Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vim, ze tohle tema uz muze docela lezt na nervy, ale navazuji na dotaz o sestehovani s muzem ze seznamky.
Jak jste se sestehovavaly s novym chlapem, kdyz uz jste mely deti? Resp., kde jste vubec „hledaly“?
Ja si prave nedokazu predstavit nekoho nastehovaneho ve svem byte. Mozna je to jenom tim, ze jsem na zadneho jeste nenatrefila.
Treba se postesti tady. Muzu je tu sice pomalu, ale nektere z vas jiste maji kolem sebe par seznamenihodnych sypataku a rozhodne budou mit vetsi soudnost, nez nejeden clen internetovych seznamek.
Nehledam nahradniho tatu, zivitele ani prizivnika. Proste partaka. Je mi jedno, jestli nechava zvednute prkynko nebo chodi 3× tydne na fotbal (tim lip
).
Praha ci okoli, do cca 40 a zadny extrem. Ostatni neni podstatne. Jako se vsim u me, mi proste clovek musi padnout do oka. Akorat se nesmi moc zdrahat, jinak se mi zapne mozek a rozum a vsechno muze jit do haje…
Jseš ochotná jezdit na motorce…???
Jako „batůžek“…
Kolik ti je? výška, váha…mám pár nezadaných kamarádů, motorkářů…fešní chlapci… ![]()
Jo aha, Praha a okolí… Kdyby to bylo „Brno a okolí“, tak to bych měl zájem. I když jsem teda docela extrém. Ve volném čase vymýšlím program pro cizí děti a nechávám si od nich postupně demolovat byt…
A jiné roztomilosti. Ale určitě tady najdeš… minimálně doporučení.
Mám ráda vůni benzínu, z motorek teda raději choppery. Jinak 33/165/58 + 2 děti, což byl v seznámení zatím právě ten kámen úrazu. Každý měl pocit, že je ještě dost mladý na to, aby si našel mladou a bezdětnou.
@zrnko to já bych zase potřebovala nahradního tátu co by byl zároveň živitel
nehlaste se všichni ![]()
A já bych potřeboval nějakou šikovnou ženu do 33 let. Vyšší, trochu ukecanou, tolernatni.
@Jura007
Tenhle extrém je ještě únosný, děti a zdemoloval byt je ok, taky občas se svými spolecne cmarame po zdech. Jen to Brno, tam jsem byla naposledy v 98 na přípravě na maturitu ze zeměpisu.
@syselinka píše:
@zrnko to já bych zase potřebovala nahradního tátu co by byl zároveň živitelnehlaste se všichni
Nahradniho…?
ty??
@Dolomity
Tolerantní jsem až příliš, jen ta ukecanost mi do vínku dana nebyla. Leda po vínku. ![]()
@zrnko Tak pokúd nejsi naprostý abstinent. A na druhou stranu alespoň se já vykecam. Kdyby byly oba dva ukecani tak jeden druhého nepustime ke slovu.
@Krkael ano já potřebuju náhradního tátu pro mou dceru ![]()
@Jitka1976 nejsi první kdo se o to pokoušel ![]()
@zrnko Hmm…všichni mají cestovní motorky…GSX a podobně…rychlý, no…
Děti by zase takový problém neměl být…já se teda většinou orientovala ve starších chlapech…ti už tak nějak nečekali, že narazí na bezdětnou dvacítku…
A kdo nechtěl moji dceru, ten letěl rychlostí blesku… ![]()