Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale takhle si „odskakují“ i pánové třeba z jedenáctiletýho vztahu .. pro adrenalin .. pro „únik z reality“ stráví hezké odpoledne s milenkou a zase doma „fungují“ …prostě takový dobíjení baterek …
To mám od jednoho, který to takto"prostě má" - to v uvozovkách jsou přesné citace formulací jak to povídal … ![]()
a „odskakuje“ si i ten tvuj kamarad Sisulíku i na tajnou dovolenou k moři?
též další extrém mileneckého tajnůstkářství ![]()
zakladatelce bych asi řekla, ať udělá co prostě cítí jak tu někdo psal, že svět není černobílý a znám pár pánů, kluků, mužů, kteří by paradoxně nevěru partnerce odpustili - jak nebývá dobrým zvykem. Záleží. Nicméně, bych se také pozastavila nad tím, zda mě aktuální vztah naplno naplňuje a případně co mi bere/nedává a podobně. Držím palečky.
A když se oba s ženáčem dohodnou na tom, že budou kamarádi bez benefitů, nevidím na tom nic zlého - spíš by to ukázalo, kdo co jak myslí vážně ![]()
Neodskakuje .. na to je moc opatrnej vše ošéfovaný… nenápadný ne častý tak jednou za dva měsíce .. a jakmile si začne milenka něco nárokovat - třeba by ráda víkend a tak - bez milosti ukončí …njn značka - jen pro otrlé a silné … huuu no i tak se dá asi .. ![]()
Sisulík píše:
Neodskakuje .. na to je moc opatrnej vše ošéfovaný… nenápadný ne častý tak jednou za dva měsíce .. a jakmile si začne milenka něco nárokovat - třeba by ráda víkend a tak - bez milosti ukončí …njn značka - jen pro otrlé a silné … huuu no i tak se dá asi ..
Na každého jednou dojde. Stačí zapomenutá smska a celá konstrukce se zhroutí, jak domeček z karet.
Anonymní píše:
všechny máte svým způsobem pravdu..ulítla je asi opravdu blbé pojmenování. Citově mne to akorát rozhodilo, ničeho jsem tím nedosáhla, byla to chyba..každopádně je také fakt, že určité city k tomu druhému chovám, proto tady jsou na místě obavy..co bude, až se opět setkáme. Nevím zda to dokážu zvládnout a rozhodně mu nechci rozbít rodinu. Je tady také jedna podstatná věc-on se mi svěřil, že kdybych mu dala nějaký náznak dřív, tak do toho manželství nevstoupí..vlastně se přiznal, že ke mne vždy také určité city choval-takže je to z obou stran.
Chlapi toho nakecaj, aby dostali ženskou do postele… Nesmíš taky všemu hned věřit… ![]()
Myslim, že timhle by si měl každý projít i když to není nic přiljemného. Jen pro poučení.
Jo, chlapi jsou kecálisti co se tohohle týče ![]()
Zakladatelko být tebou tak se řídím radou doktora Plzáka o zatloukání. Ono když se přiznáš tak to nikomu nepomůže. Jedině že by jsi s tím člověkem chtěla žít, ale věř tomu že když zůstaneš s manželem a dotyčného pána potkáš za 10 let tak budeš sakra ráda že jsi do toho nešla. Možná už to tady někdo psal nečetla jsem diskusi, máš tři možnosti
Ahoj holky..poslední příspěvěk tu je až v únoru ale zkusím to… Jsem s přítelem už skoro 2 a půl roku a ted jsem se dozvěděla že mě podvedl.. bylo to jen jednou s holkou která byla opilá stejně jako on…po tom co se to stalo se semnou rozešel ale neřekl mi důvod… řekl jen že nachvilku si potřebuje srovnat myšlenky… ale po čtyřech dnech se ke mě vrátil… ted po ctyrech mesících sem se to nahodou dozvedela… byla jsem jeho první, tudíš sem mu řekla že to chápu a nerozešla jsem se s nim…jen jsem mu řekla že přístě jestli to udělá už to řešit vubec nebudu…co myslíte udělala jsem správne?
mrzí mě to.. a jeho nejspis taky.. ![]()
@Nikca02 píše:
Ahoj holky..poslední příspěvěk tu je až v únoru ale zkusím to… Jsem s přítelem už skoro 2 a půl roku a ted jsem se dozvěděla že mě podvedl.. bylo to jen jednou s holkou která byla opilá stejně jako on…po tom co se to stalo se semnou rozešel ale neřekl mi důvod… řekl jen že nachvilku si potřebuje srovnat myšlenky… ale po čtyřech dnech se ke mě vrátil… ted po ctyrech mesících sem se to nahodou dozvedela… byla jsem jeho první, tudíš sem mu řekla že to chápu a nerozešla jsem se s nim…jen jsem mu řekla že přístě jestli to udělá už to řešit vubec nebudu…co myslíte udělala jsem správne?mrzí mě to.. a jeho nejspis taky..
přijde na to kolik let mu je, jestli má dost rozumu, aby se mu nezalíbilo „skákat“ po jiných holkách jako nezkušenému ![]()
No bude mu 17..ja jsem o pul roku mladsi nez on…ale to je tezky ti takhle vysvetlit..vzdycky byl napred nez jeho vrstevnici..rozumově vyspělej a nikdy me nepodved než tohle… rikal mi ze prece kdyby chtel tak kdyz sme se rozesli, zustane s ni a uz se nevraci ke me… což je pravda.. je tezky posoudit jestli to udela zas nebo ne..je mladej a ja taky… stejně to ale bolí..ale chápu to
@Nikca02 píše:
No bude mu 17..ja jsem o pul roku mladsi nez on…ale to je tezky ti takhle vysvetlit..vzdycky byl napred nez jeho vrstevnici..rozumově vyspělej a nikdy me nepodved než tohle… rikal mi ze prece kdyby chtel tak kdyz sme se rozesli, zustane s ni a uz se nevraci ke me… což je pravda.. je tezky posoudit jestli to udela zas nebo ne..je mladej a ja taky… stejně to ale bolí..ale chápu to
jak říkáš, je moc mladinkej a je to chlap no, tak buď mu stačíš TY, a on ti bude věrný, nebo se dřív nebo později rozejdete ![]()
Já spíš nevím jestli jsem udělala dobře.. vím že mě má rad… a právě tim že sem jeho první jsem spíš pochopila že chtěl taky vyzkoušet neco jinyho.. ale stěžoval si mi jaký to bylo strašný a jaký ta holka byla strašný prkno
nevim jestli jsem udělala dobře, že jsem ho podle mě takhle pochopila..
@Dice píše:
Já k tomu mám jen jedno: chlap kterej jednou podvede, podvede znovu. A u ženských je to úplně to samý. Pokud je teďka ženatej a podvedl ji s Tebou, ikdyby ta pohádka vyšla a on si vzal tebe udělá to znovu…
Být Tebou ukončím s ním veškerý styky, on je prostě ženatej a toco cítil nebo necítil předtím je jedno. jen chudák jeho žena s prominutím je to pěknej vůl…
To je kravina jak hrom
!
@Nikca02 píše:
Já spíš nevím jestli jsem udělala dobře.. vím že mě má rad… a právě tim že sem jeho první jsem spíš pochopila že chtěl taky vyzkoušet neco jinyho.. ale stěžoval si mi jaký to bylo strašný a jaký ta holka byla strašný prknonevim jestli jsem udělala dobře, že jsem ho podle mě takhle pochopila..
Já bych to ukončila. Je vidět, že jsi se s tím nesrovnala, on je navíc takovej vůl, že ti o tom ještě vykládá a popisuje ti to…
Takže to pořád mezi váma bude viset a bude dusno. Jsi mladá, máš si užívat hezký vztahy a zamilovanosti a ne řešit nevěru. Najdeš si lepšího ![]()