Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
To neni pravda. Osobne znam byvaleho alkoholika.
ne, je to abstinující alkoholik
@Anonymní píše:
Děti spolu nemáme, ona má 2 z prvního manželství (12 a 11). Do práce chodí protože ji ta práce baví a studuje dálkově aby si zvýšila kvalifikaci ve své práci.
V tom případě moc nechápu, že se v takové situaci nechce rozejít/rozvést. Možná jí to soužití přináší nějaké ekonomické plus, nebo pocit zázemí… ale podle toho, jak to popisuješ, by zřejmě bylo lepší to rozseknout, když nemáte společné děti.
Těěžko paušalizovat, ale zní to z její strany jako záminka, aby se vyhnula sexu. pokud jí sex nebaví hned by miblikalo červené světýlku a kopnul jí do zádele ![]()
@annlady píše:
ne, je to abstinující alkoholik
to je fuk, proste nepije
@Anonymní píše:
Mám problém se svou ženou, je mi 51, jí 37. Jsme spolu 6 let, zpočátku byl intimní život v pořádku, ale poslední asi 2 roky její aktivita opadla a o milování nemá žádný zájem. Asi před rokem jsem udělal jeden průšvih (nešlo o nevěru) a ona tvrdí, že jí chybí ve vztahu důvěra. Snažím se aby to bylo jako dřív, doma pomáhám s nákupy, úklidem, starám se o auto, zahradu atd. Dřív se aspoň ke mě přitulila, ale dnes chybí i tohle, nebo nějaké vyznání že po mě touží. Doma fungujeme tak, že je pár dní klid a když vidím její nezájem o sex tak mě to naštve, pohádáme se, já ji občas řeknu něco co mě pak mrzí, ona je naštvaná a nemluví se mnou už vůbecJinak jako ženská funguje super, o děti se stará, chodí do práce, studuje, o domácnost se stará. Jen ten sex a nevím jak jí tu chuť na mě navrátit. Milence nemá, aspoň to tvrdí, ani nikam moc nechodí.
Povím ti svoji zkušenost. U nás odmítám sex já, mám o 10let staršího chlapa. A než by jsem zvyšovala frekvenci tzv.pro jeho blaho rozkroku. Radsi se smířim s tím že si možná časem najde náhradu. Důvod? Nelíbí se mi to sním. Je to nuda a pořád aby jsem hrála divadlo. Neumí na mě sáhnout, nelíbá se( nikdy),a chce to jen ze zadu. Absolutně tragické. Zkoušela jsem to X let změnit, komunikace, snaha o spestreni. Nic. Takže odmítám.
Jo a na začátku to tak mizerné nebylo, to až postupem let..
@Anonymní píše:
Děti spolu nemáme, ona má 2 z prvního manželství (12 a 11). Do práce chodí protože ji ta práce baví a studuje dálkově aby si zvýšila kvalifikaci ve své práci.
Hlavně tam chodí aby uživila sebe a své děti, když má doma gamblera po insolvenci, co prohrál co mohl
a ještě je překvapený, že po něm nadrženě neskáče ![]()
@Keyllah píše:
Hlavně tam chodí aby uživila sebe a své děti, když má doma gamblera po insolvenci, co prohrál co mohla ještě je překvapený, že po něm nadrženě neskáče
Jestli je zakladatel gambler tak to se už nedivím. Ne že by jsem po něm nelezla ale vykopla ho.
@Anonymní píše:
Povím ti svoji zkušenost. U nás odmítám sex já, mám o 10let staršího chlapa. A než by jsem zvyšovala frekvenci tzv.pro jeho blaho rozkroku. Radsi se smířim s tím že si možná časem najde náhradu. Důvod? Nelíbí se mi to sním. Je to nuda a pořád aby jsem hrála divadlo. Neumí na mě sáhnout, nelíbá se( nikdy),a chce to jen ze zadu. Absolutně tragické. Zkoušela jsem to X let změnit, komunikace, snaha o spestreni. Nic. Takže odmítám.
Jo a na začátku to tak mizerné nebylo, to až postupem let..
Moc nechápu proč to spolu neskončíte ![]()
@Josef_t píše:
Moc nechápu proč to spolu neskončíte
Asi pro to, že to ještě ani z jedné strany nedozralo ke konci a taky kvůli dětem. Ale pokud se to nezmění což už asi ne tak to skončit bude muset.
@Anonymní píše:
Asi pro to, že to ještě ani z jedné strany nedozralo ke konci a taky kvůli dětem. Ale pokud se to nezmění což už asi ne tak to skončit bude muset.
Já bych chtěla tvé sebevědomí. gambler, místo aby byl rád, že ona s ním je, řeší sex… No, dobrý. Na Tebe bude fronta..
@jkra píše:
Já bych chtěla tvé sebevědomí. gambler, místo aby byl rád, že ona s ním je, řeší sex… No, dobrý. Na Tebe bude fronta..
není to jiný anonymní? ![]()
@Anonymní píše:
Spíš j to pro oba takto pohodlnější - trochu přežívat ![]()
@jkra píše:
No díky, moc nechápu tvůj příspěvek. Nejsem zakladatel gembler. Mé sebevědomí je naprosto v pořádku, ty spíš příště koukej co komu kam píšeš.
@Josef_t píše:
Spíš j to pro oba takto pohodlnější - trochu přežívat
Asi tak ![]()
Dobrý den jsme s přítelkyní necelé 3 roky. Mě je 26 a ji 22. Ze začátku vztahu byl sex mezi námi super, spali jsme spolu každý den a někdy i víckrát. A teď? Je to jednou za týden nebo maximálně dvakrát. Když začnu mluvit o tom jaká je mezi námi frekvence v sexu tak mi vyčítavě říká jak se o tom bavíme pořád a že ji to už nebaví a že jak se o tom takhle neustále bavíme tak že se ji i sex zhnusil. S ni se ani o tom už nedá nijak promluvit protože hned kroutí očima a je naštvaná ale nic se stále nemění. Vinu toho proč se ji do toho moc nechce přikládá tomu že se občas hádáme a pak se ji se mnou prej spát nechce akorát je to i několik dní po hádce. Nemáme s přítelkyní skoro žádný fyzický kontakt a mě už to hrozně vadí ještě k tomu když jsme oba tak mladý a zdravý. Řiká mi jak myslím furt jenom na sex ale jak na něj nemůžu myslet když jsem s ní třeba 5 dní nespal a chodí předemnou doma ve spodním prádle. V sexu už jsme vyzkoušeli snad úplně všechno co se dá i různá místa atd. Už nevím co mám dělat ale vím že se člověkem se kterým mám minimální fyzický kontakt moc dlouho nevydržím😒
Příspěvek upraven 02.07.24 v 05:51