Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky bývám, ale věřím tomu, že můj chlap to tak má taky. Jsou to prostě jenom sny, který já neovlivním.
Sny o jiných chlapech taky mívám a to i několikrát za měsíc. Neřeším to, jsou to jenom sny a je to normální
![]()
Ahoj, mohla bych ti poslat kontakt na kamarádku, co je dobrá ve výkladu snů. Mně to nepřijde divné, že jsi ve snu nevěrná, taky bývám) Jestli chceš, pošli SZ.
Příspěvek upraven 27.02.12 v 13:29
Nevím, co nevěra ve snu znamená, ale mívám to taky. A můj chlap jakbysmet. Dokonce s černoškama ![]()
Tvůj chlap má pravdu, že si z toho dělá srandu
Já taky bývám nevěrná
Nemyslím si, že by sny měly něco znamenat. Dneska se mi třeba zdálo, že jsem byla na procházce s hrochem, teda hrošicí, páč se jmenovala Sofí. Ale hroch fakt není mým vysněným mazlíkem ![]()
Ahoj sny se zabývám,hlavně věšteckými sny…a sny o nevěře znamenají opak,lásku a víru k partnerovi ,pokud se zda o tom že je partner nevěrný znamená to zrovna tak že je věrný ![]()
A máte to i s těmi výčitkami? Já bych to normálně neřešila, ale ten děs ve snu, co jsem to provedla… je mi to hodně nepříjemné.
Veruška22 píše:
Ahoj sny se zabývám,hlavně věšteckými sny…a sny o nevěře znamenají opak,lásku a víru k partnerovi ,pokud se zda o tom že je partner nevěrný znamená to zrovna tak že je věrný
tak to sem ráda
![]()
já to teda vždy partnerovi řeknu a sem mu nevěrná většinou s TV herci, jednou to bylo s jeho nej kámošem a tak mi řekl, že sní můžu ![]()
Jj výčitky z takových snů jsou pomalu horší jak v realů co? teda mě to tak aspon příjde
nebo i v jiných snech,třeba strach,zklamání,chut brečet atak ![]()
Veruška22 píše:
Jj výčitky z takových snů jsou pomalu horší jak v realů co? teda mě to tak aspon příjdenebo i v jiných snech,třeba strach,zklamání,chut brečet atak
Jo tak me se casto zda,ze je chlap neverny me :/ a ja kdybych mela ve snu sebekrasnejsiho chlapa,tak proste nikde to nedojde az k sexu
![]()
A pritom teda kdyz to znamena prave opak,tak je to divny,ja ho nikdy nepodvedla a ani to nejak v planu nemam ![]()
Veruška22 píše:
Jj výčitky z takových snů jsou pomalu horší jak v realů co? teda mě to tak aspon příjdenebo i v jiných snech,třeba strach,zklamání,chut brečet atak
Kdybych si to aspoň užila
Ale ne. Jsou to fakt noční můry. Jediné, co je pozitivní, je ta úleva, když se probudím, a zjistím, že to byl jen sen.
Zajímavý je orgasmus ve snu. Parterka ho nejméně jednou měla (co mi tedy přiznala). Jinak u chlapů je přítomen orgasmus ve snu hlavně zamlada při polucích. Je to zcela běžný jev, kdy se uvolňuje přetlak, pokud mladý muž dostatečně nesexuje, či neonanuje.
Jsem podruhé těhotná, mám malé dítě a nejúžasnějšího chlapa pod sluncem, kterého bezmezně miluju a který mě i po 5 letech stále přitahuje.
Sen pokaždé končí tím, že mám šílené výčitky, co jsem to provedla a je mi ze sebe na blití.
Trápí mě, že mívám pravidelně (řekněme několikrát do roka) sny, ve kterých jsem mu nevěrná - buď v opilosti, nebo jen tak z nudy a z rozmaru, někdy s někým neznámým, jindy třeba s kolegou, naposledy se třemi chlapy najednou
Věřím tomu, že opakované sny poukazují na něco podvědomého, ale co by to proboha mohlo znamenat?
Dokonce jsem se s tím svěřila i manželovi, ten z toho má naštěstí srandu. Doufala jsem, že sny tím zmizí, ale bohužel ne..