Koupila jsem fake Manducu, co teď?

Anonymní
6.7.16 16:13

Koupila jsem fake Manducu, co ted?

Prosim poradte.. koupila jsem tady v bazaru, blbec, Manducu, udajne nova a original, pani tvrdila, ze syn ma spatne kycle a nevyuzila ji.. inzerat sem dala ten den co jsem se sem koukala, tak me ani nenapadlo, ze by to byly smejdy a moc to nezkoumala… na fotkach byla i krabice a navod… poslano na dobirku, ja musela akutne odjet a prebirala balicek moje mamka… kdyz jsem prijela domu, mamka mi pridelala igelitovy pytlik a v tom nositko s uplne jinym navodem (rozhodne ne ten co pani inzerovala) a bez krabice… jasne, kdybych to prebirala sama, tak bych to nebrala, nejsem pako… pani jsem hned psala, odepsala s vysmechem, ze snad si nemyslim ze to sila sama nebo co, ze to kupovala v kamennem obchode a ze jestli chci, doklad o koupi a krabici mi dodatecne posle… nedalo mi to (inzerat je tu dodnes) a zalozila jsem si jiny ucet a pani se zeptala, jestli ma Manducu porad k mani a ona odepsala ze ano… takze mrcha… a co ted? Nevite? :? Jsem pitomec :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2064
6.7.16 16:17

Nafotit, udělat printscreeny inzerátu a pohrozit paní, že dáš případ na policii pro podvodné jednání. Pokud se paní již neozve, nahlásit. Policie ji vyzve k vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.7.16 16:26

Nahlaš to i tady adminům oni ji zablokují učet - aby nemohla okrást jiné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.16 16:28

@smurfka
Coz to me napadlo, ale pak nemam absplutne uz sanci se neceho domahat ne? :?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.7.16 16:31
@Anonymní píše:
@smurfka
Coz to me napadlo, ale pak nemam absplutne uz sanci se neceho domahat ne? :?

proč? snad máte její mail nebo adresu ne? podivala bych se na její jméno na fb třeba, nebo ho projet jen tak přes googl jestli se neobjeví další lidi co naletěli..potom už není nic jednoduššího než se spojit a podat společně TO..
Jinak do 5000 je to jen přestupek který bude řešit max městský uřad, ale ne cajti..

• Citovat
  • Upravit
2064
6.7.16 16:42

@smurfka řešit to sice bude městský úřad, ale prvotně ji vyzve policie k prošetření. Může se taky stát, ze podvedených bude více a pak bude škoda nad 5000,– Kč. Policii bych toto podezření nahlásila, aby to začali vyšetřovat jako (případné) hromadné poškození.

Btw. Na balíčku musela byt uvedena zpáteční adresa, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.16 16:44

@smurfka
No prave.. se obavam ze sem nahrana :zed: achjo… za blbost clovek plati.. a to doslova :roll:

• Citovat
  • Upravit
12330
6.7.16 16:45

Takovýchto inzerátů je tu bohužel více. Já tenkrát zase nalítla s ergobaby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.16 17:04

@Petrusska007
Ten je vyhozenej prave… prislo to uz minuly tyden… :roll:

@iiiv
A resila si to nejak? To je des… je mi na :poblion: z tehle lidi…

• Citovat
  • Upravit
12330
6.7.16 17:24

Já to zjistlila až když jsem jí chtěla prodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.16 19:00

@monrom
Presne ta :roll: ja byla bohuzel prvni, jinak by mi to docvaklo… :?

@iiiv
Tak hlavne ze mimcu se nic nestalo :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.16 21:53

Podle mého názoru je tady na bazárku několik prodejců, kteří prodávají fajkovou Manducu. Jde to krásně poznat (i když ne z každé fotky, u Manducy která je focena příliš z dálky nebo nekvalitně to z fotky nepoznáte). Originál Manducy má štepování/šití oválků suchých zipů kapsičky na kapucku vpředu nad logem housenky na obou stranách jakoby do špičky. Fake z Číny, který sežene do 1000Kč na aliexpresu má toto štepování více hranaté, není tam ta špička. Je to poznat jak z fotek Manducy ze předu tak zevnitř. Na jiných bazarových portálech je to stejné…spousta fajkových Manduc s tím, že mají doma dvě, nebo že to dostali jako dárek, nebo že má dítě problémy s kyčlemi.
To Anonymn…jaké máš štepování na kapsičce kam se vkládá kapucka?
Trestní oznámení by byla super věc…ať už toho konečně ty vyčůránci nechaj!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.16 07:18
@Anonymní píše:
Podle mého názoru je tady na bazárku několik prodejců, kteří prodávají fajkovou Manducu. Jde to krásně poznat (i když ne z každé fotky, u Manducy která je focena příliš z dálky nebo nekvalitně to z fotky nepoznáte). Originál Manducy má štepování/šití oválků suchých zipů kapsičky na kapucku vpředu nad logem housenky na obou stranách jakoby do špičky. Fake z Číny, který sežene do 1000Kč na aliexpresu má toto štepování více hranaté, není tam ta špička. Je to poznat jak z fotek Manducy ze předu tak zevnitř. Na jiných bazarových portálech je to stejné…spousta fajkových Manduc s tím, že mají doma dvě, nebo že to dostali jako dárek, nebo že má dítě problémy s kyčlemi.

Jasna paka, ze to tam do spicky neni, uz jsem si tenhle rozdil nasla na internetu :think: no nemuzu nic, adresu manzel vyhodil s tim pytlikem a mam po pr… :? Nakopat do slabin takovy lidi 8o kazdopadne ted mam doma smejd a premyslim co s nim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43037
27.7.16 07:28

Tak premyslim, jestli nemam fake alpino, kdyz se mi rozepinaji presky na ramenou - u ctvrtyho ditete pravda, zadnej material nevydri na veky. Bacha na to, muj prvni kluk si zlomil nohu, kdyz vypadl z handmade nositka kvuli spatne presce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.7.16 07:34
@Anonymní píše:

můžeš přiložit fotky toho štěpování, ty rozdíly? Jsem laik na šití a vůbec nic mi to neříká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák