Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neila To se ke mně také dostalo a bylo to pro mě mnohem hezčí, než aby mi denně lichotil
To, že se o mně pěkně vyjadřuje mě opravdu potěšilo strašně moc. ![]()
@Anonymní píše:
S mým manželem se známe 6 let, nikdy mě nijak zvlášť nechválil, ale to by mě ani tak nevadilo, spíš mě vadí, že se nechce líbat na veřejnosti, vždycky mě dá jen pusu jak „ségře“ikdyž jsem mu to kolikrát vyčítala, on mě vždycky odpověděl, že na veřejnosti to nemá rád, nebude mě ocicmávat. Občas mě řekne, že mě to sluší, ale to mě přijde spíš z povinnosti, aby se neřeklo, ale nežný, hezký slovíčka těch se od něj asi nedočám…
Já teda taky nevidím na ocicmávání se na veřejnosti nic úchvatného, a to jsem jinak fakt tulivej mazel
Proč se nutně líbat na veřejnosti? Nestačí prostě se vzít za ruku, dát si pusu a větší intimnosti si nechat na doma? Když vidím venku nějaký pár okusující si hlavy tak je mi to někdy až protivné ![]()
Mě přijde, že manžel mě chválí fakt jen tehdy, když je to na místě… Třeba když jsem se vrátila z porodnice, vypadala jsem jak zombie a taky se tak cítila.. Musela jsem vypadat hrozně a fakt asexuálně:-D Zhruba po měsíci a půl jsem se dala dohromady, zase se hezky oblékla, učesala a nalíčila.. a když mě pak manžel viděl, bylo na něm vidět, že to myslí fakt upřímně, že „jsem krásná“… asi byl rád, že má zpět svou manželku… ![]()
Nemyslím to tak, že by mě musel vrát jazyk do krku a bejt celý oslitaný, jde mi spíš o to, ikdyž jsem z večeře a já mu chci dát delší pusu (polibek) tak i s tím má problém. ![]()
@Anonymní píše:
Nemyslím to tak, že by mě musel vrát jazyk do krku a bejt celý oslitaný, jde mi spíš o to, ikdyž jsem z večeře a já mu chci dát delší pusu (polibek) tak i s tím má problém.
My se taky venku nepusinkujeme.. ani delší polibek.. Nemám to ráda u jiných, ani u sebe..
Max. jen „muck“ a hotovo
Nejhorší bylo políbení na svatbě před celým kostelem
a farář si z nás udělal ještě srandu a řekl, že to bylo málo, že ještě jednou… to bylo něco pro mě ![]()
@Angua @zuzulenda hodně to potěšilo a nejen proto, že jsem spolu už 8 let, ale hlavne proto, že přítel není moc „mazlivej“. Musím říct, že jsem byla moc překvapena, jistěže příjemně ![]()
@SussieS muchlání na veřejnosti mi přijde normální v pubertálním věku, ale u dospělých je to „divné“
Ale holt, někdo prostě dává volnost emocím bez ohledu na čas a místo… ![]()
@sir.azazel píše:
Nelichotim, pripadam si pak zranitelne a „exposed“ a mam pocit ze tim zensky davam pocit ze ma nade mnou navrch, takze ji nerad uvadim v omyl:)))
Co to je za blbost…??? Tím, že řekneš své ženě, že je hezká, že jí to dneska sluší, tím se jako sníží tvé mužské superego…???
Tvůj pocit samce se rozpadne v prach…???
Zvláštní…no… ![]()
@neila Tak já jsem z puberty chvíli a ani tenkrát mi to nepřišlo normální
Jako chápu, že když ty děcka nemají kde, tak prostě musí na veřejnosti
ale někdy je to fakt kekel ![]()
@Anonymní píše:
Nemyslím to tak, že by mě musel vrát jazyk do krku a bejt celý oslitaný, jde mi spíš o to, ikdyž jsem z večeře a já mu chci dát delší pusu (polibek) tak i s tím má problém.
Kdyby jste se loučili, tak by byl delší polibek na místě, ale pokud spolu jdete domů, tak proč si to nenechat až „na pak“? Vždyť ti nic neuteče a doma se můžeš víc rozvášnit ![]()
@SussieS víš jak jsem to myslela, že prostě když hormony cloumají s děckama, tak ok, beru. Dospělí lidé by olizovat venku opravdu nemuseli ![]()
Mně teda taky přijde divné líbat se na veřejnosti. I v pubertě jsem se většinou schovávala, aby mě neviděla půlka vesnice. ![]()
S chlapem si teď občas dáme pusu na ulici a to už musí být
![]()
Hrozně mi vadí, když jedou MHD děcka, co se tam po sobě plazí, oblizují a kdoví co ještě… To je fakt nechutný ![]()
Příspěvek upraven 02.01.14 v 23:17
Můj muž mi moc nelichotí. Dřív mu to šlo líp. Ale je hodný, milý, pozorný. A často mi jen tak sám od sebe vyzná lásku. A když hodím na ksicht obličej, tak vždycky hlásí: „Podívejte děti, jak máme krásnou maminku!“
To mi tak něják stačí.
Na žádný olizovačky taky není. A to já zase jo, takže když chci tak mu ten jazyk do krku prostě dám.
Samozřejmě už to není co to bývalo. Před lidmi vůbec, před dětma se taky ovládám. Ale zase u nás není nouze o doteky, často se jen tak rádoby pohladíme po zádech, ve vlasech, dostanu pusu za krk. Prostě jen tak mezi řečí a bez keců si dáme najevo, že jsme si pořád blízcí. ![]()
@mejdylko píše:
On mi teda lichotí v kuchyni (jj láska prochází žaludkem) a když chci pořádnou lichotku, tak si o ní řeknu.jasně mu naznačim, že jsem se namalovala, učesala a chci taky něco slyšet.
Taky tak
S mým manželem se známe 6 let, nikdy mě nijak zvlášť nechválil, ale to by mě ani tak nevadilo, spíš mě vadí, že se nechce líbat na veřejnosti, vždycky mě dá jen pusu jak „ségře“
ikdyž jsem mu to kolikrát vyčítala, on mě vždycky odpověděl, že na veřejnosti to nemá rád, nebude mě ocicmávat. Občas mě řekne, že mě to sluší, ale to mě přijde spíš z povinnosti, aby se neřeklo, ale nežný, hezký slovíčka těch se od něj asi nedočám…