Manželka nemá zájem o milování

Anonymní
28.11.21 18:36

Manželka nemá zájem o milování

Mám problém se svou ženou, je mi 51, jí 37. Jsme spolu 6 let, zpočátku byl intimní život v pořádku, ale poslední asi 2 roky její aktivita opadla a o milování nemá žádný zájem. Asi před rokem jsem udělal jeden průšvih (nešlo o nevěru) a ona tvrdí, že jí chybí ve vztahu důvěra. Snažím se aby to bylo jako dřív, doma pomáhám s nákupy, úklidem, starám se o auto, zahradu atd. Dřív se aspoň ke mě přitulila, ale dnes chybí i tohle, nebo nějaké vyznání že po mě touží. Doma fungujeme tak, že je pár dní klid a když vidím její nezájem o sex tak mě to naštve, pohádáme se, já ji občas řeknu něco co mě pak mrzí, ona je naštvaná a nemluví se mnou už vůbec :zed: Jinak jako ženská funguje super, o děti se stará, chodí do práce, studuje, o domácnost se stará. Jen ten sex a nevím jak jí tu chuť na mě navrátit. Milence nemá, aspoň to tvrdí, ani nikam moc nechodí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12501
28.11.21 18:40

Přesně tohle téma tu v různých obměnách dlouho nebylo, že? To v 51 letech ještě opravdu potřebuješ tolik sexu? Zde se většina osazenstva domnívá, že po 50 už se to moc nedělá :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
28.11.21 18:44
@Josefuna píše:
Přesně tohle téma tu v různých obměnách dlouho nebylo, že? To v 51 letech ještě opravdu potřebuješ tolik sexu? Zde se většina osazenstva domnívá, že po 50 už se to moc nedělá :nevim:.

Proč by neměl chtít a mít chuť na sex v 51 letech? Sice pro mě věkově trochu jinde, pár 50tniku jsem teď nedávno poznala a pro mě bylu už moc líní a „staří“, ale rozhodně to neznamená, že všichni musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
28.11.21 18:48
@Anonymní píše:
Mám problém se svou ženou, je mi 51, jí 37. Jsme spolu 6 let, zpočátku byl intimní život v pořádku, ale poslední asi 2 roky její aktivita opadla a o milování nemá žádný zájem. Asi před rokem jsem udělal jeden průšvih (nešlo o nevěru) a ona tvrdí, že jí chybí ve vztahu důvěra. Snažím se aby to bylo jako dřív, doma pomáhám s nákupy, úklidem, starám se o auto, zahradu atd. Dřív se aspoň ke mě přitulila, ale dnes chybí i tohle, nebo nějaké vyznání že po mě touží. Doma fungujeme tak, že je pár dní klid a když vidím její nezájem o sex tak mě to naštve, pohádáme se, já ji občas řeknu něco co mě pak mrzí, ona je naštvaná a nemluví se mnou už vůbec :zed: Jinak jako ženská funguje super, o děti se stará, chodí do práce, studuje, o domácnost se stará. Jen ten sex a nevím jak jí tu chuť na mě navrátit. Milence nemá, aspoň to tvrdí, ani nikam moc nechodí. :nevim:

Nevím, proč ztratila důvěru, nicméně, pokud v tom nebyla nevěra, nevidím důvod, proč nemít a nechtít sex. Pokud to byl finanční průšvih, chápu, že je naštvaná a obezřetná, ale na sex by to u mě vliv nejspíš nemělo. Pokud bych k tobě měla až takový odpor, opustila bych tě. Je možné, že jí najednou přijdeš starej, 14 let je velký rozdíl a to si já třeba nedovedu vůbec představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.11.21 18:51
@Kockazvysocan píše:
Nevím, proč ztratila důvěru, nicméně, pokud v tom nebyla nevěra, nevidím důvod, proč nemít a nechtít sex. Pokud to byl finanční průšvih, chápu, že je naštvaná a obezřetná, ale na sex by to u mě vliv nejspíš nemělo. Pokud bych k tobě měla až takový odpor, opustila bych tě. Je možné, že jí najednou přijdeš starej, 14 let je velký rozdíl a to si já třeba nedovedu vůbec představit.

To já si to klidně naopak představit dovedu, na stará kolena si pořídit nějakou mladou kočičku, to může být docela príma :mrgreen: :jazyk: :dance: :andel:

• Citovat
  • Upravit
22568
28.11.21 18:55
@Kutil Tom píše:
To já si to klidně naopak představit dovedu, na stará kolena si pořídit nějakou mladou kočičku, to může být docela príma :mrgreen: :jazyk: :dance: :andel:

To chápu :P, ale představa, že já bych teď měla mít sex s chlapem, kterému je 59, tak fakt ne.
Já vždycky měla chlapi + - 2 roky max, mladší i starší a bylo a je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
28.11.21 18:59
@tess50 píše:
@Kutil Tom kolik ti je? Na stará kolena v 51? :mrgreen: Já jsem si v tomhle věku pořídila šedesátníka a mám sexu víc než na 30 let manželství :mrgreen: Řekla bych, že je to silně individuální. A navíc jak vidno, manželka je sice mladá, ale nechce. Cizí kočička by nejspíš chtěla.

Po čtení emimina si taky myslím, že věkem to vůbec není. Tady psalo tolik lidí, kterým je 30 až 40+, jak jejich protějšek nechce sex, ať je to muž nebo žena, že to bude individuální.
Důvody byly často takové, že protě nechtějí, nemají chuť, jsou unavení. A ke změně stejně dlouhodobě nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
28.11.21 18:59
@tess50 píše:
@Kutil Tom kolik ti je? Na stará kolena v 51? :mrgreen: Já jsem si v tomhle věku pořídila šedesátníka a mám sexu víc než na 30 let manželství :mrgreen: Řekla bych, že je to silně individuální. A navíc jak vidno, manželka je sice mladá, ale nechce. Cizí kočička by nejspíš chtěla.

Já si taky myslím, že mě chuť na sex hned tak neopustí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
28.11.21 19:01
@Anonymní píše:
Mám problém se svou ženou, je mi 51, jí 37. Jsme spolu 6 let, zpočátku byl intimní život v pořádku, ale poslední asi 2 roky její aktivita opadla a o milování nemá žádný zájem. Asi před rokem jsem udělal jeden průšvih (nešlo o nevěru) a ona tvrdí, že jí chybí ve vztahu důvěra. Snažím se aby to bylo jako dřív, doma pomáhám s nákupy, úklidem, starám se o auto, zahradu atd. Dřív se aspoň ke mě přitulila, ale dnes chybí i tohle, nebo nějaké vyznání že po mě touží. Doma fungujeme tak, že je pár dní klid a když vidím její nezájem o sex tak mě to naštve, pohádáme se, já ji občas řeknu něco co mě pak mrzí, ona je naštvaná a nemluví se mnou už vůbec :zed: Jinak jako ženská funguje super, o děti se stará, chodí do práce, studuje, o domácnost se stará. Jen ten sex a nevím jak jí tu chuť na mě navrátit. Milence nemá, aspoň to tvrdí, ani nikam moc nechodí. :nevim:

Jste spolu 6 let, poslední 2 roky ji to už nebaví, ten sex.

Někdo to tak má, že ho po pár letech, jak přestanou fungovat ty hormony, které se zaktivují na začátku vztahu, sex přestane bavit.

Ale co s tím, tedy nevím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
28.11.21 19:03
@tess50 píše:
Já se obávám, že jsem ji „na stará kolena“ teprve našla :mrgreen: s tím správným chlapem.

No ale to je super. Lepší pozdě než nikdy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.11.21 19:04
@Josefuna píše:
Po čtení emimina si taky myslím, že věkem to vůbec není. Tady psalo tolik lidí, kterým je 30 až 40+, jak jejich protějšek nechce sex, ať je to muž nebo žena, že to bude individuální.
Důvody byly často takové, že protě nechtějí, nemají chuť, jsou unavení. A ke změně stejně dlouhodobě nedošlo.

No jasně že to bude silně individuální. Ti 30-40, jak jich je tolik, jak se tu píše, ale nevěřím, že bych nechtěli sex obecně, ti jen mají doma protivný, nesnesitelný protějšek, který jim tu chuť na sex zcela sebral. Kdyby ten protějšek vyměnili, chuť mít většinou zase budou, na to vem jed. Když vidím ty výlevy, co tu někteří a některé předvádějí, nedivím se ani v nejmenším, že ty jejich protějšky nemají sebemenší zájem - spíš se divím, že radši neutečou :dance:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.11.21 19:09
@Kutil Tom píše:
No jasně že to bude silně individuální. Ti 30-40, jak jich je tolik, jak se tu píše, ale nevěřím, že bych nechtěli sex obecně, ti jen mají doma protivný, nesnesitelný protějšek, který jim tu chuť na sex zcela sebral. Kdyby ten protějšek vyměnili, chuť mít většinou zase budou, na to vem jed. Když vidím ty výlevy, co tu někteří a některé předvádějí, nedivím se ani v nejmenším, že ty jejich protějšky nemají sebemenší zájem - spíš se divím, že radši neutečou :dance:

Přesně. Nebo je ten protějšek už dávno vůbec nepřitahuje.

• Citovat
  • Upravit
18154
28.11.21 19:17
@Anonymní píše:

No a ta chuť na sex odešla s tím tvým průšvihem? Tak napiš co to bylo za průšvih, stejně jsi anonymně. Jestli to mohlo teda mít takový vliv na její chuť na sex a na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
28.11.21 19:21

Tak předně přestaň přemýšlet o svém podílu na práci ve své domácnosti jako o pomáhání manželce a tím jí dělání jakýchsi milostí, které by ti ji měly naklonit. Je to tvoje domácnost, tak i tvůj díl práce. Patrně jí necháváš na krku většinu věcí, tak je unavená a uštvaná. A ty jsi protivný jak činže, když i kvůli té únavě nemá náladu. A div se, že nechce mít s protivou, který jí patrně hnusně nadává, nemá chuť mít i drobné něžnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.11.21 19:24
@Kutil Tom píše:
To já si to klidně naopak představit dovedu, na stará kolena si pořídit nějakou mladou kočičku, to může být docela príma :mrgreen: :jazyk: :dance: :andel:

pro chlapa urcite. Chapu te, ja to vidim uplne stejne, ale naopak. Ja se uz postarala :D Mam doma zajocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí