Nevěra v opilosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
27.2.12 14:31
Anonymní píše:
vím,že je to asi stupidní otázka…ale chtěla bych vědět, co byste dělaly na mém místě..těžko se to popisuje, protože mám strach, že ta nevěra nebyla pouhým úletem, ale něčím, co jsem možná chtěla udělat už dávno…ted se ve mne bijí pocity, ale vím, že asi nejlepší řešení bude nějak to zvládnout a držet jazyk za zuby, abych nezpůsobila bolest příteli..obávám se však, že pokud se znovu setkám s dotyčným tak nevím co to se mnou udělá…nechci o něj přijít jako o kamaráda :( :(

Na tvém místě bych všechno vyklopila, nemohla bych sama se sebou žít, přemýšlet kudy se to provalí a že ono se to vždycky provalí…časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.2.12 15:12
Anonymní píše:
všechny máte svým způsobem pravdu..ulítla je asi opravdu blbé pojmenování. Citově mne to akorát rozhodilo, ničeho jsem tím nedosáhla, byla to chyba..každopádně je také fakt, že určité city k tomu druhému chovám, proto tady jsou na místě obavy..co bude, až se opět setkáme. Nevím zda to dokážu zvládnout a rozhodně mu nechci rozbít rodinu. Je tady také jedna podstatná věc-on se mi svěřil, že kdybych mu dala nějaký náznak dřív, tak do toho manželství nevstoupí..vlastně se přiznal, že ke mne vždy také určité city choval-takže je to z obou stran.

Nerada Ti beru iluze, ale co čekáš , že chlap (jakejkoliv) poví, když si chce ehm .. užít noc ..... hele bude to jen o sexu ??? A nebo začne plácat cosi o citech ? Tohle je klasika ..oni to ženáči - někteří takto mají víš ? Nebud naivní - nic jinýho říct nemohl, takže bych těmto kecům nepřikládala žádnou váhu.
Takže máš asi jendoznačně příležitost - uvědomit si, co ten vztah s přítelem pro tebe znamená,jaký by to bylo o přítele přijít a jaký by to mělo důsledky jestli na vztahu pracovat nebo ne … uvědomit si proč mě přitahuje někdo jinej a co je špatně…
Co se ženáče týká - zas je tu pár variant - budeš se mu vyhýbat a ono to časem vyšumí - sejde z očí sejde z mysli, nebo budeš za milenku, nebo se rozpadne jeho rodina…
Jsi svobodný člověk, můžeš udělat úplně cokoliv.Ale ! svoboda je o zodpovědnosti za své činy …přijmout, že chybuju, a že jsem z chyb poučená do budoucna,a svoboda je i o svědomí - chovám se tak jak mi velí svědomí …
Takže .. hele úlet ..no ok to není ale můžeš si bud sypat popel na hlavu - kontraproduktivní a nebo na sobě pracovat …hodně štěstí. A pokud můžu …přítele těchto svých zmatků ušetři dokud nebudeš mít sama jasno co chceš … jít svou cestou je fajn ale ne přes zraněný duše …takže svůj náklad popadni a makej … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.2.12 15:18
rosslyn píše:
Anonymní píše:
vím,že je to asi stupidní otázka…ale chtěla bych vědět, co byste dělaly na mém místě..těžko se to popisuje, protože mám strach, že ta nevěra nebyla pouhým úletem, ale něčím, co jsem možná chtěla udělat už dávno…ted se ve mne bijí pocity, ale vím, že asi nejlepší řešení bude nějak to zvládnout a držet jazyk za zuby, abych nezpůsobila bolest příteli..obávám se však, že pokud se znovu setkám s dotyčným tak nevím co to se mnou udělá…nechci o něj přijít jako o kamaráda :( :(
Na tvém místě bych všechno vyklopila, nemohla bych sama se sebou žít, přemýšlet kudy se to provalí a že ono se to vždycky provalí…časem…

A k čemu to bude ? jen se ptám … sama se sebou žít …takže má zranit svýho přítele aby sama se sebou žila ? Podle mě by naopak měla udělat vše proto, aby se to přítel nedozvěděl- pokud to byl úlet, škoda zranit ..ono ty výčitky svědomí jsou důležitý aby člověk věděl, že toto ne ..je to takovej kontrolní mechanismus ..tak proč se jich zbavovat navíc za tuto zbabělou cenu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.2.12 15:21

nechci o něj přijít jako o kamaráda
s kamarádem nemám co spát kor když je zadanej a kor když jsem zadaná já a pokud se tak stane nemůžu bejt nenažraná a chtít vše …čili ztrátu kamaráda a nebo vztahu ? Volba je na Tobě - co je priorita ? Já bych ve Tvé situaci panikařila aby se chlap něco nedozvěděl , ale ty řešíš že nechceš přijít o kámoše …není ti to divný ? Co je teda blbě …přestan lhát sama sobě ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.2.12 15:26

Myslím, že Sisulík to vystihl/a naprosto přesně. Nepřekvapilo by mě, kdyby se ozval s tím, že by nebyl proti sexuálnímu vztahu, kdy každý z Vás zůstane se svým partnerem. Je třeba se poučit a hlavně se nesnažit sedět na dvou židlích zároveň-tím je myšleno dělat ze svého milence zase kamaráda. To vždycky vede akorát k průs*erů.A výčitky z utajené nevěry jsou pouhým zlomkem výčitek z prozrazené nevěry.Hodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.2.12 15:30

Můj názor je, že taková ta snaha o absolutní pravdu vůči oficiálnímu partnerovi, je jen velmi zbabělé přehození viny na někoho, kdo se ničím neprovinil. Takže pokud se rozhodneš, že parner je Tvoje cesta, po které chceš v budoucnu jít, tak si to nech pro sebe a nechtěj mu ublížit jen proto, aby Tobě bylo lehčeji. On by sice mohl odpustit, ale fakt si myslím, že pokud už se něco takového stane a jde to utajit, tak radím všemi deseti utajit a zatloukat.

Jo, ženatí chlapi… od nich radši dál. A obzvlášť od těch, co mají na počkání hubu plnou keců o dávné lásce a starých citech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.2.12 16:11

Osobně radím neříkat a nevím, jestli já bych se přiznala.

Ale to jsou mi pěkný řeči, že je zbabělý, když se přizná. To jako vážně? Přiznám se a budu zbabělá? 8o 8o 8o 8o :cert: ;) To se mi snad jenom zdá. :lol: Ještě takhle pěkně zabalit, že na to nemá právo. 8o Jaká snaha o absolutní pravdu? 8o Tak snad pravda, ne?
Ublíží sice příteli, ale dá mu šanci, aby se rozhodl, že s ní shce nebo nechce být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
27.2.12 16:27
Sisulík píše:
rosslyn píše:
Anonymní píše:
A k čemu to bude ? jen se ptám … sama se sebou žít …takže má zranit svýho přítele aby sama se sebou žila ? Podle mě by naopak měla udělat vše proto, aby se to přítel nedozvěděl- pokud to byl úlet, škoda zranit ..ono ty výčitky svědomí jsou důležitý aby člověk věděl, že toto ne ..je to takovej kontrolní mechanismus ..tak proč se jich zbavovat navíc za tuto zbabělou cenu ?

Tak ptala, co bychom dělaly na jejím místě. neříkám, že to ona má udělat ;) a svého přítele zranila už ve chvíli, co vlezla do postele s jiným 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 18:21
rosslyn píše:
Sisulík píše:
rosslyn píše:
Anonymní píše:
A k čemu to bude ? jen se ptám … sama se sebou žít …takže má zranit svýho přítele aby sama se sebou žila ? Podle mě by naopak měla udělat vše proto, aby se to přítel nedozvěděl- pokud to byl úlet, škoda zranit ..ono ty výčitky svědomí jsou důležitý aby člověk věděl, že toto ne ..je to takovej kontrolní mechanismus ..tak proč se jich zbavovat navíc za tuto zbabělou cenu ?
Tak ptala, co bychom dělaly na jejím místě. neříkám, že to ona má udělat ;) a svého přítele zranila už ve chvíli, co vlezla do postele s jiným 8)

Pokud se nic neprovalí-pro to jsem rozhodnuta udělat maximum, přítel zraněn nebude..chyba byla vyspat se s jiným mužem..ovšem následky si ponesu sama v sobě asi pěkně dlouho. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14335
27.2.12 18:25

Já bych to prostě přítelovi neřekla.. Už tak si mu nevědomky ublížila a takto by se trápil víc a k čemu???
Pokud už s ním být nechceš, tak se s ním rozejdi a pokud cítíš, že to byla velká chyba, tak bych se snažila na to zapomenout a s dotyčným se nekontaktovat..
Možná to vyzní blbě, ale jste spolu krátko a nikde neni psané, že třeba do jednoho roku se nerozejdete.. Jako víš jak to myslím.. Takže myšlenky, že to budu mít celý život a tak bych si nepřípouštěla..
Uvidíš sama, jestli to dokážeš ustát, třeba v sexu a tak :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
27.2.12 18:27
Anonymní píše:
rosslyn píše:
Sisulík píše:
rosslyn píše:
Anonymní píše:
Tak ptala, co bychom dělaly na jejím místě. neříkám, že to ona má udělat ;) a svého přítele zranila už ve chvíli, co vlezla do postele s jiným 8)
Pokud se nic neprovalí-pro to jsem rozhodnuta udělat maximum, přítel zraněn nebude..chyba byla vyspat se s jiným mužem..ovšem následky si ponesu sama v sobě asi pěkně dlouho. :roll:

To určitě ano. A máš pocit, že je fér nedat mu ani šanci se rozhodnout, jestli s tebou chce dál být a nebo ne? myslím, že tohle mu fakt dlužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 18:33
rosslyn píše:
Anonymní píše:
rosslyn píše:
Sisulík píše:
rosslyn píše:
Anonymní píše:
Pokud se nic neprovalí-pro to jsem rozhodnuta udělat maximum, přítel zraněn nebude..chyba byla vyspat se s jiným mužem..ovšem následky si ponesu sama v sobě asi pěkně dlouho. :roll:
To určitě ano. A máš pocit, že je fér nedat mu ani šanci se rozhodnout, jestli s tebou chce dál být a nebo ne? myslím, že tohle mu fakt dlužíš.

Fér to možná není, nicméně ve chvíli kdy to na něj vybalím to bude znamenat stoprocentní konec. Jedna jeho bývalá slečna udělala přesně totéž a z toho důvodu s ní nechtěl dál být… :nevim: a popravdě já bych to taky neodpustila, kdyby mi řekl, že spal s jinou…(ted bez ohledu na to co se stalo) myslím, že trestem je mi ted nespavost, nehorázné výčitky, zmatek v citech..ale rozhodně udělám vše proto, abych vztah udržela..ono na tom přeci jen něco je-co oči nevidí, srdce nebolí..i když je to hrozné já vím..

• Citovat
  • Upravit
7584
27.2.12 18:59

A teď si vem zakladatelko. Vše se urovná. S přítelem se do sebe zamilujete. Budete spolu pár let, naplánujete svadbu ............. a on se to dozví. Jasně, že je to, co by, kdyby. Ale stejně.
Tím, že mu to neřekneš, bráníš tak akorát sebe a ne jeho. A jak sama píšeš, asi miluješ toho druhého. Proč by neměl přítel dostat šanci, najít si někoho lepšího?

Opět, netvrdím, že já bych to určitě řekla. Ale zaráží mě, kolik lidí tě zpřesvědčuje, abys zatloukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.2.12 20:44

Tak zakladatelka udělala chybu, velkou chybu. Ale bylo to jednou a lituje toho. Není to roční bokovej poměr .. já bych to tak nedramatizovala s tím - at se sám rozhodne … ruku na srdce, není to přehnaný?
Jinak já si pořád myslím, že přiznat se není vůči tomu partnerovi fér ..vlastně tím člověk háže svůj problém a zodpovědnost se rozhodnout na něj … bud at jí dá rozhřešení a nebo opustí - zločin a trest :mrgreen:…patetické- můj názor.
Jinak zakladatelko, hlavně si ujasni, proč tě to táhne k jinýmu chlapovi, když máš jak sama říkáš hezkej vztah ..chybí ti něco ? Nebo seš jen rozmazlená a nevděčná ?A nebo to holt byl úlet ? - Ale to se mi podle popisu jak ráda si uvěřila, že tě ženáč má rád nezdá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 21:39

..no a vemte si,ze takhle si „odskakuji“ pravidelne dlouhy mesice slusni chlapecci co maji tesne pred svatbou a za sebou 6 lety vztahy, zamiluji se, ale svoji nastavajici opustit nedokazi :nevim: Z toho taky beha mraz po zadech :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky