Vaši muži a lichotky :)

Anonymní
2.1.14 22:11

Vaši muži a lichotky :)

Ahoj :mavam:,omlouvám se za anononym, ale nechci aby si ze mě někdo z rodiny dělal srandu :mrgreen:.
Mám muže co mi moc nelichotí. Jsme manželé přes 2 roky, celkem se známe 5 let. Nikdy lichotkami příliš neplýtval, ale přeci jen nějaké byly a já byla i za to málo ráda :). Teď prostě nic moc-spíš to nic. Například mu po sexu řeknu jestli mi neřekne něco hezkýho(spíše myšleno z legrace)a on mi uplně vážně řekne že fakt neví co má říct :roll: :lol:. Tak já na něj" no třeba že mam hezkej zadeček :oops:?!A on na to"no to je ale přeci jasný :roll: :cert: „.Takže je to jasný, tak proč by to říkal. Nebo jsem namalovaná a on mi řekne "ty jsi se namalovala viď“?A to je celý :lol: A co vaši??? Občas mě to trošku trápí, si říkám „jestli se mu ještě pořád líbim“…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
2.1.14 22:14

U nás je to stejné :lol: Někdy mi to vadí, už jsem mu to kdysi i říkala, tak se pak vybičoval na jedno „sluší ti to“ a pak zas nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.1.14 22:15

Tak můj na to taky moc neni. Lichotky mi moc neříká a když už, tak je to nějaká perla typu že krásným holkám sluší i pytel od brambor apod. A přesně jak píšeš, je to janý tak proč byto říkal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 22:18

Manžel mi uměl říct akorát, nežer, budeš tlustá a podobný zvěrstva, bohužel myšleno vážně. Současný přítel mi říká samé krásné věci, vyznává mi lásku několikrát denně, pořád se mě dotýká, hýčká si mě a konečně si to užívám. Denně mi píše jseš hezounká, máš krásný ruce, krásnou postavu, prdelku, hrudníček. Umí okomentovat vše, ale decentně a nevulgárně. Jsem ráda, že jsem manžela kopla do háje. Samozřejmě problém nebyl jen v tomto, manželství šlo do kopru celkově

• Citovat
  • Upravit
5421
2.1.14 22:18

Mě třeba lichotí tím, že mi říká, jaký mám pěkný zadek :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 22:19

Omlouvám se za anonym, ale bude to tak lepší, nechci aby mě někdo poznal.
Já to mám prostě tak, že některým ženám lichotím a některým ne a bohužel to nemůžu ovlivnit, záleží to vždycky na té konkrétní ženě.
Asi platí to pořekadlo, že ke každé ženě se chová muž tak, jak ona mu to dovolí.
Současné přítelkyni šeptám nejen po sexu, ale i během něho úžasný věci, protože je to s ní tak krásný, že mi u toho skoro až tečou slzy.
A taky jí píšu zamilovaný básničky, což jsem taky nikdy předtím nedělal.

• Citovat
  • Upravit
11370
2.1.14 22:20

On mi teda lichotí v kuchyni (jj láska prochází žaludkem) a když chci pořádnou lichotku, tak si o ní řeknu. :D jasně mu naznačim, že jsem se namalovala, učesala a chci taky něco slyšet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 22:21

Někdy mi zalichotí, to on umí, ale nijak často to není. Ale když jsem zjistila, že jsem těhotná (v 5. týdnu), tak mi řekl, že mi už roste břicho (a myslel to jako lichotku).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.14 22:22

Tady první anonymní odpověd.. i při milování mě stíhá okomentovat s citem a to mě rajcuje a dráždí. Kam se hrabe můj exmanžel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.14 22:22

Tak ono je to myšleno spíš v dlouhodobějším vztahu než na začátku. To je asi jasné že chlapi lichotí víc.

Jo a jinak lichotku na mojí kuchyni taky občas slyším, ale to neberu :)

• Citovat
  • Upravit
33916
2.1.14 22:23

Tak u nas lichotky jsou, ale me to nebavi pro zmenu poslouchat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 22:24
@Anonymní píše:
Tak ono je to myšleno spíš v dlouhodobějším vztahu než na začátku. To je asi jasné že chlapi lichotí víc.Jo a jinak lichotku na mojí kuchyni taky občas slyším, ale to neberu :)

Nejde o dlouhodobost vztahu, bud to v sobě máš nebo nemáš. Bývalý manžel mi nelichotil ani ze začátku a věřím, že přítelovi to zůstane, když mi lichotí, je vidět, že si to užívá.

• Citovat
  • Upravit
6499
2.1.14 22:25

No upřímně, kdyby mi manžel zalichotil, asi bych se i cítila divně :-D To ale neznamená, že si mě neváží nebo mě nemiluje a já to ani nijak neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
2.1.14 22:26

U nás je to jak kdy. Někdy mi řekne něco podobného jako ten tvůj a jindy nestačím zírat :-) Třeba nedávno jsem seděla u TV a čučela na net a on mě pozoroval a najednou mi řekl, že mám nádherný oči 8o Jsem se divila, že mi ty oči nevypadly :D Jindy mi třeba řekne, že mám krásný zadek, prsa, že mi to sluší, atp. Ale není to pravidelně. Jednou za čas mívá chvilky, kdy mě pořád jenom chválí, až si říkám, jestli něco neprovedl :-D
Já bych ale asi ani nechtěla, aby mně pořád dokola lichotil. On se totiž chová strašně mile a za všechno mi děkuje. To mi stačí, nepotřebuji k tomu ještě poslouchat, jak jsem „dokonalá“ :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.1.14 22:29
@Anonymní píše:
Manžel mi uměl říct akorát, nežer, budeš tlustá a podobný zvěrstva, bohužel myšleno vážně. Současný přítel mi říká samé krásné věci, vyznává mi lásku několikrát denně, pořád se mě dotýká, hýčká si mě a konečně si to užívám. Denně mi píše jseš hezounká, máš krásný ruce, krásnou postavu, prdelku, hrudníček. Umí okomentovat vše, ale decentně a nevulgárně. Jsem ráda, že jsem manžela kopla do háje. Samozřejmě problém nebyl jen v tomto, manželství šlo do kopru celkově [/citace
ja bych radsi to „nezer budes tlusta“ ten hrudnicek je tak divne preslazenej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria