Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den maminky stalo se vám tu že se vám ozývají maminky a napíší vám že mají vážný zájem o zboží a jestě si vyžádají tel na osobní domluvu a pak už se neozvou docela mě to štve stalo se mi to už 3× po sobě jak jste na tom vy
Příspěvek upraven 05.08.16 v 08:46
Vážný zájem…to myslíš třeba v bazárku? Nebo zájem o přátelství? ![]()
Vážný zájem o co? O koho? nějak to nemá smysl to co jsi napsala ![]()
Jako vážný zájem o zboží a ještě si vyžádají telefon na osobní domluvu
@chipsa píše:
Na mě to spíš zapůsobilo tak, jakoby žena hledala ženu![]()
no na mě v první chvíli taky
![]()
Jo jo některé maminky ani nejsou tak slušné, aby napsaly, že už o danou věc nemají zájem. Proto já už věci nerezervuji. Taky už se mi to několikrát stalo.
Normálka. Musíš prostě k tomu přistupovat způsobem, že mohu Vám to rezervovat, ale nejpozději do x, nebo dokonce tak, že rezervace není možná a prodáš to tomu, kdo první zaplatí.
BTW - ve hře o miliony to není jiné.
@Slívová píše:
Dobrý den maminky stalo se vám tu že se vám ozývají maminky a napíší vám že mají vážný zájem o zboží a jestě si vyžádají tel na osobní domluvu a pak už se neozvou docela mě to štve stalo se mi to už 3× po sobě jak jste na tom vyPříspěvek upraven 05.08.16 v 08:46
ano, stává se mi to, nevím proč, ale bohužel jenom tady na emiminu… mají zájem, chtějí, abych jim počkala a pak se ani neozvou… taky bych raději uvítala, kdyby napsaly, že už to nechtějí nebo nemají zájem, abych mohla zboží nabídnout i někomu jinému…
@Slívová já Vás teda pochopila úplně normálně-jakože myslíte zboží
No stalo se mi to také, zatím teda bez předání telefonního čísla, ale také jsem byla ujišťována, že si zboží určitě chtějí koupit…Asi jim takové chování připadá normální. ![]()
Taky se mi to často stává u drobných věcí a pokud si to chtějí vyzvednout osobně, tak jim dám rovnou tel. číslo ať zavolají, že už jedou, protože standardně někde na ně čekám…
Teď jsem v posledních dnech vytočená z paní, která měla ode mě zájem koupit vibrační plošinu (z jiného soudku) za 40 tis. Handlovala asi 2 týdny cenu, až jsme se domluvily na minimu. Pak psala, že je ze Sedlčan a do Ostravy to má daleko, že tam má dneska schůzku, tak se domluvíme. Že se ozve, psala jsem jí 2× - z toho dneska, že nechápu její chování, že kdyby napsala, že nemá zájem, tak to přece beru, ale ona hraje už týden mrtvého brouka - nebere telefon, neodpovídá na zprávy! Uaa..nenávidím takové chování lidí. Já nevím, jestli jsem prostě vychovaná jinak, ale já bych aspoň dala vědět, že to nechci…nebo si do pr*ele něco vymyslím, ne?? Jsem dlouhodobě na JIPce a nemůžu cvičit…
![]()
Bohužel to je nešvar posledních let mít o věc zájem a nakonec se neozývat. není to jen tady na bazárku, ale nejvíc asi na FB, kde domluvíte na předání a pak si tam tak sama pěkně stojíte a nikde nikdo ![]()
Jo to je právě to pak se lidi diví že jim člověk nevěří a chce penze radši předem, když už si to někdo chce vzít, sice pak na to doplácí i ti poctiví no bohužel už budu chytřejší a hlavně nebudu rezervovat už sem tak přišla v minulosti o více zakázek
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.