Vážný zájemce v Bazaru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
5.8.16 08:38

vážný zájemce?????

Dobrý den maminky stalo se vám tu že se vám ozývají maminky a napíší vám že mají vážný zájem o zboží a jestě si vyžádají tel na osobní domluvu a pak už se neozvou docela mě to štve stalo se mi to už 3× po sobě jak jste na tom vy

Příspěvek upraven 05.08.16 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
5.8.16 08:41

No a v čem spočívá ten vážný zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.8.16 08:41

Vážný zájem…to myslíš třeba v bazárku? Nebo zájem o přátelství? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.8.16 08:43

Na mě to spíš zapůsobilo tak, jakoby žena hledala ženu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27589
5.8.16 08:43

Vážný zájem o co? O koho? nějak to nemá smysl to co jsi napsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.8.16 08:44

Jako vážný zájem o zboží a ještě si vyžádají telefon na osobní domluvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.8.16 08:45
@chipsa píše:
Na mě to spíš zapůsobilo tak, jakoby žena hledala ženu :mrgreen: :mrgreen:

no na mě v první chvíli taky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.8.16 09:12

Jo jo některé maminky ani nejsou tak slušné, aby napsaly, že už o danou věc nemají zájem. Proto já už věci nerezervuji. Taky už se mi to několikrát stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
5.8.16 09:24

Normálka. Musíš prostě k tomu přistupovat způsobem, že mohu Vám to rezervovat, ale nejpozději do x, nebo dokonce tak, že rezervace není možná a prodáš to tomu, kdo první zaplatí.
BTW - ve hře o miliony to není jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.8.16 09:28
@Slívová píše:
Dobrý den maminky stalo se vám tu že se vám ozývají maminky a napíší vám že mají vážný zájem o zboží a jestě si vyžádají tel na osobní domluvu a pak už se neozvou docela mě to štve stalo se mi to už 3× po sobě jak jste na tom vyPříspěvek upraven 05.08.16 v 08:46

ano, stává se mi to, nevím proč, ale bohužel jenom tady na emiminu… mají zájem, chtějí, abych jim počkala a pak se ani neozvou… taky bych raději uvítala, kdyby napsaly, že už to nechtějí nebo nemají zájem, abych mohla zboží nabídnout i někomu jinému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
5.8.16 09:57

@Slívová já Vás teda pochopila úplně normálně-jakože myslíte zboží :lol: No stalo se mi to také, zatím teda bez předání telefonního čísla, ale také jsem byla ujišťována, že si zboží určitě chtějí koupit…Asi jim takové chování připadá normální. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.8.16 09:58

Taky se mi to často stává u drobných věcí a pokud si to chtějí vyzvednout osobně, tak jim dám rovnou tel. číslo ať zavolají, že už jedou, protože standardně někde na ně čekám…
Teď jsem v posledních dnech vytočená z paní, která měla ode mě zájem koupit vibrační plošinu (z jiného soudku) za 40 tis. Handlovala asi 2 týdny cenu, až jsme se domluvily na minimu. Pak psala, že je ze Sedlčan a do Ostravy to má daleko, že tam má dneska schůzku, tak se domluvíme. Že se ozve, psala jsem jí 2× - z toho dneska, že nechápu její chování, že kdyby napsala, že nemá zájem, tak to přece beru, ale ona hraje už týden mrtvého brouka - nebere telefon, neodpovídá na zprávy! Uaa..nenávidím takové chování lidí. Já nevím, jestli jsem prostě vychovaná jinak, ale já bych aspoň dala vědět, že to nechci…nebo si do pr*ele něco vymyslím, ne?? Jsem dlouhodobě na JIPce a nemůžu cvičit… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
5.8.16 11:00

Bohužel to je nešvar posledních let mít o věc zájem a nakonec se neozývat. není to jen tady na bazárku, ale nejvíc asi na FB, kde domluvíte na předání a pak si tam tak sama pěkně stojíte a nikde nikdo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.8.16 13:34

Jo to je právě to pak se lidi diví že jim člověk nevěří a chce penze radši předem, když už si to někdo chce vzít, sice pak na to doplácí i ti poctiví no bohužel už budu chytřejší a hlavně nebudu rezervovat už sem tak přišla v minulosti o více zakázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák