Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čekáte mimino a ty si děláš profil na seznamce? divné řešení, nechápu
@stinga a ta rada, jak na to jinak? Jak jsem psala, je to jediny co me napadlo a jsem si vedoma, ze je to blbost. Ale v tvem prispevku nejak nevidim tu radu co s tim teda ![]()
Ty i on zijete u svych rodicu? kazdy v jinem meste? proc nebydlite spolu?… hele, pribehu bych i verila, ale ro, ze si chces jako tehotna profil na seznamce, to jsi teda verohodnost zabila…
Podle me hloupost…sama bys vyvadela jako das, ale chces to udelat?? Za 14 dni jdes ma rodicovskou ne?? Pak se Vam ten kontakt zvysi?? A jestli ne, tak snad znas i jiny chlapy nez pritele?? Kolegy z prace, kamarady…s kteryma si muzes napsat, jelikoz urcitou mez srejne nechces prekrocit tak by s tim nemel byt problem ne??? A nebo si jeste najdi jinou cinnost…pripravuj miminku pokojicek, vybavicku…zacni sit…cokoliv co te odvede od hloupost jako tehotna si zakladat ucet na seznamce ![]()
Nechápu…
Ve vztahu Vám to klape, ale ty si zakládáš profil na seznamce. Předtím jste spolu taky nebydleli? Tvůj partner pracuje, do toho opravuje byt, aby jste měli kde složit hlavu, a ty z nudy koukáš na seznamku, a píšeš si těhotná s cizími muži. A co se mění v půlce prosince? To už budete bydlet spolu? To už se dá snad vydržet po takové době.
@stinga píše: Čekáte mimino a ty si děláš profil na seznamce? divné řešení, nechápu
Kvuli komunikaci…
Tvůj přístup fakt nechápu. Čekáte miminko, klape vám to (jak píšeš) jen se tolik nevidíte kvůli práci…. Kvůli tomu uvažuješ nad takovou hovadinou? Ještě když za dva týdny jdeš na mateřskou… nechápu. Piš si s přítelem. Evidentně pracuje aby tebe a miminko zajistil a ty půjdeš na seznamku mezi tím, co on dře.. 👍🏼 😅To jsi dobrá parťačka.
Já doufám, že ti jen vlezly těhotenské hormony na mozek, protože jinak fakt nevím, co ti na to říct
Takže chlap zřejmě maká první směnu v práci a duhou v bytě, abyste se měli kam nastěhovat s miminkem a z čeho žít, navíc ta situace se tedy zřejmě zlepší cca za dva týdny. A ty si jako těhule půjdeš vypisovat na seznamku
Nezní ti to samotné absurdně? Co od toho čekáš, prosím tě? Chtěla jsi radu, moje teda zní - jsi už velká holka, ty dva týdny to bez něj ještě vydržíš. Do té doby si zaměstnej hlavu něčím užitečnějším, žehli výbavu, skládej postýlku, telefonuj se svou mámou nebo ségrou, čti si, háčkuj čepičky.
Smaž profil na seznamce a přestaň blbnout. Nechápu..sama jsem chlapa měla 200 km daleko, když bylo dobře, viděli jsme se 1× za měsíc.. stěhovala jsem se měsíc před porodem
místo, abys byla happy, co vše pro Tebe dělá, tak uděláš takovou kravinu, že si dáš inzerát na seznamce? Zapoj mozek, proboha ![]()
Tak tohle je pro mě totálně mimo
ja od 2.mesice těhotenství byla 750 km od přítele. Nebylo možné se vidět driv nez za 3 měsíce…takze jsme si volali, videohovory, zprávy, jak to slo. Strasne se mi stýskalo a chyběl mi a taky to bylo prvni těhotenství. Ale vazne by me nikdy nenapadlo, davat si inzerát na seznamku
proste jsme se chovali jako dospělí lidé, kteří musí překonat nějakou překážku a svete div se, zvládli jsme to! Takhle na dálku, i když už s menšími pauzami jsme se vidali az do konce 8.mesice těhotenství, kdy jsem konecne mohla jet za nim…a kdybys nepochopila moji radu: chovej se jako dospela ženská, smaz si ten nesmysl a proste se kousni a vydrz to tu chvili. Není nic jiného co říct…
Hele tvoje depresivní stavy fakt nevyřeší flirtování na seznamce.
Mazej na psychiatrii za někým, kdo umí těhotné a namísto seznamky si najdi terapeutku - ideálně on-line, ať spolu můžete fungovat i třeba během šestinedělí.
Nejsi v pohodě, jsi v pořádném průšvihu a když to nebudeš řešit, nebo budeš hledat podobně obskurní pokusy o to, jak se z depresivních stavů dostat, tak to celé jen zhoršíš.
Ahoj,
asi ani nemam otazku, jen si potrebuju precist zkusenosti ostatnich (pokud jsou?).
Ve vztahu nam to klape, cekame mimco, nehadame se, nic negativniho rict nemuzu.
Ted je bohuzel situace (rekonstrukce bytu, covid, slozita prace atp.) a vidame se strasne malo, tj jeden az dva dny v tydnu maximalne nekdy ani jednou za tyden. Resili jsme to, ale bohuzel jsme neprisli na to, jaky zmeny udelat, aby jsme ted spolu byli vic. A to az do pulky prosince-potom jdu na materskou.
Uz je to tak pres 3mesice a ja to prestavam zvladat. Citim se strasne sama, chybi mi lidsky kontakt. S kamaradkama a rodinou samozrejme v kontaktu jsem, ale uprimne neni to ono jako ta pozornost a kontakt s pritelem.
Asi je to kravina, ale napadlo me zalozit si profil na seznamce. Nemam v planu se s nekym vidat a prekrocit jistou mez (jestli to uz
vlastne neni samotne zalozeni uctu). Ale rikam si, ze by mi treba pozornost chlapu po chatu pomohla to zvladat.
Btw. nema cenu se ptat na muj pohled v opacne situaci-kdyby si pritel zalozil ucet na seznamce, vim, ze bych vyvadela jak das. Je to ode me sobecky a totalne nefer, ale po ctvrt roce uz me napada vse mozne jak tohle zvladat. Jsou dny, kdy se mi nechce ani vylizat z postele, mam spatnou naladu od rana do vecera, nevim jestli to nemuze mit vliv na dite, jsem na prasky. Nevim do jake miry na tom maji podil hormony a do jake je to jen vliv situace.
Nemate radu jak na to?
Anonym je myslim pochopitelny.