od tebe za svou volbu nestydím, volila jsem Piráty.
@Tecumseh píše: …to je ale velká chyba, to by ses stydět opravdu měla! Proto to ve světě (nejen) takhle vypadá, že lidi volí neokomouše a levicové pomatence a ani se za to nestydí. Nejhorší na tom je, že většina voličů pirátů ani nemá ánung co jsou piráti vlastně zač. Smutné, i to je bohužel demokracie.
Jojo. Nejlepsi je pouzit demagogii - vy nevite, ja vim. I to je bohudik demokracie, ze vy se muzete manipualaci pokouset ovlivnovat druhe.
@lalouch píše:
@riccius tohle je asi odpoved na to, kdo a proc porad voli ANO… lidem asi proste nevadi, ze JEJICH penize konci v podelanym holdingu a nevadi jim mafie prorostla komplet statni sferou…
A kde myslíš, že končí peníze z dotací, které nepobírají firmy Babiše? V jiných velkých firmách. Bežný živnostníček, či malá firmička nemá čas, lidi a zkušenosti na to vypracovat dotační žádost tak, aby ji dostal, dokázal ji splnit a vše vypapírovat tak, aby nedošlo ke krácení či vracení dotace. Navíc u většiny dotací potřebuješ vložit cca 50% vlastního kapitálu, někdy přijmout určitý počet nových zaměstnanců…