Nevěra v opilosti

Anonymní
27.2.12 11:21

nevěra v opilosti

Zdravím..píšu raději anonymně-snad chápete důvod

S přítelem jsem asi 7 měsíců, mám jej moc ráda..problém je, že nedávno jsem se setkala s pár kamarády, které znám už docela dlouho, ale také jsme se nějaký delší čas neviděli. a jak to tak bývá popili jsme, bavili se a já pak s jedním ulítla :roll: trápí mě hrozné výčitky svědomí :nevim: navíc dotyčný je ke všemu ženatý..vím, že tím že se svěřím ničeho nedosáhnu, ba naopak..přítel by mě jistojistě opustil. Hrozné je to, že k člověku se kterým jsem nevěru spáchala mne vždy pojila jistá přitažlivost a také určité citové pouto, které se těžko vysvětluje. Vím, že je to moc hodný člověk..ale stalo se a já jsem ted v docela špatném psychickém stavu a hlavně se bojím, že přítel na mne něco pozná…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
27.2.12 11:24

A co bys ráda slyšela? nevidím tam otázku, tak těžko na něco reagovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.2.12 11:26

nedá se dělat nic jiného, než zatloukat zatloukat zatloukat, mlčeti zlato. Ve skutečnosti máš výčitky svědomí jako hrom, což zase svědčí, že tvůj charakter není prohnilý :mrgreen: promiň, ale nezbývá ti nic jiného, než se s tím ty vnitřně srovnat, zapomenout a proboha MLČET, ono svěřením se a přiznáním sice ulevíš svému svědomí, ale to je tak jediné, ublížíš přítelovi, nedej bože, aby to někde řekl a doneslo se to manželce. takže udělala jsi chybu jak hrom, nezbyde, než si ji v tichosti odtrpět a neubližovat pstatním.Přiznání se k ničemu nepovede, jen tobě se uleví, ostatním ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 11:27

vím,že je to asi stupidní otázka…ale chtěla bych vědět, co byste dělaly na mém místě..těžko se to popisuje, protože mám strach, že ta nevěra nebyla pouhým úletem, ale něčím, co jsem možná chtěla udělat už dávno…ted se ve mne bijí pocity, ale vím, že asi nejlepší řešení bude nějak to zvládnout a držet jazyk za zuby, abych nezpůsobila bolest příteli..obávám se však, že pokud se znovu setkám s dotyčným tak nevím co to se mnou udělá…nechci o něj přijít jako o kamaráda :( :(

• Citovat
  • Upravit
2363
27.2.12 11:29

Ahoj, mě přijde nevěra po sedmi měsících vztahu známka něčeho, že nejsi zcela spokojená a něco tam správně nefunguje. Měla bys být v období zamilovanosti. Na Tvém místě bych se pořádně zamyslela, zda Váš vztah má budoucnost. Já si nedovedu představit, že bych měla fungovat ve vztahu, který je již od začátku takto poznamenaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584

A jsi zamilovaná do přítele nebo do toho druhýho? Přijde mi, že spíš do toho druhýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885

Ano, souhlasím s Terinkou. Myslím, že dostatečný trest pro tebe jsou ty výčitky svědomí… Ono mezi náma kdybys byla s přítelem spokojená, tak ho nepodvedeš. Opilost neomlouvá - vzhledem k tomu, že si to pamatuješ, tak jsi byla při smyslech a věděla jsi, co děláš. Takže bych se zamyslela, jestli nemám nějakej problém s přítelem a snažila se to řešit, ať pak nehledáš „utišení“ jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.2.12 11:30

A co to znamená „ulítla“? Pod tím si každý představí může představit něco jiného… Já si představím to nejhorší..
Na jednu stranu bych řekla přiznej se zavčasu, ať má partner možnost rozhodnout se co s tím dál. Na druhou stranu ale se přikláním k mlčení. Tobě se uleví, ale ublížíš ostatním! Tvoje chyba, tvoje výčitky, tvůj trest. Jen proboha to nesmíš přiznat NIKDY POZDĚJI!!!! Ani za 8 let to nebude menší prohřešek!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 11:30
lucsta píše:
Ahoj, mě přijde nevěra po sedmi měsících vztahu známka něčeho, že nejsi zcela spokojená a něco tam správně nefunguje. Měla bys být v období zamilovanosti. Na Tvém místě bych se pořádně zamyslela, zda Váš vztah má budoucnost. Já si nedovedu představit, že bych měla fungovat ve vztahu, který je již od začátku takto poznamenaný.

možná máš pravdu…přítel je moc hodný člověk,ale také člověk který je časově vytížený a já mám pocit, že mi nevěnuje tolik času, kolik by bylo asi potřeba…každopádně nevěra je moje selhání

• Citovat
  • Upravit
2041
27.2.12 11:31

No alkohol je zrádný. Ale já bych to nikomu, koho miluji, udělat nemohla. Neříkám, že jsem nikdy neulítla, ale vždy to bylo, pokud jsem si svým partnerem nebyla jistá nebo v něčem tápala. Já bych se s tím třeba vnitřně nedokázala vyrovnat( pokud bych tedy nebyla vdaná a neměla dvě děti) ale znám holky, který ulítnou, berou to jako zpestření vztahu. Ale poprvé to taky vždy řešily. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Tak to je jiná, nebyl to úlet pro sex, ale něco cítíš k tomu ženatému, potom je otázka, nakolik ustojíš ten vztah s přítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YDA
28

ZŘEJMĚ K NĚMU CÍTÍŠ VÍC NEŽ SI CHCEŠ PŘIPUSTIT,ČAS TO UKÁŽE ZATÍM BYCH NEDĚLALA ZÁVĚRY ,NEVÍŠ JESTLI ON TO VNÍMÁ STEJNĚ ,PAK BY JSI LITOVALA ,ŽE JSI UBLÍŽILA NĚKOMU KDO O TEBE OPRAVDU STOJÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 11:32
Aladina píše:
A jsi zamilovaná do přítele nebo do toho druhýho? Přijde mi, že spíš do toho druhýho?

toho se právě bojím, že ta nevěra nebyla pouze ,,fyzická,,…city jsou úplně rozhozené a já na to pořád musím myslet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.12 11:34

Myslím, že Ti rozumí, prožila jsem něco podobného. Řešila jsem to i s takovým poradcem, nakonec si sedl s náma oběma a já jsem se přiznala. Udělal nám takového „usměrňovatele“ nebo prostředníka, nevím, jak to říct. Naštěstí to dopadlo dobře, ale taky jsem se bála, že mě můj vyhodí… Jen nevím, jestli taky můžu doporučit takový postup. Pokud to bylo v opilosti a víš, že už se to nestane, bude možná lepší nic neříkat a zkusit se s tím srovnat, ale být na to sama je těžké. Nebo si popovídat s někým, o kom 200% víš, že to neřekne (nejlíp někdo vázaný mlčenlivostí) a dostat to ze sebe. Protože taková událost ti váže pozornost a on na tobě může něco poznat (protože na to myslí a chováš se jinak). Asi by fakt bylo lepší to nějak takto odfiltrovat.

• Citovat
  • Upravit
13943
27.2.12 11:34
terinka4444 píše:
Tak to je jiná, nebyl to úlet pro sex, ale něco cítíš k tomu ženatému, potom je otázka, nakolik ustojíš ten vztah s přítelem.

Ať už ustojíš, nebo neustojíš, tak doufám, že se nebudeš pokoušet rozvinout vztah se ženatým kamarádem v něco víc. Asi by ses mu měla vyhýbat, aby se to nestalo zase „náhodou“. Vím, psalas, že o něj jako o kamaráda nechceš přijít, ale už bych nevěřila tomu (sobě ani jemu), že se to nebude nikdy opakovat, když to jiskření mezi vámi bylo i dřív. A jeho místo je jinde..u manželky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí