Jak zde prodávat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
24.6.16 13:40

Jak zde prodávat? Kolik toho prodáte vy?

Dobrý den a ahoj, měla bych dotaz ohledně prodeje zde. Nahrála jsem už pár věcí a zajímalo by mě, jak mohu přispět k tomu, aby se věcičky i prodaly? Již dlouho inzer. na Vinted, ale dětské oblečení tam vůbec nefrčí, a tak jsem se přihlásila sem. Jak často zde prodáte nějaký kousek oblečení? A jak lépe zajistit, aby mé nabídky skákaly dopředu?:) Když se mrknete do katalogu, mám to ok a nebo se tady prodává/fotí/.. jinak? Děkuji!:) :mavam:
PS: můžete dodat, jak často něco prodáte, abych měla přehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.6.16 13:44

@Kkamis vůbec.. jo a tady nejsi na FB, aby sis to topovala.. prostě musíš buď počkat, nebo zavítat jinam. Ještě si lze dát nějaké inzeráty do popisu, ale to bys musela diskutovat, pak by to holky možná nalákalo.. ono záleží, co prodáváš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
24.6.16 13:48

@Kkamis Dobrý den,

děkujeme za dotaz :)

Pro základní orientaci v bazaru jsme vytvořili průvodce: https://www.emimino.cz/…nguje-bazar/

Je sice ještě se starou grafickou verzí Bazaru, ale obsahuje všechny potřebné informace.

Vedle toho najdete i mnoho článků s užitečnými tipy a úspěšnými inzerenty na našem Bazaru: https://www.emimino.cz/…etsky-bazar/

Přeji úspěšné nákupy a prodeje! :mavam:

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.6.16 13:50

Mně se tady prodávalo dobře a hodně. Asi čtvrt věcí jsem prodala přes MK a 3/4 tady přes Emimino. Prodávala jsem oblečení po dětech a pár dalších věcí pro mimina (monitor dechu, hrací deku, látkové pleny, odsávačku, kočár) a mám všechno fuč. Ze stovek kusů hader mi jich opravdu zůstalo jen pár a z inzerovaných potřeb pro mimčo mi nezůstalo vůbec nic. Co jsem pro to dělala? Nic. :nevim: Každý kousek jsem nafotila a inzerovala zvlášť, občas aktualizovala a to je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.6.16 13:52

@martina.se Děkuji moc za reakci, tak snad se dočkám,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9

@admin Jé moc moc děkuji! Jdu číst:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9

@Fima Děkuji, tak snad se mi to taky rozjede:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.6.16 14:13
@JayLee píše:
nejlepší je to prodávat na fb bazarkach tvého města ;) odpadne tim postovne a predate si to osobne takze pak spokojenost z obou dvou stran ;)

Děkuji, to mě vůbec nenapadlo, zkusím mrknout na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
24.6.16 14:18

@Ya-ya Lze filtrovat i více velikostí najednou. To by mělo pomoci najít vše, co hledáte.

Přeji pěkný víkend,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.6.16 14:34

A ono lze filtrovat i v ramci bazarku jednoho uzivatele??? To je totiz to, oc tu bezi…a delsi dobu je nepochopeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
24.6.16 15:18

Dobrý den,
kombinovat se dají i filtry s vyhledávání. Například zadáte nick uživatelky kkamis a do vyhledávacího okna napíšete třeba slovo „džíny“.

Hezký den, :)
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.6.16 16:41

@admin Ono to je asi opravdu marny, kdo nechce, tak to chapat nebude. Dokud byly videt velikosti, tak bazarek tady jel skvele, od te doby co videt nejsou tak je to katastrofa. Ono je potreba si proste uvedomit, ze kdo nakupuje v bazaru, tak to neni jak v katalogu pres e-shop. Ze ti lide nebudou platit postovne kvuli jedne polozce, ze kdyz uz se jim neco libi (a casto je to o nahode nez cileneho hledani), tak sjedou cely bazarek uzivatele a ve chvili, kdy tam nevidej velikosti, tak se na to radeji vykaslou, nez neco slozite filtrovat. Nejsem jedina, kdo od zmeny nema, nebo komu klesly prodeje, ale tezko to vysvetlit nekomu, kdo evidentne v bazaru bezne pro deti nenakupuje. Uvedomte si, ze asi sotva bude clovek kupovat po ks za 20,– kc, co kus to jiny uzivatel, kdyz za vse se plati postovne. To uz je lepsi nakoupit rovnou nove, v jednom obchode. A rozklikavat jednotlive fotky u kazdeho aby clovek. zjistil velikost je silenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
24.6.16 17:07

A v jakém prohlížeči pracujete? Zkouším teď v Google Chrome postup, který popisujete, a vyjedou my troje tepláčky. :think:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.6.16 18:18

Děkuji všem za příspěvky a reakce. Jsme zase o něco chytřejší :D ještě by mě zajímalo.. Stanovit raději ceny a nebo vnapsat cena dohodou? :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.6.16 19:20
@Ya-ya píše:
osobne mam radsi ceny, nechce se mi si dopisovat a dohadovat o cene.
vidis tom odkaze nad tvym posledni prispevkem jedny teplaky nebo troje? :think:

jedny :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák