Vdechutí vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
4.4.20 08:29
@Anonymní píše:
Holky dnes ráno syn 4 roky pil z lahve Jupík šťávu a lehnul si na polštář a pil a najednou se zakuckal, pití stále v puse. Hned jsem ho posadila a pití vyndala. Trochu si odkašlal a pak se v klidu napil dál. Mám se bát nebo ok?

Nerozumim ceho se chces bat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
4.4.20 09:07

@hapolda taky jsem tady kdysi četla, že i po pár dnech to může způsobit problémy, protože voda se dostane do plic, už si to nepamatuji přesně.
Ale já to neřeším, musela bych bláznit pomalu denně. Když se děti koupou, dělají blbosti a každou chvíli někomu zaskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.4.20 09:10

Jo, ale to by dite pocitovalo bolesti na hrudi a zhorsene dychani. Plasit se kvuli kazdemu zakuckani, to by ne hrablo davno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3891
4.4.20 10:04

To mu nikdy předtím nezaskocilo? U nás někomu takhle zaskočí aspoň jednou týdně… :think:

Vůbec to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.21 21:20

Ahoj, v 7 jsem koupala rocniho syna, delal blbosti, bavil se, smali jsme se. Najednou se z niceho nic ponoril, ale ve vode se nejspis nadechl protoze okamzite zacal strasne kaslat a musela sem mu lehce bit do zad, kuckal asi 30 sekund, obcas ho az natahlo tak jsem trosku ted vystresovana, jestli volat v pondeli dr nebo zbytecne plasim… Ve vode byl olejicek a sampon… Dekuji

• Citovat
  • Upravit
35754
8.5.21 21:23
@Anonymní píše:
Ahoj, v 7 jsem koupala rocniho syna, delal blbosti, bavil se, smali jsme se. Najednou se z niceho nic ponoril, ale ve vode se nejspis nadechl protoze okamzite zacal strasne kaslat a musela sem mu lehce bit do zad, kuckal asi 30 sekund, obcas ho az natahlo tak jsem trosku ted vystresovana, jestli volat v pondeli dr nebo zbytecne plasim… Ve vode byl olejicek a sampon… Dekuji

Plasis zbytečně. Nic se mu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
8.5.21 21:30
@Neprihlasena Jaruna píše:
No tak myslim si,ze nevyresi.Dcera vdechla nosem sprchovy gel,kdyz k nemu cuchala.Zabrecela si,chvili kaslala,ja jsem ale radsi zavolala do nemocnice a tam mi dr rekla,at hned s holkou prijdu.Musela jsem tam s holkou zustat na pozorovani a za 24hodin sla na rentgen,protoze z vdechnuti vody (tekutiny) muze byt zadni zapal plic.Takhle mi to popsala dr.To ale samozrejme neznamena,ze to je vas pripad,jen reaguji na to,jak ma kazdy tendenci vse zlehcovat a hazet za hlavu.

Přesně tak, nemusí se nic stát, ale zlehčování všeho taky není dobrý…všude se píše i o sekundárním tonutí, není to z nalokání vody, ale z reflexů svaloviny, protože mozek se „lekne“ že se topí a svaly sýchacích cest se tak začnou chovat,…
Takze ono i spadnutí obličejem do louže může být fatální.
Jde o to, jaký to loknutí vody bylo, každopádně bych dítko aspon hlídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky