Vdechnutí postřiku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
376
14.2.22 08:00

@stinga
Ale stříká se kdykoliv a cokoliv. Jenom nesmí pršet, jinak je to jedno. Bydlíme kousek od firmy, která dělá postřiky jako službu a jezdí opravdu celoročně. My budeme stříkat pole proti pejru příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
14.2.22 08:03

Zrovna včera se u nás stříkalo, žádná chemie, čisté bios…ačky :mrgreen: Ale to bys dozajista poznala nosem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.2.22 08:03

Jinak k tématu jednou se mi stalo, že jsem šla po větru od postřikovače a opravdu mi pak bylo několik dnů divně. Měla jsem průjem a zažívací potíže. Několik měsíců jsem brala kapky na zažívání než se to srovnalo. Třeba náhoda, třeba následek nadýchání postřiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
14.2.22 08:07
@novaa píše:
@stinga
Ale stříká se kdykoliv a cokoliv. Jenom nesmí pršet, jinak je to jedno. Bydlíme kousek od firmy, která dělá postřiky jako službu a jezdí opravdu celoročně. My budeme stříkat pole proti pejru příští týden.

A k čemu to je, když je ten pejr pod zemí a k oddenkum se ten postřik nedostane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
14.2.22 08:15
@inkakřivák píše:
A k čemu to je, když je ten pejr pod zemí a k oddenkum se ten postřik nedostane?
;) k finančnímu zisku firmy, co postřiky vyrábí a aplikuje :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
14.2.22 09:38

Leda tak. Ovšem pak by ta pole musela patřit státu nebo polostátnímu molochu. Soukromník si podobné hlouposti těžce rozmyslí. Dokonce už jsem viděla zemědělce, který místo postřiku brambor proti plevelům nahnal do pole děti, a jak to jelo! Velké bodláky zvládli za víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.2.22 10:54

@inkakřivák
Se někde podívej na pole. Je hezké počasí a pole jsou zelená, ten pejr u nás má tak 10-15cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
14.2.22 11:15

Jo, na polích jsou ozimy, ty vylezly na podzim. Na pyr jsem se dívala u nás na zahradě a venku není. Ale když myslíš, klidně strikejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.2.22 11:20

@inkakřivák
Tak pochopitelně když u vás na zahradě není, tak nebude nikde po ČR. O tom žádná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13015
14.2.22 11:27
@novaa píše:
@stinga
Ale stříká se kdykoliv a cokoliv. Jenom nesmí pršet, jinak je to jedno. Bydlíme kousek od firmy, která dělá postřiky jako službu a jezdí opravdu celoročně. My budeme stříkat pole proti pejru příští týden.

U nas se celorocne nestrika, k cemu by to taky bylo? 8o
A v desti se teda strika, na neco je to naopak idealni, treba pro dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
14.2.22 12:13

@novaa no vždyť klidně strikejte. Příroda o tom ví své. Jistě u vás je hodně napřed, nekvete vám už řepka? Na začátku února toho vážně moc neroste. Opravdu si nepletes pýr a obilí? Ono to vypadá hodně stejně. Zkus vytrhnout. Jestli s tím vytahnes i půlmetrový oddenek, je to pyr. Jestli chomáček kořínků, je to obilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
14.2.22 12:36

Tady je to dneska slibné, škoda, že musím pracovat..
Tady bude brzy zasahovat protichemicka jednotka kvůli postřiku, ve vedlejší diskuzi je ohrozene dítě, protože dostalo 2 odměrky mlika místo 3. Že se ty naše děti vůbec dozijou dospělosti..

• Citovat
  • Upravit
80109
14.2.22 13:21
@novaa píše:
@stinga

Proti čemu se postřikuje v lednu? Třeba? Nebo v únoru za deště? Já se ráda poucim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.2.22 18:07

@inkakřivák
Netřeba se povišovat a dělat vševědoucí. Já taky nejsem úplně blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13015
14.2.22 19:50
@novaa píše:
@inkakřivák
Netřeba se povišovat a dělat vševědoucí. Já taky nejsem úplně blbá.

Ja se teda taky nechci povysovat, ale tohle se melo strikat na podzim, ne?
Nevim teda, kde bydlis, ale u nas je fakt brzo, postrikat ted takovy pole je akorat plytvani postrikem. A taky je to vsechno mokry, akorat by se tam udelaly koleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí