Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To máte vyorané na povrchu, jo? Proč jste to nestříkalo v plné síle na podzim? Teď to zničí jen to, co rasi, co je v zemi, tomu nebude nic. Ale tak vaše pole, vaše investice. Teď postrikate proti pádu, pak budete muset ještě nejmíň jednou na bodláky a jednoleté plevele.
Já neříkám, že je to v pořádku. Ano mělo to být postříkáno na podzim. Pouze reaguji na to, že teď přeci nikde růst plevel nemůže. A na to, že se tu zakladatelce „vysmíváte“, že je slepá a nikde se stříkat nemůže. Opravdu i z té nedaleké firmy i teď v zimě ty postřikovače jezdí pracovat.
Někde asi nemyslitelné a jinde hold realita no.
@novaa píše:
Já neříkám, že je to v pořádku. Ano mělo to být postříkáno na podzim. Pouze reaguji na to, že teď přeci nikde růst plevel nemůže. A na to, že se tu zakladatelce „vysmíváte“, že je slepá a nikde se stříkat nemůže. Opravdu i z té nedaleké firmy i teď v zimě ty postřikovače jezdí pracovat.
Někde asi nemyslitelné a jinde hold realita no.
V zime to fakt nema smysl, hnojit neni co a treba ty herbicidy se aplikujou az pri nejaky teplote - narusuji rostline jeji metabolismus a to se v zime nestane, nebo s minimalnim ucinkem. Stejne tak jako pri vysokych teplotach.
@větvička1 píše:
V zime to fakt nema smysl, hnojit neni co a treba ty herbicidy se aplikujou az pri nejaky teplote - narusuji rostline jeji metabolismus a to se v zime nestane, nebo s minimalnim ucinkem. Stejne tak jako pri vysokych teplotach.
Ale tak ta „močka“ tam asi nějak do jara počká, ne?
Nebo tomu teda nerozumím, proč už druhý den nemůžu pořádně větrat ![]()
@Michelle_M píše:
Ale tak ta „močka“ tam asi nějak do jara počká, ne?Nebo tomu teda nerozumím, proč už druhý den nemůžu pořádně větrat
močka není chemický postřik, to je přírodní a je to hnojivo,
to by zakladatelka poznala, kdyby na ně stříkla močka ![]()
@Michelle_M píše:
Ale tak ta „močka“ tam asi nějak do jara počká, ne?Nebo tomu teda nerozumím, proč už druhý den nemůžu pořádně větrat
Jak pise stinga, kejdu by zakladatelka poznala
Ale jo, kejda se uz muze davat, zakaz je myslim do konce ledna a snih neni, i u nas jsem ji cejtila.